LEXUS ÖNTÖLTŐ HIBRID

HIBRIDEK AZ ÜZLETI VILÁG SZÁMÁRA

Környezettudatos, gazdaságos, innovatív luxus. A cégautó, ami ugyanolyan teljesítményt nyújt, mint az Ön üzlete, és amely a dízelautók okosabb alternatívája.

AZ OKOS DÖNTÉS

Nemcsak magánemberként lelkesedhetünk a remek üzemanyag-fogyasztásért, a csúcstechnológiákért vagy a kézműves minőségű Takumi kidolgozásért. A Lexus-teljesítménnyel és innovációval párosított Lexus hibrid hajtás minden vállalkozás számára intelligens választást jelent.

 • 2017 lexus hybrid for business portrait reduce emissions

  HIBRIDEK AZ ÜZLETI VILÁG SZÁMÁRA

  AZ EMISSZIÓ CSÖKKENTÉSE

  A Lexus hibrid autóival egyértelműen jelezheti, hogy elkötelezetten törekszik vállalkozása környezeti terhelésének mérséklésére. Innovatív technológiánk kisebb károsanyag-kibocsátással működik, helyi szinten és globálisan is hozzájárulva a tisztább környezet megteremtéséhez és a levegőminőség javításához.

 • 2017 lexus hybrid for business portrait financial efficiency

  HIBRIDEK AZ ÜZLETI VILÁG SZÁMÁRA

  PÉNZÜGYI ELŐNYÖK

  A Lexus hibridek innovatív technológiája és közismerten csekély fogyasztása csökkenti az üzemeltetési költségeket.

  Egy önmagát töltő Lexus hibrid használata semmivel sem bonyolultabb, mint egy hagyományos autóé - viszont számos előnnyel jár. Mindig számíthat a Lexusok kimagasló megbízhatóságára, ráadásul semmilyen extra szervizköltséggel nem kell számolnia, és a Hibrid Állapotfelmérést minden karbantartás során elvégezzük.

  Egy hibrid előnyei nem csupán az üzemanyagszámlákban, hanem a vállalati könyvelésben is érezhetők. Három év használat után egy ilyen autó a társasági adó és személyi jellegű juttatások terén is megtakarítást jelenthet.

  Ha Lexus hibridre vált, az remek befektetésnek bizonyulhat vállalat számára!

 • 2017 lexus hybrid for business portrait driving performance

  HIBRIDEK AZ ÜZLETI VILÁG SZÁMÁRA

  MENETTELJESÍTMÉNY

  Utazzon stílusosan! A két erőforrás összehangolásával autóink magabiztos teljesítményt kínálnak, és még a hosszú üzleti utakon is kifejezetten kényelmesek.

  A Lexus önmagát töltő hibrid rendszere nem csupán takarékos, hanem halk is, ezért a Takumi mesterek által, kézi munkával kidolgozott utastérben kellemes csend honol, hogy Ön menet közben is pihenhessen vagy összpontosíthasson.

  Így mindig frissen és tettre készen érkezhet meg egy üzleti találkozóra, vagy bárhová, ahol fontos, hogy nagyon összeszedett legyen.

ISMERJE MEG KÍNÁLATUNKAT!

Fedezze fel az üzleti világ számára összeállított Lexus-kínálatot; a legváltozatosabb modellpalettát, amit ma egy luxusautó-gyártó nyújthat!

    2017 lexus hybrid for business full width cinemagraph is fallback
2017 lexus hybrid for business portrait refined luxury

LEXUS HIBRID

KIFINOMULT LUXUS

A művészi igényű kézműves kidolgozás nem csupán egy csomagolás - sokkal inkább az abszolút minőségre törekvésünk lényege. Takumi mestereink a gyártás minden szakaszában tradicionális technikákkal vegyítik a modern technológiát, legyen szó akár a karcsú, teljesítmény-központú kocsitest kialakításáról, vagy az utastér kézműves kidolgozásáról. Munkájuk minden mozzanata autóink makulátlan minőségét szolgálja.

Intelligens biztonsági megoldásaink, a Lexus Safety System+ és a Lexus Safety System+ A rendszerek innovatív, modern vezetősegítő funkciókat kínálnak, fáradhatatlanul figyelve az utat és a vezetőt, hogy az autózás mindig magabiztos és kellemes érzést jelentsen.

Megnyugtató biztonság minden vállalat és minden flottakezelő számára.

Next steps