Privilage Hero Image

A Jövő Garantált

LEXUS PRIVILEGE

Alacsony havi részletek, rugalmas lehetőségek, gondtalan autózás

Privilage Body Image

A Lexus Privilege finanszírozási konstrukcióval élvezheti az alacsony havi részletek adta előnyöket, akár rövid futamidő mellett is és mindezt úgy, hogy a lehetőségei nyitva maradnak a futamidő végén.

A rugalmasság a maradványértékből ered, ami egy a futamidő végén jelentkező, előre meghatározott, magasabb összeg. A Lexus egyedülállóan vállalja, hogy a maximum maradványérték összegére visszavásárlási garanciát is biztosít Önnek, aminek köszönhetően Ön nagyobb biztonságban van és könnyebben tud tervezni.

Privilage Body Image 2

GARANTÁLT VISSZAVÁSÁRLÁSI ÁR

A Lexus már szerződéskötéskor garantálja Önnek, hogy autója minimum mennyit fog érni lejáratkor, és vállalja, hogy ezen az összegen akár vissza is vásárolja azt Öntől, ha Ön erre igényt tart. Ezzel Ön:

• minimalizálja kockázatait,

• biztosítja autója értékállóságát,

• mentesíti magát a használt autós piac kiszámíthatatlanságától,

• biztos vevővel rendelkezik eladáskor

A FUTAMIDŐ VÉGÉN SZABADON DÖNTHET


 

 
  Privilage Key Features
 • 1. ÚJ LEXUSRA CSERÉL

  Becseréli az autót egy újabb Lexusra, ahol a kereskedés által adott beszámítási ár fedezi a maradványérték összegét és az azon felüli összeggel pedig elindít egy újabb finanszírozást az új autóra.

 • 3. MEGTARTJA AZ AUTÓJÁT (2. opció)

  Megtartja az autót és a maradványértéket részletekben fizeti vissza, tehát átütemezzük a szerződését és a futamidő meghosszabbításra kerül.

 • 4. ÉRVÉNYESÍTI A GARANTÁLT ÁRAT

  Nem tartja meg az autóját és nem is cserél újra, él a Lexus által biztosított garantált visszavásárlással. A garantált visszavásárlási ár fedezi az esedékes maradványérék összegét.

LEXUS PRIVILEGE MINTASZÁMÍTÁS

Privilage Table Offer Banner

A Lexus Privilege ajánlat a Toyota Pénzügyi Zrt. forint alapú, maradványértékes zártvégű pénzügyi lízing termékeként érhető el. A visszavásárlási garanciát a Toyota Central Europe Kft. nyújtja a vonatkozó külön szerződésben foglalt feltételek teljesülése esetén. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén mértéke módosulhat. A THM mutató nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát. A hirdetés nem minősül konkrét ajánlattételnek, annak célja a figyelemfelkeltés, a Toyota Pénzügyi Zrt. a kondíciók változtatásának jogát fenntartja. A tájékoztatás nem teljeskörű, további feltételekért és részletekért keresse fel Lexus Márkakereskedését vagy a lexus.hu oldalt.