ZÖLDEBB

Öntöltő hibrid hajtású rendszereink környezetbarátak, és károsanyag-kibocsátásuk csupán a tizede a 2014-es Euro 6 Dízel Szabványban előírt értéknek.

Az EU klímasemleges törekvéseihez igazodva egyre több európai nagyvárosban jelölnek ki Alacsony Emissziós Zónákat.

A magas károsanyag-kibocsátású járművek nem - vagy csak díjfizetés ellenében - léphetnek be ezekre a területekre. A csekély emissziójú Lexus öntöltő hibrid hajtású autók azonban kivételt képeznek a díjfizetés alól.

    2019 lexus hybrid benefits greener
 •     2019 lexus hybrid benefits lower costs

  ELŐNYÖK

  ALACSONYABB KÖLTSÉGEK

  Az öntöltő hibrid hajtású autók jellemzően költséghatékonyabbak (mind a vételár, mind a fenntartás, mind a használat tekintetében), mint a hasonló teljesítményű és méretű dízelek.

  Alacsonyabb karbantartási költségek

  Hosszú távon sokat számít a karbantartás terén, hogy a hibrid rendszerben nincs kuplung, vezérműszíj, indítómotor, generátor stb.

  Emellett a kopó alkatrészek költsége is jóval alacsonyabb, mert a Lexus öntöltő hibrid hajtású modellekben kevésbé használódnak el a fékbetétek és a gumiabroncsok, ami további megtakarítást jelent.

  Egy évenkénti Hibrid Állapotfelmérés a legjobb biztosíték arra, hogy Ön mindig a lehető legtöbbet hozza ki autójából. Az állapotfelmérés ingyenes, és része a Lexusok átvizsgálásának.

EGYSZERŰBB HASZNÁLNI

A Lexus öntöltő hibrid hajtás lényege, hogy Ön nyugodtan elfelejtheti a töltőkábeleket, ahogy a dízelmotort és a kompromisszumokat is. Lexus modelljét sosem kell külső áramforrásról feltöltenie; ez az autó mindig készen áll arra, hogy olyan messzire utazzon vele, amilyenre csak szeretne

    2019 lexus hybrid benefits easier to run