2021 lexus ngnx overview plug in hybrid hero right

PLUG-IN HIBRID

VADONATÚJ HAJTÁSLÁNCOK

Új Lexus plug-in hibrid technolóiánkban ötvöztük az erőteljes Lexus öntöltő hibrid rendszer és a modern elektromos hajtás (EV) előnyeit, hogy kategóriaelső elektromos hatótávolságot, kifinomultságot és hatékonyságot biztosítsunk hibrid és elektromos üzemmódban egyaránt.

ÉREZZE MÉG INKÁBB A FELELŐSSÉGET!

MIT IS JELENT PONTOSAN, HOGY LEXUS PLUG-IN HIBRID?

A plug-in hibrid rendszerünkben két erőforrás található: egy kiemelkedően finom működésű benzinmotor, és egy elektromotor, amelyet egy nagy teljesítményű lítium-ion akkumulátor táplál. Teljesen feltöltve a Lexus plug-in hibrid rendszere akár 64 kilométeres tisztán elektromos hatótávot képes biztosítani, majd amikor az akkumulátor már merülőben van, a hajtáslánc átvált a továbbra is kiemelkedően hatékony öntölő hibrid üzemmódba.

 • EV üzemmód

  Az alap EV beállítást úgy alakítottuk ki, hogy kihasználja az akkumulátor teljes kapacitását, aminek köszönhetően akár 64 kilométernél is többet tehet meg tisztán elektromosan a fejlett, 18,1 kWh-s akkumulátor által táplált rendszer, mely közel teljes csendet és emissziómentes közlekedést biztosít 135 km/órás tempóig.

  Auto EV/Hybrid üzemmód

  Auto EV/Hybrid üzemmódban annak függvényében kel életre az erős, egyenletes gyorsulást biztosító benzinmotor, hogy milyen mélyre nyomja le a gázpedált. Így mindig biztosítja azt az erőt, amire Önnek szükséges van, és akár 6,3 másodperc alatt képes elérni a 100 km/órás sebességet.

  Teljesítményvezérlő egység

  Az új PCU a nagykapacitású lítium-ion akkumulátorhoz lett szabva. A hátsó ülések alatti DC/DC átalakítóhoz egy boost konvertert is hozzákapcsoltak, amely nagyobb teljesítményt és kisebb méretet tett lehetővé. Az alacsony "orrkialakítás" érdekében közvetlenül a váltó fölé helyezett nyolcrétegű szerkezet ad otthont a plug-in hibrid rendszer vezérléséhez szükséges áramköröknek.

ÉLJEN ÁT TÖBBET MINDEN PILLANATBAN!

IRATKOZZON FEL A VADONATÚJ NX HÍRLEVÉLRE!

 •     2021 lexus ngnx home socket

  KÉNYELMES TÖLTÉS

  TÖLTÉS OTTHONI ALJZATRÓL

  A Lexus NX 450h+ töltése egyszerű és kényelmes otthoni aljzatról. Az autót egy kiemelkedően hatékony, 6,6 kW teljesítményű töltőrendszerrel szereltük fel.

      2021 lexus ngnx lexus wallbox

  KÉNYELMES TÖLTÉS

  LEXUS FALI TÖLTŐ

  Mi a Lexus fali töltőt ajánljuk az optimális töltés érdekében. Kategóriájának egyik legkisebb képviselőjeként a 22 kW teljesítményű belépő fali töltő kiváló megoldást biztosít elektromos autóinak vagy NX 450h+ plug-in hibridjének - amelyet 6,6 kW teljesítménnyel tud tölteni - hatékony kültéri vagy beltéri töltésére. Amennyiben még szélesebb körű irányítást szeretne, a 22 kW teljesítményű csatlakoztatott fali töltő olyan intelligens töltési lehetőségeket kínál, amelyek a LAN, a WiFi és opcionálisan az LTE technológiákat is támogatják.

      2021 lexus ngnx lexus link app

  KÉNYELMES TÖLTÉS

  A LEXUS LINK ALKALMAZÁS

  A zökkenőmentes elektromos élmény érdekében folyamatosan nyomon követheti okostelefonjáról NX 450h+ modelljének töltöttségi szintjét és hatótávolságát. A Lexus Link emellett Európa-szerte képes megmutatni a töltőpontokat*, és információkkal szolgál azok elérhetőségéről*, töltési sebességéről* és árairól*, valamint a következő szolgáltatásokat kínálja:

  - A töltés ütemezése és irányítása távolról.
  - Hozzáférés a kiterjedt európai töltőhálózathoz.*
  - A töltőpontok elérhetőségének, töltési sebességének és árazásának megjelenítése.*

  *Bevezetés 2022 második felétől várható.

 •     2021 lexus ngnx pioneers in electrified

  LEXUS PLUG-IN HIBRID

  ÚTTÖRŐ AZ ELEKTRIFIKÁCIÓBAN

  Az új Lexus NX 450h+ plug-in hibrid a hibrid technológia fejlesztése terén elért 15 évnyi vezető szerep tapasztalataiból merített. Az olyan áttörések, mint a negyedik generációs Atkinson-ciklusú motorok, a hibrid váltóművek, az akkumulátorkezelő rendszerek vagy a teljesítményvezérlő egységek mércét állítanak az elektromos jövő számára.

      2021 lexus ngnx protecting the planet

  LEXUS PLUG-IN HIBRID

  KÖRNYEZETBARÁT

  Annak érdekében, hogy csökkentsük az üvegházhatású gázok emisszióját és hogy 2050-re zéró károsanyag-kibocsátású vállalattá váljunk, teljes meggyőződéssel dolgozunk az elektromos hajtásláncok széles körű elterjesztésén. A világ első öntöltő hibrid prémium SUV modellje, az RX 400h 2005-ös bemutatása óta mindent megteszünk a környezetbarát rendszerek fejlesztéséért és népszerűsítéséért, aminek köszönhetően mostanra már több mint 2 milliót adtunk el ezekből. Az autók emissziójának minimalizálása mellett azt tervezzük, hogy 2050-re nullára redukáljuk üzemeink CO2-kibocsátását, és minimumra szorítjuk vízfelhasználásunkat.

      2021 lexus ngnx reducing costs

  LEXUS PLUG-IN HIBRID

  CSÖKKENTI A KÖLTSÉGEKET

  Otthoni töltéssel, vagy a kiterjedt európai töltőhálózat használatával autója benzin nélkül is képes közlekedni, amíg le nem merül az akkumulátor. Ezzel pedig nullára csökkenti a károsanyag-kibocsátást és jelentős megtakarítást biztosít az üzemanyagköltségek terén.