1. New Cars
  2. RX-450h-Article
RX 450h

LEXUS RX

RX modellek készletről azonnal, akár
7 000 000 forint kedvezménnyel, limitált darabszámban.*

LEXUS RX

A Lexus RX nemcsak harmonikus megjelenésével bűvöli el Önt, hanem vezetni is kivételes élmény. Az utastérben a világ legfejlettebb technológiái kínálják a konnektivitás új szintjét, miközben a Lexus Safety System + megnyugtatóan védi az utasokat.

Merész dizájn

A Lexus RX kifinomult hűtőráccsal, karcsú LED fényszórókkal és L-alakú LED hátsó világítással rendelkezik. Az autó hátsó részén látványos megoldás a sötétített, krómmal keretezett C-oszlop, ami olyan hatást kelt, mintha a tető az autó fölött lebegne.

Takumi kézműves mestermunka

A Lexus RX nemcsak harmonikus megjelenésével bűvöli el Önt, hanem vezetni is kivételes élmény. Az RX öntöltő hibrid és benzinomotoros változatban érhető el. Az utastérben a világ legfejlettebb technológiái kínálják a konnektivitást, miközben a Lexus Safety System + megnyugtatóan védi az utasokat.

KÉPZELETGAZDAG TECHNOLÓGIA

A nagyméretű, 12,3 colos multi-információs érintőképernyőt most még ösztönösebben használhatja, sőt az Apple CarPlay és Android Auto rendszereken keresztül néhány kedvenc okostelefonos alkalmazását is kezelheti a képernyőn. 

Biztonság

A Lexus Safety System + csomag számos védelmi rendszeret tartalmaz: az ütközést megelőző biztonsági rendszer éjszaka is képes érzékelni a gyalogosokat és nappali világításnál a kerékpárosokat is felismeri; a sávkövető asszisztens segít a kormányzásban; a BladeScan Type adaptív távfényvezérlő rendszer (AHS) segítségével tisztábban és messzebbről felismerhetők a gyalogosok és az útjelzések; az útjelzőtábla-felismerés (RSA) azonosítja a forgalmi táblákat, és megjeleníti azokat a multi-információs kijelzőn; a dinamikus radarvezérlésű sebességtartó automatika pedig nemcsak a beállított tempót, hanem a követési távolságot is tartja.

JELENTKEZÉS TESZTVEZETÉSRE

LEXUS LÍZING AJÁNLATOK VÁLLALKOZÁSOK SZÁMÁRA

Teljes körű autópark kezelés áfa visszaigényléssel, tervezhető költségekkel és csökkenő adminisztrációval.

  • A HIBRID, MELY EGÉSZEN A MARSIG JUTOTT

    A világ legmegbízhatóbb hibrid technológiáját már 1,5 millió ember használja, akik együttesen annyit autóztak vele, hogy az megfelel a Föld-Mars távolságnak oda-vissza - méghozzá több mint ezerszer. Íme a hibrid, mely egészen a Marsig jutott

TÁGAS ÉS KIFINOMULT

A Lexus SUV-modellek számára új mércét jelentő legújabb RX minden eddiginél élvezetesebben vezethető. Az Auto Express Driver Power díját is elnyerő autó mindenben a legjobbat kínálja, legyen az a fényűzés, a térkínálat vagy a gondosan kidolgozott, zajtalan utastér.

RX GALÉRIA

Fedezze fel a megújult RX luxusát, kifinomultságát és lenyűgöző megjelenését!

MÁRKAKERESKEDÉSEK ÉS SZERVIZEK

*Ajánlatunk visszavonásig, valamint a készlet erejéig érvényes. A promóció más kedvezménnyel nem összevonható. A kedvezményes ár tartalmazza a metálfényezés felárát.