Premium Hybrid Image

LEXUS PRÉMIUM HIBRID GARANCIA


  

  
    NX Badge Image

LEXUS PRÉMIUM HIBRID GARANCIA

A Lexusnál arra törekszünk, hogy a világ legjobb luxusautó-márkáját hozzuk létre.

Célunk, hogy ügyfeleink várakozásait minden területen felülmúljuk, legyen szó modelljeink látványos formavilágáról, a luxus új szintjét képviselő prémium kidolgozottságáról, a jövőbemutató technológiákról, vagy épp autóink legendás megbízhatóságáról és az azokhoz kínált szolgáltatásokról.

E szellemiség jegyében dolgoztuk ki Ön számára Prémium Hibrid Garancia programunkat. Örömmel értesítjük, hogy 2018. január 1-től egyedülálló garanciát biztosítunk DÍJMENTESEN minden új Lexus hibrid modell vásárlása esetén.

A Lexus Prémium Hibrid Garancia érvényessége a gyártói általános garancia lejárati napját követő napon veszi kezdetét, és a gépkocsi a forgalomba helyezéstől számított 10 éves kora előtti napon, vagy 200 000 km-es futásteljesítmény elérésével (amelyik előbb bekövetkezik) ér véget. A garancia a jármű hibrid rendszerének alábbi tartozékaira vonatkozik:

— A nagyfeszültségű hibrid akkumulátor

— A nagyfeszültségű hibrid akkumulátor vezérlő egysége

— A hibrid rendszer központi elektronikus vezérlő egysége

— A hibrid hajtómű (tartalmazza az elektromos motort és a generátort)

— A hibrid jármű invertere és konvertere

A jármű 4 éves korától (vagy 85 000 km-től, amelyik előbb bekövetkezik), a jármű hibrid rendszerének állapotáról évente egyszer vagy 15 000 km megtétele után a Lexus márkaszerviz által elvégzett és eredményesen zárult állapotfelmérő tesztet (HHC teszt) kell elvégezni.

A Lexus Prémium Hibrid Garanciával kapcsolatban további részletes felvilágosítást kaphat bármely hivatalos magyarországi Lexus Márkakereskedésben vagy Márkaszervizben.

ISMERJE MEG KÍNÁLATUNKAT!

Praktikus kompakt autó, dinamikus szedán, tekintélyt parancsoló SUV... Hibrid modelljeink kínálata minden más luxusautó-gyártóénál gazdagabb. Találja meg a stílusához leginkább illő Lexus hibridet!