2017 lexus hero hybrid

HIBRID TELJESÍTMÉNY

A LEXUS HIBRID MODELLKÍNÁLATA

Mindig feltöltve, mindig útra készen; gyakorlatilag a Lexus összes modellje kapható hibrid változatban is. Kompromisszumot nem ismerő teljesítmény, hihetetlen üzemanyag-fogyasztás, luxusszínvonalú felszereltség.

A HIBRID TECHNOLÓGIA ÚTTÖRŐI

Az első Lexus hibrid 2004-es bemutatása óta tudásunkat és tapasztalatunkat ott bizonyítjuk, ahol igazán számít: az utakon. Világszerte kapható hibridjeink évről évre több millió liter üzemanyagot takarítanak meg. Jelenleg a Lexus több hibridet értékesít, mint bármely más luxusautó-márka. Sőt valójában több hibridet adunk el, mint az összes többi luxusautó-márka együttvéve.

MINDENBŐL A LEGJOBBAT

A Lexus Hybrid Drive rendszer hatásosan kombinálja a benzinmotor elsöprő erejét az elektromotor takarékosságával, észrevétlenül váltogatva menet közben a két erőforrás között. Így Önnek semmiféle kompromisszumot nem kell kötnie a lendületes gyorsítás és a csekély üzemanyag-fogyasztás, illetve a sokkal alacsonyabb CO2-kibocsátás között. A hibrid tehát igazán okos választás - Önnek és a környezetnek is.

 • 
 

 
  2017 lexus hybrid intelligent performance

  INTELLIGENS HIBRID TELJESÍTMÉNY

  Induljon el egy Lexus hibriddel EV (elektromos hajtás) üzemmódban, és azonnal észreveszi majd a különbséget: a szinte tökéletes csendet. Lexusa ilyenkor egyáltalán nem fogyaszt üzemanyagot - ez pedig azt jelenti, hogy károsanyag-kibocsátás sincs. És ha mérsékelt sebességgel autózik, vagy a feltorlódott forgalomban araszol, a helyzet ugyanez: nulla emisszió.

  Gyorsításkor az elektromotor bőséges nyomatékkal mozgatja az autót, majd a benzinmotor is beindul (vagy inkább udvariasan átveszi a hajtás feladatát). A két erőforrás összehangoltan működik, és az E-CVT váltó észrevétlenül, rántások nélkül továbbítja erejüket a kerekekhez. Önnek mindezzel egyáltalán nem kell törődnie.

 • 
 

 
  RX450h FSPORT MC EU 19

  ENERGIAVISSZANYERŐ FÉKEZÉS

  A rendszer még a lassítás energiáját is hasznosítja, vagy mondjuk inkább így: újrahasznosítja. Erre szolgál a zseniális energiavisszanyerő fékrendszer.

  Amikor az autó lassít, az elektromotor adja a fékerő nagy részét, mivel ilyenkor fordítva működik. Ha pedig fordítva működik, akkor generátor lesz belőle, vagyis elkezdi tölteni az akkumulátort. Másképpen fogalmazva: az autó megállításához használt értékes energiát később az autó mozgatására használjuk.

  Tehát mi is az energiavisszanyerő fékrendszer előnye? Például az, hogy Önnek sosem kell külső forrásról feltöltenie a Lexus hibrid hajtást, mert az akkumulátor menet közben hatékonyan feltölti magát.

 • 
 

 
  2017 lexus hybrid range
 • 
 

 
  2017 lexus hybrid multi stage hybrid system

  MULTI STAGE HYBRID RENDSZER

  A Multi Stage Hybrid rendszer egy négyfokozatú automata sebességváltóval kombinálva mutatkozott be az LC 500h hibrid hajtásában.

  A fogaskerék-áttétel közbeiktatásával a motor fordulatszáma sokkal finomabban követi a vezető jobb lábának mozdulatait, vagyis a gyorsulás lendületes, közvetlen és egyenletes, tökéletes összhangban a gázparanccsal. Az új hajtáslánc olyan érzést kelt, mintha Ön egy 10 fokozatú, zökkenőmentesen és villámgyorsan kapcsoló automata váltót használna.

  Az eredmény: remek vezetési élmény és energikus gyorsítás, különösen álló helyzetből. Lenyűgöző teljesítmény, páratlan luxus - és mindez minimális környezeti terhelés mellett.

VÁLASSZA KI HIBRID AUTÓJÁT!

Kompromisszumot nem ismerő teljesítmény, hibátlan luxus és intelligens üzemanyag-takarékosság: a Lexus a világ legszélesebb kínálatát állította össze full hibrid autóiból, amelyek közt ugyanúgy találhatók crossoverek, mint sportlimuzinok és kupék. Nem véletlen, hogy a Lexus a világ legnépszerűbb luxus hibrid márkája.