2018 lexus safety adaptive high beam system

LEXUS BIZTONSÁGI RENDSZEREK

ADAPTÍV FÉNYSZÓRÓRENDSZER (AHS)

 • Az automatikus távolsági fény továbbfejlesztett változata, az adaptív fényszórórendszer folyamatosan figyeli az utat, és reagál a helyzetekre. A rendszer tökéletes egyensúlyt teremt a jó látási viszonyok és a többi közlekedő biztonsága között, még kellemesebbé varázsolva ezzel az éjszakai vezetést.
 • 2018 lexus safety adaptive high beam 1

  LEXUS BIZTONSÁG

  ADAPTÍV FÉNYSZÓRÓRENDSZER

  Az adaptív fényszórórendszer intelligensen vezérli a fényszórókba épített önálló LED-fényforrások működését, precízen vezérelve ezzel a fénycsóva szétterítését. A rendszer egy kamerával érzékeli a Lexus előtt feltűnő járművek fényeit, és úgy világítja meg az utat, hogy a fény közben ne vakítsa el a szembejövő vagy elöl haladó autók vezetőit.

  Ennek köszönhetően Ön mindig a lehető legnagyobb fényerővel autózhat éjszaka, ami sokkal nyugodtabb vezetési körülményeket biztosít, ráadásul nem kell újra meg újra kapcsolgatnia a távolsági és a tompított világítás között.

 • 2018 lexus safety adaptive high beam 2

  LEXUS BIZTONSÁG

  KÉTLÉPCSŐS ADAPTÍV FÉNYSZÓRÓRENDSZER

  Az adaptív fényszórórendszer továbbfejlesztésével született meg a még hatékonyabb fénycsóva-szabályozást biztosító kétlépcsős adaptív fényszórórendszer. A 24 darab, két sorban elhelyezett LED fényforrás önálló ki- és bekapcsolásával precízen behatárolhatók a megvilágított és sötétben maradó területek, így a Lexus előtti jármű körül kioltható a fény, miközben a fölötte lévő útjelzéseket továbbra is megvilágítja a rendszer.

Figyelem: Semmilyen körülmények közt ne használja a normál autóvezetés helyett a Lexus biztonsági rendszert, és kérjük, hogy a rendszer használata előtt olvassa el a használati utasításokat. A biztonságos autózásért mindig az autóvezető felel.