lexus care hero

LEXUS HIBRID SZERVIZPROGRAM

ZAVARTALAN UTAZÁS AKÁR 10 ÉVEN ÁT

A LEXUS 2004-BEN MUTATTA BE A VILÁG ELSŐ „FULL HYBRID” LUXUSAUTÓJÁT ÉS AZÓTA IS VEZETŐ SZEREPET TÖLT BE EZEN A TERÜLETEN.

Ez a rendszer a benzin és az elektromotor erejének intelligens kombinálásával lehetővé teszi, hogy az autó a mérsékelt káros anyag kibocsátás, és a csekély üzemanyag-fogyasztás mellett is, lélegzetelállítóan erős maradjon.

HIBRID SZERVIZ PROGRAM

A hozzáértő szakemberek által rendszeresen elvégzett időszakos ellenőrzés a legjobb módszer arra, hogy ez a rendkívül fejlett hajtáslánc hosszú időn keresztül optimálisan működjön. Ezért indítottuk útjára a Hibrid Szervizprogramot, amelyet a nagyfeszültségű hibrid akkumulátor garancia időn túl történő nem várt meghibásodása esetére dolgoztunk ki.

A HIBRID RENDSZER ELLENŐRZÉSE

A hibrid rendszer ellenőrzése során a Lexus technikusai leolvassák az esetleges hibakódokat, tesztelik és ellenőrzik a nagyfeszültségű akkumulátort és annak szigetelését, a hajtásrendszer hatékonyságát, valamint a hibrid rendszer hűtőfolyadékát.

A folyamat végén egy nyomtatott igazolás készül, amely minden információt tartalmaz a hibrid rendszer állapotáról.

AKKUMULÁTOR JAVÍTÁSA VAGY CSERÉJE DÍJMENTESEN A GYÁRI GARANCIA LETELTE UTÁN IS!

Ha az ellenőrzés során mindent rendben találnak, akkor az autó a következő 1 éven keresztül vagy 15 ezer km megtételéig jogosulttá válik arra, hogy egy Lexus márkaszervizben ingyenesen kijavítsák a hibrid akkumulátor esetleges meghibásodását. Ez a jogosultság — egy ismételt ellenőrzés segítségével — további 1 évre vagy 15 ezer km-re meghosszabbítható, egészen az autó 10 éves koráig.

A szolgáltatás 13 980 Ft-ba kerül, de ha az előírt karbantartás elvégeztetésével együtt megrendeli, akkor mindössze 6990 Ft-ért veheti igénybe.

Hybrid Service 5
  • Hybrid Service 6

    LEXUS HIBRID SZERVIZPROGRAM

    A ZAVARTALAN UTAZÁSÉRT

    A program egyéb feltételeiről kérjük, érdeklődjön a Lexus márkaszervizekben!

  • Hybrid Service 7