2018 lexus ownership driving2

GARANCIA

KITERJESZTETT GARANCIA

Vezessen a legnagyobb nyugalommal a Lexus kiterjesztett garancia igénybevételével! Amikor alapgaranciája lejár, válassza a személyére szabott kiterjesztett garanciák valamelyikét, hogy maximálisan élvezhesse autóját, annak egész élettartama során!

A KITERJESZTETT GARANCIA ELŐNYEI

Jól képzett Lexus szakembereink elkötelezettek, hogy autóját a legjobb állapotban tartsák. Minden Lexus javítást képzett szerelők végeznek, speciális autódiagnosztikai eszközök és kizárólag eredeti Lexus alkatrészek felhasználásával.

Kiterjesztett garanciális lehetőségeink széles skálájából az Ön életstílusához legjobban illőt tudjuk nyújtani. A kipufogórendszertől kezdve az akkumulátorra vonatkozó garanciáig tovább élvezheti a Lexus nyújtotta minőséget, ha használtautó-garanciával rendelkezik. Olyan szabadságot kínálunk, amellyel Lexusát a lehető legtovább élvezheti.

    warranty key features benefits
 • GARANCIA IDŐSEBB AUTÓKRA

  Átfogó garanciát nyújtunk a három évnél idősebb vagy több mint 100 000 km-t futott Lexus modellekre is, az általános garancia lejárta után további 12 vagy 24 hónapos kiterjesztett garanciával.

 • AUTÓZÁS - TELJES NYUGALOMBAN

  Minden ajánlatunknak része a Lexus Országúti Segítségnyújtás európai meghibásodásra szóló garanciabiztosítással a nyugodt utazás érdekében.

 • A MOT NYUGALMA

  Kímélje meg magát a váratlanul felmerülő javítási és alkatrészcsere-költségektől az átfogó védelmet nyújtó éves MOT ellenőrzéssel!

 • LEXUS JAVÍTÁSOK

  Biztos lehet abban, hogy az összes karbantartási munkát magasan képzett Lexus szerelők végzik, akik töviről hegyire ismerik autóját, és eredeti Lexus alkatrészekkel dolgoznak.