2019 lexus men in black

MEN IN BLACK

A LEXUS SEGÍT MEGMENTENI AZ UNIVERZUMOT A SONY PICTURES MEN IN BLACK: INTERNATIONAL FILMJÉBEN

A küldetések lebonyolításához és a szélsebes üldözésekhez a fekete öltönyös ügynököknek erős autókra, a legfejlettebb idegen-vadász technológiára és a galaxis exkluzív titkos ügynökeihez illő kifinomult stílusra van szükségük. A Lexus örömmel vállalta ezt a kihívást, így a márka biztosítja a Sony Pictures Men in Black: International című filmjének hivatalos járműveit a 2019. június 14-én mozikba kerülő produkcióban.
A Men in Black ügynökei mindig megvédték a Földet az univerzum szemetétől. Ebben az új kalandban a legnagyobb, globális fenyegetéssel küzdenek meg: tégla került a Men in Black szervezetbe.
A filmben Lexus-modellek alkotják az ügynökség hivatalos flottáját. A 2020-as Lexus RC F a Men in Black ügynökök nagy sebességű elfogóautója. A luxus sportkupé a közelmúltban izgalmas változáson ment keresztül, ami gyorsabbá, könnyebbé és még inkább alkalmassá tette arra, hogy hasznosan segítse a Men in Black ügynökök munkáját az Univerzum megmentése közben. 472 lóerős V8-as motorjának köszönhetően a Lexus RC F kategóriájának legjobb teljesítmény-tömeg arányát nyújtja, ráadásul a filmben csodálatos technikai arzenállal is büszkélkedhet. A Lexus RX Hybrid és a Lexus LX SUV modellek szintén feltűnnek a film egyes jeleneteiben.
„Néhány titkos képességgel is felruháztuk az RC F-et, hogy segítsünk a Men in Black ügynököknek,” mondta el Lisa Materazzo, a Lexus marketing alelnöke. “Most csak annyit árulhatok el, hogy egyedülálló idegen-vadász gépet hoztunk létre. Alig várjuk, hogy a mozirajongók egy eddig még sosem látott szerepben is megcsodálhassák az RC F sportkupét.”
A Lexus és a Sony Pictures Men in Black: International közötti együttműködés részét képezik a filmben megjelenő autók, egy közös TV-reklám, egy egyedi Men in Black RC F változat, a filmpremier szponzorálása és egy különleges esemény a New York-i Intersect by Lexus rendezvénytérben a New York-i Nemzetközi Autószalon idején.
„Örülünk, hogy együttműködünk a Lexussal ebben a többszintű kampányban,” nyilatkozta Jeffrey Godsick, a Sony Pictures Motion Picture Group márkamenedzsmentért és globális együttműködésért felelős alelnöke. „A Lexus RC F sportkupé tökéletes választás a Chris Hemsworth és Tessa Thompson által megformált Men in Black ügynökök számára a galaxis megvédéséhez.”
Men in Black: International
A Men in Black ügynökök mindig megvédték a Földet az univerzum szemetétől. Ebben az új kalandban a legnagyobb, leggonoszabb globális fenyegetéssel küzdenek meg: tégla került a Men in Black szervezetbe.

A filmet F. Gary Gray rendezte, és Art Marcum és Matt Holloway írta Lowell Cunningham Malibu című képregénye alapján. Producer: Walter F. Parkes és Laurie MacDonald. Vezető producerek: Steven Spielberg, E. Bennet Walsh, Riyoko Tanaka, David Beaubaire, Barry Sonnenfeld, Edward Cheng és Howard Chen. A film szereplői Chris Hemsworth, Tessa Thompson, Rebecca Ferguson, Kumail Nanjiani, Rafe Spall, Laurent Bourgeois és Larry Bourgeois, Emma Thompson és Liam Neeson.
A Sony Pictures Entertainment
A Sony Pictures Entertainment (SPE) a Sony Entertainment Inc. leányvállalata, amely a tokiói székhelyű Sony Corporation leányvállalata. Az SPE globális tevékenységei magukban foglalják a filmgyártást, a felvásárlást és a forgalmazást; a televíziós gyártást, beszerzést és terjesztést; televíziós hálózatokat; digitális tartalom létrehozását és terjesztését; stúdió létesítmények üzemeltetését; új szórakoztató termékek, szolgáltatások és technológiák fejlesztését. Az SPE Motion Picture Group szervezetei közé tartoznak a Columbia Pictures, a Screen Gems, a TriStar Pictures, a Sony Pictures Animation, a Stage 6 Films, az AFFIRM Films és a Sony Pictures Classics. További információkért látogasson el a http://www.sonypictures.com/corp/divisions.html honlapra.