venice film festival hero

LEXUS HÍREK

A 77. VELENCEI FILMFESZTIVÁL HIVATALOS AUTÓJA IMMÁR NEGYEDIK ÉVE A LEXUS

  • A Lexus hivatalos részvétele a 77. Velencei Filmfesztiválon hűen tükrözi a márka elkötelezettségét, hogy – a film világához hasonlóan – lenyűgöző élményeket kínáljon, ezzel is ösztönözve a kreativitást és az innovációt
  • A rendezvénysorozaton a márka olyan autókat állít reflektorfénybe, mint a tisztán elektromos hajtású UX 300e és az új stílus-ikon, az LC 500 Convertible
  • A fesztivál neves vendégeit és szervezőit 36 prémium hibrid autóból álló Lexus-flotta szállítja
 •     2020 lexus ux 300e left right feature reassuringly electric

  Szeptember 2-án nyílt meg a 77. Velencei Nemzetközi Filmfesztivál, melynek már negyedik éve a Lexus a hivatalos autós partnere. A filmvilág egyik legrangosabb eseményének számító fesztivál szeptember 12-ig tart, és a rendezvénysorozatnak a velencei Lido ad otthont.

  Kiváló alkalom ez annak bemutatására, hogy a mozihoz hasonlóan a Lexus is lenyűgöző élményeket szeretne teremteni. Az autógyártó és a filmesek egyaránt a hibátlan kidolgozásra és a fejlett technológiák használatára összpontosítanak, és a Lexusról jó ideje köztudott már, hogy az autók világán messze túlmutatva törekszik a kreativitásra és az innovációra.

  “Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy már négy éve részesei lehetünk a Velencei Nemzetközi Filmfesztiválnak. Ez az idei rendezvény ráadásul a megújulás, az újjászületés fontos momentuma is az egész világot megrázó krízis után, amit mindannyian átéltünk, és amellyel még mindig számolnunk kell,” nyilatkozta Maurizio Perinetti, a Lexus olasz divíziójának igazgatója. “A Lexus idén még szorosabbra fűzi kapcsolatát a mozival, vagyis azzal a világgal, amelyhez annyi közös érték köti – például a lenyűgöző élmények megteremtésének szándéka. Akár egy művészfilmről, akár egy Lexus-modellről beszélünk, bátran kijelenthetjük, hogy azonos eszközökkel hatnak az érzelmekre: elmélyült szakmai tudással, a részletek hihetetlenül gondos kimunkálásával és azzal, hogy egyértelműen az embert állítják a középpontba.”

 •     2020 lexus lc convertible left right feature beauty in every

  Miközben a világ Velencére figyel, a Lexus megragadja az alkalmat, hogy bemutasson az olasz piacon két olyan modellt, amelyek a márka alapvető értékeit: a folyamatos innovációt, valamint az egyedi és utánozhatatlan stílust testesítik meg. Az egyik újdonság a Lexus legelső tisztán elektromos hajtású autója, a nulla károsanyag-kibocsátású UX 300e városi luxusterepjáró, a jövő elektromos mobilitásának előhírnöke. Emellett a Lido közönsége az új stílus-ikont, az LC 500 Convertible modellt is megcsodálhatja, amely izgalmas továbbgondolása a Lexus zászlóshajó kupé nemzetközi díjakat nyert formatervének. A kabrió gyönyörű vászonteteje a kézműves kidolgozás, az elegáns vonalvezetés, az igényes anyag- és színválasztás igazi mesterműve.

  A rendezvény hivatalos autós partnereként a Lexust érte az a megtiszteltetés, hogy gondoskodhat a filmrendezők, színészek és más hírességek szállításáról a fesztivál egész ideje alatt. Ez a feladat összesen 36 autóra vár, és e flottában az UX 300e és az LC 500 Convertible mellett megjelenik a Lexus SUV-k teljes kínálata, valamint az ES luxusszedán és az LC kupé.