RC offer

ISMERJE MEG AZ RC MODELLT

Íme egy sportkupé, ami merész, magával ragadó formavilággal párosítja a lelkesítő teljesítményt. Az izmos, agresszív kiállású RC rövid tengelytávja és merev vázszerkezete kivételes vezethetőséget és dinamizmust biztosít. A karakteres, négyüléses kupé kizárólag hibrid hajtáslánccal érhető el.

    2017 lexus rc 200t key features
 • Sportos üléshelyzet

  A mély, sportos üléshelyzetnek köszönhetően szinte érezni, amint elsuhan alattunk az aszfalt; a vezető pontosan érzékeli, ahogy az autó a legkisebb kormánymozdulatot is késlekedés nélkül követi.

 • Rugalmasan alakítható belső tér

  Minden RC modellben alapfelszerelés a praktikus, 60:40 arányban osztva dönthető hátsó üléssor. A kombik praktikumát a sportkupék kecses kifinomultságával kombináló megoldás révén a hátsó üléseket lehajtva akár terebélyes tárgyakat is magunkkal vihetünk.

 • Intelligens beszállás

  Elég, ha a zsebében ott lapul az RC kulcsa: amint megközelíti az autót, finoman fénybe borulnak a kilincsek, érintésükre pedig kinyílik a központi zár. A szépséges vonalú kilincsek harmóniáját nem zavarja meg kulcslyuk.

 • Fűthető bőrkormány

  A gyönyörűen formált bőrkormány az ujjtámaszoknak és optimalizált keresztmetszetének köszönhetően kényelmesen simul a kézbe. Hideg időben különösen kellemes szolgáltatás a fűthető kormánykerék.

 • Teljesítmény és biztonság

  A VDIM integrált járműdinamikai szabályozási rendszerrel és nagy teljesítményű, belső hűtésű fékekkel felszerelt új RC kupé ösztönösen elkerüli a veszélyhelyzeteket.

 • Hibrid hajtással

  Az úttörő full hybrid hajtáslánccal választható RC kivételes gázreakciót és lenyűgöző dinamizmust kínál.

 • Üzemmódválasztó

  Válassza a pillanatnak leginkább megfelelő üzemmódot, legyen szó akár az optimális üzemanyag-fogyasztásról, akár a maximális vezetési élményről! ECO üzemmódban csökken az üzemanyag-fogyasztás és a károsanyag-kibocsátás, a mindennapi használatra ajánlott NORMAL állás pedig a teljesítmény, a takarékosság és a rugózási komfort ideális egyensúlyát nyújtja. Ha még robbanékonyabb gázreakcióra vágyik, kapcsolja a SPORT vagy F Sport felszereltség esetén SPORT S+ üzemmódba

ISMERJE MEG AZ RC MODELLT

Céltudatos vezetői környezetével, erőtől duzzadó formavilágával és gyönyörűen megformált belső terével a Lexus RC a nagy teljesítmény és a színtiszta kifinomultság ellenállhatatlan harmóniáját kínálja. Az RC sportkupéba lehetetlen nem beleszeretni.

ISMERJE MEG AZ RC MODELLT

Az itt ábrázolt modell nem a teljes kínálatot reprezentálja.

Next steps

    2017 lexus rc 300h next steps personalise

ÁLLÍTSA ÖSSZE SAJÁT RC MODELLJÉT!

MODELLKÍNÁLATUNK EGYÉB TAGJAI