2018 lexus ownership driving1

GARANCIA

GYÁRTÓI ALAPGARANCIA

A Lexus járművek minőségükről és megbízhatóságukról ismertek. Az Ön nyugalmáról a Lexus gyártói garanciája gondoskodik.

A LEXUS GARANCIA ELŐNYEI

Az utolsó pillanatban közbejött üzleti utazástól a hétvégi utazásig a Lexus gyártói garancia gondoskodik arról, hogy minden útja zökkenőmentes legyen. A mechanikai meghibásodásokra érvényes 100 000 km-es, és a hibridek akkumulátorára és hajtáslánci elemeire érvényes ötéves alapgarancia teljes védelmet nyújt, így Ön biztonságban vághat neki bármilyen útnak.

    warranty key features
 • MIT FEDEZ A GYÁRTÓI GARANCIA?

  A Lexus alapgarancia átfogó biztonságot nyújt, beleértve a mechanikai hibákat és a rozsdásodás elleni védelmet, valamint hibrid autójának akkumulátorára és hajtáslánci elemeire is érvényes.

 • MENNYIBE KERÜL A LEXUS GARANCIA?

  A Lexus alapgarancia 3 évre átfogó fedezetet nyújt, és minden új Lexushoz díjmentesen jár. Ezenkívül számos járulékos és kiterjesztett garancia-módozat áll még rendelkezésére.

 • MI TÖRTÉNIK, AMIKOR LEJÁR AZ ALAPGARANCIA?

  Segítségünk nem szűnik meg az alapgarancia lejártával.

  A Lexus Premium Hibrid Garancia további fedezetet nyújt a jármű hibrid hajtásrendszerére és hibrid akkumulátorára 10 év v. 200.000 kilóméter futásteljesítményig (amelyik előbb bekövetkezik).

  Továbbra is élvezheti a nyugalmat és ügyfélszolgálatunk szolgáltatásait a Lexus Eurocare kiterjesztett garancia igénybevételével. A garancia új és használt, de tíz évnél nem öregebb autókra érvényes. Részletes tájékoztatásért vegye fel a kapcsolatot Lexus márkaszervizével!