technology premium specification hero

TECHNOLÓGIA

PRÉMIUM FELSZERELTSÉG

Bármelyik modellünket választja mindig számíthat innovációinkra, melyeknek célja, hogy Ön a legnagyobb kényelemben és biztonságban utazzon valamint a lehető legjobban élvezze a vezetést.

A KIVÉTELES TECHNOLÓGIA ALAPFELSZERELTSÉG

Kínálatunk minden modelljében a legújabb és legfejlettebb technológiákat találja - méghozzá tökéletes kivitelben, hogy Ön kivételes élményként élhesse meg az autózást. Legyen szó akár egy gyönyörű utastérről vagy egy olyan intelligens biztonsági rendszerről, mint az LSS+, minden alkotásunk alapja a technológia és a luxus.

    technology premium specification exceptional technology as standard

KÜLÖNLEGES OPCIÓK

Kifinomult megoldásaink nagy része alapfelszereltségként kerül az autóba, ám emellett a legújabb szórakoztató rendszerek, klímaberendezések és biztonsági megoldások közül is választhat; így válik még tökéletesebbé a pillanat, amikor a volán mögé ül.

Vezetés közben minden az Ön irányítása alatt áll. Elég egyetlen gombnyomás a műszerfalon, hogy pillanatnyi igényeihez alakítsa mindazt, ami autójában körülveszi.

TÖKÉLETES AKUSZTIKA

A prémium audiorendszerek specialistája, a Mark Levinson® szakembereivel közösen fejlesztjük ki azokat az egyedi megoldásokat, amelyek új horizontot nyitnak a fedélzeti szórakoztató rendszerek világában.

A Mark Levinson® a munka minden szakaszában szorosan együttműködik velünk. Már akkor is, amikor még csupán formálódik egy új modell koncepciója, hiszen csakis így alakítható ki hibátlanul az utastér akusztikája. Ezért van az, hogy minden egyes modellünkben más és más a hangszórók elhelyezése és kalibrálása.

    technology premium specification acoustic perfection 02

ABSZOLÚT TISZTA HANGZÁS

A Lexus és a Mark Levinson® egyaránt a tökéletes akusztika megszállottja. Ebben nem ismerünk kompromisszumot, ezért olyan technológiát használunk, ami kijavítja a digitálisan tömörített zenei fájlokat.

A Harman Clari-Fi® rendszerben egy sor előkódolt algoritmus valós időben elemzi az audiojeleket, és kipótolja azokat a hiányosságokat, amelyeket a digitális zenei fájlok tömörítése okoz. Aki hallgatott már zenét egy Lexusban, annál ezentúl magasra kerül a mérce.

OPTIMÁLIS LÉGKÖR

Egy autó légköre láthatatlan, mégis fontos dolog. Szerintünk annyira fontos, hogy felhasználtuk a díjnyertes Nanoe® technológiát, ami mikroszkopikus szinten ellenőrzi és javítja a kabin levegőjének minőségét. A klímaberendezések megszokott hatásán messze túlmutató innováció az utazás minden pillanatában páratlan kényelmet biztosít.

    technology premium specification optimised atmosphere

ÉRKEZZEN MEG FELFRISSÜLVE!

Kifinomult Nanoe® technológiánk nem csupán megtisztítja a levegőt, hanem az ideális páratartalmat is beállítja.

Más rendszerektől eltérően - amelyek kiszárítják a bőrt és szemet - a Nanoe® az egész utazás alatt frissen tartja az utastér levegőjét, hogy Ön mindig optimális körülmények közt vezethessen.

AKTÍV BIZTONSÁG

Képzeljen el egy autót, amelynek vannak érzékszervei - ugyanúgy mint Önnek, csak érzékenyebbek. Mindez valóra vált az LSS+ biztonsági rendszerben, ami intelligensen és ösztönösen egészíti ki az emberi érzékelést, hogy Ön mindig nyugodtan és magabiztosan autózhasson. Jól példázza a Lexus biztonsági innovációit, hogy a vadonatúj LS-ben még ezt a technológiát is sikerült továbbfejlesztenünk.

 • INTELLIGENS TÁMOGATÁS

  A Lexus-modellek folyamatosan tökéletesednek, így egyre hatékonyabban figyelnek Önre és a környezetére. Mindig néhány lépéssel előbb járnak, hogy megelőzzék a baleseteket, védelmezve Önt, utasait és a gyalogosokat.

  Az irányítás természetesen az Öné. Biztonsági rendszereink csupán készen állnak, és szükség esetén segítséget kínálnak; egyébként pedig diszkréten figyelnek a háttérben, láthatatlanul, de fáradhatatlanul ügyelve az Ön biztonságára, hogy mindig teljes nyugalomban autózhasson.

A TECHNOLÓGIÁK TÁRHÁZA

Bármelyik modellünket választja mindig számíthat innovációinkra, melyeknek célja, hogy Ön a legnagyobb kényelemben és biztonságban utazzon valamint a lehető legjobban élvezze a vezetést.