1. Discover Lexus
  2. Performance
  3. F models

URALNI AZ ERŐT - EZ A VEZETÉS IGAZI ÖRÖME

 Ezeket az autókat a teljesítményre hangoltuk, ezért mindegyikbe külön, kifejezetten hozzá tervezett motort építettünk, és irányíthatóságukat is ennek alapján alakítottuk.

EGY ÁLOM SZÜLTE, ÉS A VERSENYPÁLYA NEVELTE

Az F filozófia a versenysport-technológia és a precíziós mérnöki munka legfontosabb elemeit ötvözi - méghozzá azzal a szenvedéllyel, amit a vezetés vegytiszta, zsigeri élménye jelent. Fedezze fel az F modelleket!

A LEXUS F MODELLEKET MÁR ELEVE ÚGY TERVEZZÜK, HOGY KITELJESÍTSÉK A VEZETŐ KÉPESSÉGEIT, AHELYETT HOGY KÜLÖNLEGES VEZETNI TUDÁST IGÉNYELNÉNEK. EGY LEXUS F VOLÁNJA MÖGÖTT ÜLVE ÁTADHATJA MAGÁT AZ AUTÓZÁS FELHŐTLEN ÉLVEZETÉNEK.

RC F

A LÁTVÁNY, AMITŐL A SZÍV KIHAGY EGY DOBBANÁST

Az RC F modellt sokan úgy emlegetik, mint a valaha épített egyik legkáprázatosabb 2+2 üléses izomautót. Mások ennél is messzebb mennek: szerintük sosem formált még senki ilyen teljesítményű acélszobrot. De bárhogyan is próbáljuk megfogalmazni az RC F lényegét, egyetlen kifejezés sem készítheti fel Önt arra az érzésre, amit akkor érez majd, amikor először padlógázt ad.

MI TESZI KÜLÖNLEGESSÉ?

  • Versenyhangolású V8-as motor 464 LE teljesítménnyel és 520 Nm forgatónyomatékkal
  • Gyorsan működő 8 fokozatú Sport Direct Shift automata sebességváltó, amivel a visszakapcsolás alig 0,2 másodpercet vesz igénybe
  • A merev karosszéria és a nyomatékvektor szabályozású differenciálmű révén még nagy sebesség mellett is magabiztosan uralható, és fürgén kanyarodik
  • A versenystílusú műszeregységben az oldalirányú gyorsulást mérő G-Force műszer és egy stopperóra is helyet kapott
  • Gyorsulás 0-100km/órára : 4,5 s
  • Végsebesség : 270 km/óra

RC F GALÉRIA

Minden kép egy külön történet. Itt kezdődik az a vizuális utazás, amelynek során felfedezheti a Lexus lélegzetelállító dizájnját és lenyűgöző, kézműves minőségű kidolgozását.