KÉZMŰVESSÉG

TAKUMI VILÁG

A Lexusok kézműves kidolgozása egyedülálló - és ez Takumi mestereinknek köszönhető. Tudásuk egy megalkuvást nem ismerő filozófia tüzében kovácsolódott. Több mint 60.000 órát töltöttek azzal, hogy érzékeiket szuperemberi szintre finomítsák - messze túlhaladva azt a határt, amit egy gép vagy mesterséges intelligencia valaha is elérhet. Ez a kilenc rövid epizód bepillantást enged a Lexus-kézművesség világába.

MEGALKUVÁS NÉLKÜL

A tökéletes minőségre több megoldás is kínálkozik, de mindegyiknek a részletekre fordított figyelem a lényege. Néha rejtett hibákat és jeleket helyeznek el az autókon, hogy lássák: munkatársaik észreveszik-e. Filmjeinkben megismerhetik tesztvezetőinket, akiket mi is letesztelünk, vagy a termet, ahol a holnap Takumi mestereit képezzük, és még sok más érdekességet, hogy bemutassuk, miért egyedülálló a Lexusok kézműves kidolgozása.


  

  
    2019 lexus takumi living quote background image

  

  
    2019 lexus takumi living quote cinemagraph fallback

A 'gerilla tesztelés', vagyis a csapat szakértelmének vizsgálata szándékosan elrejtett jelekkel csupán az egyik módszer arra, ahogy a Lexusnál folyamatosan teszteljük és fejlesztjük kézműves mestereink képességeit.

EMBEREK ÉS TECHNOLÓGIÁK

Tökéletes eredmény csak az emberek és a robotok harmonikus együttműködéséből születhet. Egy kiválóan képzett kézműves egyedülálló érzékeit programozzuk be robottechnológiánk állandó és hatékony mozgássoraiba - így születik meg a Lexus páratlan kézműves minősége.

SZUPEREMBER

A hosszú képzés és gyakorlás során Lexus Takumi mestereink érzékei szinte szuperemberi szintre fejlődnek. Látják azt, amit egy képzetlen szem sosem venne észre, hallják azt, amivel sebészi precizitással hangolhatnak be egy motort, és kitapintanak egy olyan tökéletlenséget, ami csupán a milliméter töredéke.