ÚJ TÁVLATOK

ISMERJE MEG A VADONATÚJ UX-ET

Ismerje meg a lüktető városi életmódhoz tökéletesen alkalmazkodó crossoverek új generációját. Egy ennyire magabiztosan irányítható és dinamikus autóval igazi élvezet a belváros felfedezése!


 

 
  2018 lexus ux design background 1920

ISMERJE MEG AZ INTELLIGENS FORMATERVEZÉST

Az új Lexus UX megtervezése tökéletes alkalmat kínált arra, hogy megteremtsük az elegancia és a dinamizmus harmonikus egységét.


 

 
  2018 lexus ux design background 1920

KÁPRÁZATOS ÚJ SZÍNEK


 

 
  2018 lexus ux interactive craftsmanship bg 1920

JAPÁN KÉZMŰVES MESTERMUNKA

Minden Lexust hagyományos technikákat alkalmazva, a legapróbb részletekbe menő, gondos figyelemmel alkotunk meg, összhangban a vendéglátás japán művészetével, az ‘Omotenashi’-val. Az ügyfelek igényeit előre felismerjük és kielégítjük.


 

 
  2018 lexus ux interactive craftsmanship bg 1920

 

 
  2018 lexus ux interactive engawa bg 1920

AHOL A BELSŐ ÉS A KÜLSŐ TALÁLKOZIK

Az UX dizájnját a japán Engawa építészeti koncepció ihlette, amelyben elmosódnak a külső és a belső közötti határvonalak. Ön azonnal otthon érzi magát a fényűző, vezetőközpontú környezetben, amely egyszerre hat nyitottnak és biztonságosnak.


 

 
  2018 lexus ux interactive engawa bg 1920
"ELMOSTUK A HATÁRVONALAT A KÜLSŐ ÉS BELSŐ KÖRNYEZET KÖZÖTT, TÖKÉLETES ÁTMENETET TEREMTVE A KETTŐ KÖZÖTT. EZT TESTESÍTI MEG AZ ‘ENGAWA’. A HAGYOMÁNYOS JAPÁN ÉPÍTÉSZETBEN EZ A SZEMLÉLET ÖLT TESTET PÉLDÁUL AZOKBAN A FAFOLYOSÓKBAN, AMELYEK A HÁZAKBÓL A KÜLVILÁGBA VEZETNEK.”
KAKO-SZAN, FŐMÉRNÖK

 

 
  2018 lexus ux interactive technology bg 1920

VALÓBAN KÉPZELETGAZDAG TECHNOLÓGIA

A technológia mit sem ér számunkra képzelőerő nélkül. Az új Lexus UX tökéletesen példázza, hogy ezt a megközelítést alkalmazva, fejlett tartozékaink és funkcióink segítségével hogyan ajándékozzuk meg ügyfeleinket meglepő, új élményekkel.


 

 
  2018 lexus ux interactive technology bg 1920

 

 
  2018 lexus ux interactive engineers bg 1920

ISMERJE MEG AZ ÚJ LEXUS UX FŐMÉRNÖKÉT

Az új Lexus UX modellt Kako-szan főmérnök szellemi és szakmai irányítása alatt alkották meg. Arra törekedett, hogy egy újfajta crossovert teremtsen; olyat, ami erős és stabil, mégis szépséges és dinamikus.


 

 
  2018 lexus ux interactive engineers bg 1920
“A KEZDETEKTŐL FOGVA ARRA TÖREKEDTEM, HOGY BÜSZKÉN, MEGKÜLÖNBÖZTETETT FIGYELEMMEL DOLGOZZAK AZ ÚJ LEXUS UX FEJLESZTÉSÉN. AZ EREDETI DIZÁJN RÉVÉN IGYEKEZTEM OLYAN ÉRTÉKET TEREMTENI, AMELYRE KORÁBBAN EGYETLEN SZABADIDŐJÁRMŰBEN SEM VOLT PÉLDA. FONTOS VOLT, HOGY A FERDEHÁTÚ SZEMÉLYAUTÓKHOZ MÉRHETŐ DINAMIKUS, LELKESÍTŐ MENETTELJESÍTMÉNYEKET ÉRJÜNK EL."
KAKO-SZAN, FŐMÉRNÖK

Next steps