VISSZAHÍVÁSI INFORMÁCIÓ

 • Az Európában érintett járművek

  A légzsák-gyújtópatron esetében az Európában érintett járművek a 2000. december és 2011. december között gyártott Lexus SC, IS, ES és GX modellek, valamint a 2009. január és 2012. december között gyártott Lexus ES 350, GX 460, IS Convert, IS 350/250, IS-F modellek és az LFA.

 • Hogyan segítünk ügyfeleinknek?

  Ügyfeleinkkel az adott országokban működő márkaimportőr veszi fel a kapcsolatot. A légzsák-gyújtópatron cseréje semmilyen költséget nem jelent az ügyfelek számára.
  Ha bármilyen kérdése merül fel, kérjük, lépjen kapcsolatba az országában működő márkaimportőrrel, esetleg helyi Lexus-márkakereskedőjével!

 • A visszahívási akciók okai

  Az érintett járművek esetében előfordulhat, hogy a hosszabb időn át magas abszolút páratartalomnak, magas hőmérsékletnek és nagy hőingadozásnak kitett légzsák-gyújtópatronok hajtóanyaga lebomlik, ami biztonsági hibához vezethet. Ennek következményeként előfordulhat, hogy a légzsák működése közben a gyújtópatron megreped/eltöredezik.

 • Visszahívás Ellenőrző

  Ha a Lexus már felvette Önnel a kapcsolatot a visszahívás ügyében, vagy oka van feltételezni, hogy az Ön járművét is érinti a probléma, a témáról többet is megtudhat a lenti, 3 lépéses Visszahívás Ellenőrző segítségével.

 • Visszahívás Ellenőrző honlap

  A következő egyszerű eljárással kiderítheti, hogy az Ön járműve is érintett-e a Takata légzsákok visszahívási kampányában.