LEXUS ÖNTÖLTŐ HIBRID

HIBRIDEK AZ ÜZLETI VILÁG SZÁMÁRA

Környezettudatos, gazdaságos, innovatív luxus. A cégautó, ami ugyanolyan teljesítményt nyújt, mint az Ön üzlete, és amely a dízelautók okosabb alternatívája.

A VILÁG VEZETŐ FULL HYBRID PRÉMIUM AUTÓMÁRKÁJA

Egy vállalatvezető autója egyértelmű üzenetet hordoz: jelzi cégének presztízsét és szellemiségét. E vevőkörből mind többen találják tökéletes választásnak a Lexus-t, amelynek minősége, kényelme és szolgáltatásai sok esetben magasabb színvonalúak, mint a tradicionális presztízs markáké. A döntés során az is sokat számít, hogy bár a Lexus köztudottan luxusautókat gyárt, modelljeinek megjelenése nem hivalkodást, hanem eleganciát és harmóniát sugall. Örömünkre szolgálna, ha alkalmunk nyílna mindezt személyesen is megbeszélni Önnel, elvárásainak tökéletesen megfelelő flottamegoldást kialakítva cége számára.

 • 2017 lexus hybrid for business portrait reduce emissions

  Miért érdemes Lexus-t választani cégautónak?

  VERSENYKÉPES TELJES FENNTARTÁSI KÖLTSÉG (TCO)

  A Teljes Fenntartási Költség a legfontosabb vásárlási szempont, mivel ez mutatja meg egy gépjármű teljes tényleges költségét a vásárlástól kezdve a karbantartáson keresztül az autó használtautóként történő eladásáig. A TCO legnagyobb része az értékcsökkenés, mely akár 50%-át is kiteheti a teljes üzemeltetési költségeknek. A Lexus gépjárműveket használó cégek megtapasztalhatták, hogy gépjárműeink nemcsak magas presztízsűek és kiemelkedően megbízhatók, hanem a Teljes Üzemeltetési Költségük is rendkívül kedvező.

 • 2017 lexus hybrid for business portrait financial efficiency

  Miért érdemes Lexus-t választani cégautónak?

  MAGAS MARADVÁNYÉRTÉK

  A Lexus gépjárművek értékvesztése lassú és még évek múltán, magas futásteljesítménnyel is magas áron értékesíthetők. Így biztos lehet benne, hogy befektetése értékálló. Független felmérések alapján, a Lexus gépjárművek értéktartása a legjobbak közé tartozik a piacon.

MEGÚJULT TERMÉKPALETTA

Megújult széles termékpalettánk révén vállalata bármilyen prémium személyautó igényét a legkisebbtől a legnagyobbig bezárólag ki tudjuk elégíteni.

THE NEWS HUB


 

 
  1

Flottakedvezmény már egy darab autó vásárlásakor!

Már egy darab autó vásárlásakor is versenyképes ajánlatot biztosítunk, így segítve elő a kedvező kezdeti beruházási költséget.


 

 
  2

Környezetkímélő Full Hybrid termékek

A CO2 kibocsátás csökkentése mellett a NOx és a korom kibocsátás minimalizálását is prioritásként kezeljük. Széleskörű Full Hybrid termékpalettánk a kompromisszummentes, költséghatékony és környezetkímélő autózást szolgálja. A Full Hybrid gépjárművet használó vállalat környezettudatosságot mutat üzleti partnerei felé.


 

 
  4

Osztályelső szervizköltségek

Országszerte bármelyik Lexus márkaszervizbe látogat is el, biztos lehet benne, hogy gyorsan és magas minőségben szolgálják ki. Ezen felül nemcsak az eredeti Lexus alkatrészek árai rendkívül versenyképesek, hanem a teljes szerviz költsége el, biztos lehet benne, hogy gyorsan és magas minőségben szolgálják ki. Ezen felül nemcsak az eredeti Lexus alkatrészek árai rendkívül versenyképesek, hanem a teljes szerviz költsége is meglepően kedvező.


 

 
  3

Hozzáértő flottatanácsadók

Flottatanácsadóink kiválóan ismerik a flottavásárlás folyamatának minden részletét, ezért gördülékenyen és gyorsan dolgoznak - így egyszerűbbé válik a flottavásárlás. Az autópark összeállításától a vállalatra szabott finanszírozási folyamatának minden részletét, ezért gördülékenyen és gyorsan dolgoznak - így egyszerűbbé válik a flottavásárlás. Az autópark összeállításától a vállalatra szabott finanszírozási konstrukció kialakításán át az autók leszállításáig minden zökkenőmentesen történik.


 

 
  10a

Széleskörű pénzügyi szolgáltatások

Márkakereskedő partnereinknél a Lexus Financial Services teljeskörű pénzügyi termékpalettája elérhető, saját tartósbérlet szolgáltatásunktól, a nyílt-, vagy akár a zártvégű pénzügyi lízingig bezárólag.


 

 
  8

Multi Stage Hybrid rendszer

Tapasztalja meg a Full Hybrid technológia újabb mérföldkövét, melynek köszönhetően a még magasabb teljesítmény még alacsonyabb fogyasztással és károsanyagkibocsátással párosul, ráadásul mindez még halkabb körülmények között valósul meg.


 

 
  5

Biztonság

A Lexus modellek Euro NCAP biztonsági teszteken elért általánosan magas mutatószámai hűen tükrözik biztonság iránti elkötelezettségünket. Gépjárműveink a legmodernebb teljeskörű aktív és passzív biztonsági rendszerekkel érhetők el.


 

 
  Lawers

Speciális ajánlatunk ügyvédi és orvosi kamarai tagoknak

Orvos és ügyvéd kamarai igazolással rendelkező ügyfeleink részére egyedi ajánlatot biztosítunk, mellyel kapcsolatban kérjük keresse Márkakereskedőinket.


 

 
  11

Ügyfélelégedettség

A Lexus modellek legendás minőségét nem csupán ügyfeleink rendkívül magas újra vásárlási aránya, de független ügyfélelégedettségi és műszaki felmérések (J. D. Power ...) is visszaigazolják.


 

 
  6

Kifinomult és megbízható

A Lexus hibridek még a lassulással létrehozott energiát is kifinomultan használják fel és az akkumulátorban tárolják vezetés közben. Ennek eredményeképpen soha nem kell aggódnia töltőpont keresésével vagy, hogy van-e elegendő energia utazása teljesítéséhez.


 

 
  7

Utazzon Első Osztályon

Egy Lexus hibridet könnyű vezetni. Szálljon be, nyomja meg a START gombot és már indulhat is. A Full Hybrid technológiánk zökkenőmentesen működik, egyenletes és kifinomult vezetési élményt biztosítva anélkül, hogy Önnek egy pillanatra is el kelljen gondolkodnia. Csak dőljön hátra és élvezze az utazást. Welcome to First Class.

Next steps