•     Parallax Image 1 Blended Performance

  PLUG-IN HIBRID

  EGYÜTTES ERŐVEL

  A plug-in hibrid rendszerünkben két erőforrás található: egy belsőégésű benzinmotor és egy nagy teljesítményű akkumulátor, amenylet feltöltve tisztán elektromos hajtással is használható az autó. Amernnyiben az akkumulátor lemerül, működésbe lép a prémium szegmensben a Lexus által először bemutatott, hatékony öntöltő hibrid rendszer.

      Parallax Image 2 Breakthrough Power

  PLUG-IN HIBRID

  LÉLEGZETELÁLLÍTÓ TELJESÍTMÉNY

  Az új Lexus NX plug-in hibrid hajtásának tervezői 15 évnyi tapasztalatukra támaszkodhattak, amit az elektromos hajtásláncok fejlesztésében szereztek. Az autót a 4. generációs Lexus öntöltő hibrid rendszer hajtja, amelynek nagy kapacitású lítium-ion akkumulátora kategóriaelső, több mint 64 kilométernyi elektromos hatótávot kínál.

  A rendkívül fejlett teljesítményszabályozó egység 20 százalékkal hatékonyabb és 10 százalékkal könnyebb, mint elődje. Az intelligens berendezés folyamatosan figyeli a vezetés körülményeit, és ennek alapján vezérli az energia áramlását. Az eredmény: alacsonyabb fogyasztás, csekélyebb emisszió és jobb teljesítmény.

      Parallax Image 3 Convenient Charging

  PLUG-IN HIBRID

  KÉNYELMES TÖLTÉS

  Amennyiben otthon vagy az Európa-szerte megtalálható töltőállomások valamelyikén feltölti az autó akkumulátorát, egészen annak lemerüléséig benzin nélkül, vagyis nulla károsanyag-kibocsátással és jelentősen alacsonyabb üzemanyag-költséggel autózhat. A lemerült akkumulátort bármikor újra feltöltheti egy külső áramforrásról, vagy megszakítás nélkül folytathatja útját a takarékos öntöltő hibrid hajtással.

  Az új Lexus NX-et egy szokványos otthoni konnektorról is feltöltheti, valamint az autóhoz megrendelheti a Lexus fali töltődobozát is, ami optimális töltési teljesítményt biztosít. Útközben a Lexus Link alkalmazás segítségével úgy tervezheti meg utazását, hogy mindig útba essen a több ezer töltőállomás valamelyike.

      Parallax Image 4 Pioneers In Electrified

  PLUG-IN HIBRID

  MINDIG AZ ÉLEN

  Annak érdekében, hogy csökkentsük az üvegházhatású gázok emisszióját és hogy hamarosan zéró károsanyag-kibocsátású vállalattá váljunk, teljes meggyőződéssel dolgozunk az elektromos hajtásláncok széles körű elterjesztésén. A világ első elektromosított prémium SUV modellje, az RX 400h 2005-ös bemutatása óta mindent megteszünk a környezetbarát öntöltő hibrid rendszerek fejlesztéséért és népszerűsítéséért. Az autók emissziójának minimalizálása mellett azt tervezzük, hogy 2050-re nullára redukáljuk üzemeink CO2-kibocsátását, és minimumra szorítjuk vízfelhasználásunkat.