2018 lexus ux lisbon gallery 029

14 / 07 / 2018

A LEXUS UX ART SPACE

A Lexus UX Art Space kiállításán egy exkluzív UX-prototípus mellett jelennek meg két ígéretes művész, Inês Zenha és Magyarlaki Bence alkotásai, amelyek témája az új Lexus crossover újraértelmezése

A június 29. és október 17. között megnyitó rendezvénytér címe: Lisszabon, Cais Sodré negyed, Largo dos Stephens 5. A Lexus UX Art Space kiállításán egy exkluzív UX-prototípus mellett jelennek meg két ígéretes művész, Inês Zenha és Magyarlaki Bence alkotásai, amelyek témája az új Lexus crossover újraértelmezése

 •     2018 lexus ux lisbon gallery 032

  FÓKUSZBAN AZ UX GALÉRIA

  A Lexus Europe Lisszabont választotta A Lexus UX Art Space pop-up galéria helyszínéül, amely hűen illusztrálja, hogy a Lexus – túllépve az autóipari kereteken – luxus életstílus márkává formálódik át.

      2018 lexus ux lisbon gallery 032
  0.00
      2018 lexus ux lisbon gallery 041
  0.00
  2
 •     2018 lexus ux left right 001 810x1080new

  UX GALLERY

  A LEXUS UX ART SPACE

  “Lisszabon egyre inkább egyfajta kreatív és kulturális központtá fejlődik, így remek helyszínnek kínálkozik ahhoz, hogy új UX crossoverünket innovatív, művészi környezetben mutassuk meg,” mondta Pascal Ruch, a Lexus Europe vezetője. “A Lexus UX Art Space segítségével a látogatók beléphetnek a Lexus világába, osztozva velünk a kreatív dizájn és az innovatív technológia iránti rajongásunkban.”

  “A Lexus UX Art Space harmonikus köteléket teremt a jármű és a műalkotások közt,” vélekedett Carolina Grau. “Ez a kiállítás egy utazásra invitálja a látogatókat, az absztrakció és dekonstrukció útján hatva érzéseikre, miközben a művészet eszközeivel ábrázolja a Lexusra jellemző mozgást, hangokat, formákat és színeket.”

  A LEXUS UX ART SPACE
  Helyszín: Largo dos Stephens 5, Cais Sodré negyed, Lisszabon
  Nyitva tartás: június 29. – szeptember 15. H-Sz. 12:00-20:00 óráig
  A belépés ingyenes

 • INTERJÚ A MŰVÉSZEKKEL