OKOSABB VÁLASZTÁS, MINT A DÍZEL

Health

A döntés a mi kezünkben van. Hogy egy olyan jövőt hozzunk létre magunknak, és az elkövetkező generációknak, ami egy tiszta, és környezettudatos világ képét festi. Ezért fontos, hogy az élet minden területén odafigyeljünk az egészségtudatosságra.

A Lexus önmagát töltő hibrid rendszere észrevétlenül kombinálja a benzines és elektromos hajtást, menet közben pedig tölti magát. Nincs konnektor, nincs gázolaj - nincs kompromisszum. Akár egy kompakt ferdehátút vezet, akár egy SUV crossovert, egy szedánt vagy egy nagy teljesítményű sportkupét, a Lexus hibrid hajtása mindig tökéletesen igazodik az igényeihez és az életstílusához. Páratlan szakértelmünknek köszönhetően megteremtettük a hibrid luxusautók világát, hiszen már több mint 1,3 millióan választották ezt a megoldást.

LEXUS ÖNMAGÁT TÖLTŐ HIBRID

Válasszon ki egy területet a Lexus hibridek előnyeinek megismeréséhez!

LEXUS HIBRID : HOGYAN MŰKÖDIK?

A benzines és elektromos hajtás optimális kombinációja.

TELJESÍTMÉNY - AMIKOR ÖN AKARJA

Most biztosan megváltoznak a hibrid teljesítménnyel kapcsolatos elképzelései!

KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL

Stílus, térkínálat, takarékosság és erő. Igen, ez mind az Öné lehet!

LEXUS ÖNTÖLTŐ HIBRID

Egy kompromisszumoktól mentes világot építünk. Az ötletes és takarékos Lexus hibrid hajtás mindig olyan teljesítményt nyújt, amit Ön joggal vár el autójától, és okos alternatívát jelent a dízelekkel szemben - s mindezt luxusminőségű környezetben élvezheti, ahol tökéletes nyugalomban adhatja át magát a vezetés örömének. Lexus hibridek: külső töltés, bosszantó apróságok és kompromisszumok nélkül.

hybrid1

HYBRID MEANS HEALTH

Az egészséges élet azt jelenti: mindig mozgásban maradni. Odafigyelni a családra és a környezetre, hiszen a következő generáció lesz a fenntartható jövő igazi megteremtője.

És ami a legfontosabb: olyan autót választani, ami a fentiek szellemében alacsony károsanyag-kibocsátású, környezetbarát és takarékos. A Lexus hisz abban, hogy hybrid-hajtású modelljeivel a jövő technológiáját és filozófiáját biztosítja a jelennek, hogy a következő generáció számára egy tisztább és tudatosabb környezetet biztosítson.

FEDEZZE FEL AKTUÁLIS AJÁNLATAINKAT!

ISMERJE MEG A LEXUS MULTI STAGE HYBRID RENDSZERT

A legjobbak küzdelmében a Lexus diktálja az iramot. Egész múltunk az elvárások túlszárnyalásáról, az innovációról és a hibátlan teljesítményről szól. Mindez az LS 500h és az LC 500h modellekben ölt testet - és az eredmény önmagáért beszél.


 

 
  design spindle grille ls tcm 3154 1031286
 • 
 

 
  2017 lexus hybrid portrait lc ready to pioneer

  HIBRID INNOVÁCIÓ

  ÚJÍTÓ SZELLEMISÉG

  A Lexus világelső hibrid technológiája, az újító szellemiséggel áthatott Multi Stage Hybrid rendszer révén új szintre emeltük a hibrid autók teljesítményét.

  Egy tízfokozatú sebességváltó gyorsabb kapcsolásai, precíz vezérlése, készséges reakciói és magával ragadó teljesítménye... Mindezt azzal értük el, hogy a már eddig is kivételes hajtásláncunkat kiegészítettük egy gondosan hangolt, négyfokozatú váltóművel.

  Így született meg az a teljesítmény, ami eddig ismeretlen volt a hibridek világában, és amihez páratlan fényűzés, takarékosság és környezettudatos működés párosul - miközben az autó minden pillanatban készen áll, hogy késlekedés nélkül teljesítse az Ön parancsait.

 • 
 

 
  2017 lexus hybrid portrait lc ready to perform

  HIBRID TELJESÍTMÉNY

  UGRÁSRA KÉSZEN

  Az LC 500h sportkupét és az LS 500 limuzin zászlóshajót világelső Multi Stage Hybrid technológiánk hajtja.

  Ez a fajta innovatív teljesítmény a mindennapokban azt jelenti, hogy mindig rendelkezésre áll az a kivételes erő, ami az élvezetes autózáshoz kell. Ha egyszer megtapasztalja ezt az érzést, más szemmel néz majd az autókra.

EGY HIBRID TULAJDONOSÁNAK LENNI

My Lexus

A Lexus díjnyertes ügyfélszolgálatára a hibrid autók tulajdonosai is mindig számíthatnak. A My Lexus honlapon kényelmesen, online intézheti autójával kapcsolatos ügyeit.

Javítás

Bár csúcstechnológiával működnek, a Lexus hibridek fenntartása semmilyen plusz törődést nem igényel, és karbantartásuk sem drágább vagy bonyolultabb, mint a többi autóé.

Megbízhatóság

Hibrid rendszereink ugyanolyan megbízhatók, mint hagyományos erőforrásaink, sőt az öntöltő technológiának köszönhetően sosem kell indítási nehézségektől tartani a lemerült akkumulátor miatt.

Szerviz

Lexus hibridjének szervizelése egyszerű, hiszen a Hibrid Állapotfelmérést mindig elvégezzük az időszakos átvizsgálás során.

Garancia

A Lexus Prémium Hibrid Garancia érvényessége a gyártói általános garancia lejárati napját követő napon veszi kezdetét, és a gépkocsi a forgalomba helyezéstől számított 10 éves kora előtti napon, vagy 200 000 km-es futásteljesítmény elérésével (amelyik előbb bekövetkezik) ér véget.

Finanszírozás

Használja ki Lexus Financial Services által a hibrid autókhoz kínált rugalmas finanszírozási lehetőségeket!