MINDIG SZÁMÍTHAT RÁ

LEXUS ÖNTÖLTŐ HIBRID

Környezetbarát működés. Kellemes utazás. Élvezetes teljesítmény.

LEXUS ÖNTÖLTŐ HIBRID

Egy kompromisszumoktól mentes világot építünk. Az ötletes és takarékos Lexus hibrid hajtás mindig olyan teljesítményt nyújt, amit Ön joggal vár el autójától, és okos alternatívát jelent a dízelekkel szemben - s mindezt luxusminőségű környezetben élvezheti, ahol tökéletes nyugalomban adhatja át magát a vezetés örömének. Lexus hibridek: külső töltés, bosszantó apróságok és kompromisszumok nélkül.

2017 lexus hybrid range

ISMERJE MEG KÍNÁLATUNKAT!

Praktikus kompakt autó, dinamikus szedán, tekintélyt parancsoló SUV... Hibrid modelljeink kínálata minden más luxusautó-gyártóénál gazdagabb. Találja meg a stílusához leginkább illő Lexus hibridet!

ISMERJE MEG A LEXUS MULTI STAGE HYBRID RENDSZERT

A legjobbak küzdelmében a Lexus diktálja az iramot. Egész múltunk az elvárások túlszárnyalásáról, az innovációról és a hibátlan teljesítményről szól. Mindez az LS 500h és az LC 500h modellekben ölt testet - és az eredmény önmagáért beszél.

design spindle grille ls tcm 3154 1031286
 • 2017 lexus hybrid portrait lc ready to pioneer

  HIBRID INNOVÁCIÓ

  ÚJÍTÓ SZELLEMISÉG

  A Lexus világelső hibrid technológiája, az újító szellemiséggel áthatott Multi Stage Hybrid rendszer révén új szintre emeltük a hibrid autók teljesítményét.

  Egy tízfokozatú sebességváltó gyorsabb kapcsolásai, precíz vezérlése, készséges reakciói és magával ragadó teljesítménye... Mindezt azzal értük el, hogy a már eddig is kivételes hajtásláncunkat kiegészítettük egy gondosan hangolt, négyfokozatú váltóművel.

  Így született meg az a teljesítmény, ami eddig ismeretlen volt a hibridek világában, és amihez páratlan fényűzés, takarékosság és környezettudatos működés párosul - miközben az autó minden pillanatban készen áll, hogy késlekedés nélkül teljesítse az Ön parancsait.

 • 2017 lexus hybrid portrait lc ready to perform

  HIBRID TELJESÍTMÉNY

  UGRÁSRA KÉSZEN

  Az LC 500h sportkupét és az LS 500 limuzin zászlóshajót világelső Multi Stage Hybrid technológiánk hajtja.

  Ez a fajta innovatív teljesítmény a mindennapokban azt jelenti, hogy mindig rendelkezésre áll az a kivételes erő, ami az élvezetes autózáshoz kell. Ha egyszer megtapasztalja ezt az érzést, más szemmel néz majd az autókra.

EGY HIBRID TULAJDONOSÁNAK LENNI

My Lexus

A Lexus díjnyertes ügyfélszolgálatára a hibrid autók tulajdonosai is mindig számíthatnak. A My Lexus honlapon kényelmesen, online intézheti autójával kapcsolatos ügyeit.

Javítás

Bár csúcstechnológiával működnek, a Lexus hibridek fenntartása semmilyen plusz törődést nem igényel, és karbantartásuk sem drágább vagy bonyolultabb, mint a többi autóé.

Megbízhatóság

Hibrid rendszereink ugyanolyan megbízhatók, mint hagyományos erőforrásaink, sőt az öntöltő technológiának köszönhetően sosem kell indítási nehézségektől tartani a lemerült akkumulátor miatt.

Szerviz

Lexus hibridjének szervizelése egyszerű, hiszen a Hibrid Állapotfelmérést mindig elvégezzük az időszakos átvizsgálás során.

Garancia

A hibrid akkumulátorra 5 év garanciát nyújtunk, amit minden Hibrid Állapotfelmérés után egy évvel meghosszabbítunk.

Finanszírozás

Használja ki Lexus Financial Services által a hibrid autókhoz kínált rugalmas finanszírozási lehetőségeket!

Next steps