2018 lexus new rc promo

RC

AZ ÚJ RC

Az újraálmodott RC kupé karakteres, kiélezett, mégis kifinomult személyiséggel bír.


 

 
  RC offer

ISMERJE MEG AZ RC MODELLT

Íme egy sportkupé, ami merész, magával ragadó formavilággal párosítja a lelkesítő teljesítményt. Az izmos, agresszív kiállású RC rövid tengelytávja és merev vázszerkezete kivételes vezethetőséget és dinamizmust biztosít. A karakteres, négyüléses kupé kizárólag hibrid hajtáslánccal érhető el.


 

 
  2017 lexus rc 200t key features
 • Sportos üléshelyzet

  A mély, sportos üléshelyzetnek köszönhetően szinte érezni, amint elsuhan alattunk az aszfalt; a vezető pontosan érzékeli, ahogy az autó a legkisebb kormánymozdulatot is késlekedés nélkül követi.

 • Rugalmasan alakítható belső tér

  Minden RC modellben alapfelszerelés a praktikus, 60:40 arányban osztva dönthető hátsó üléssor. A kombik praktikumát a sportkupék kecses kifinomultságával kombináló megoldás révén a hátsó üléseket lehajtva akár terebélyes tárgyakat is magunkkal vihetünk.

 • Intelligens beszállás

  Elég, ha a zsebében ott lapul az RC kulcsa: amint megközelíti az autót, finoman fénybe borulnak a kilincsek, érintésükre pedig kinyílik a központi zár. A szépséges vonalú kilincsek harmóniáját nem zavarja meg kulcslyuk.

 • Fűthető bőrkormány

  A gyönyörűen formált bőrkormány az ujjtámaszoknak és optimalizált keresztmetszetének köszönhetően kényelmesen simul a kézbe. Hideg időben különösen kellemes szolgáltatás a fűthető kormánykerék.

 • Teljesítmény és biztonság

  A VDIM integrált járműdinamikai szabályozási rendszerrel és nagy teljesítményű, belső hűtésű fékekkel felszerelt új RC kupé ösztönösen elkerüli a veszélyhelyzeteket.

 • Hibrid hajtással

  Az úttörő full hybrid hajtáslánccal választható RC kivételes gázreakciót és lenyűgöző dinamizmust kínál.

 • Üzemmódválasztó

  Válassza a pillanatnak leginkább megfelelő üzemmódot, legyen szó akár az optimális üzemanyag-fogyasztásról, akár a maximális vezetési élményről! ECO üzemmódban csökken az üzemanyag-fogyasztás és a károsanyag-kibocsátás, a mindennapi használatra ajánlott NORMAL állás pedig a teljesítmény, a takarékosság és a rugózási komfort ideális egyensúlyát nyújtja. Ha még robbanékonyabb gázreakcióra vágyik, kapcsolja a SPORT vagy F Sport felszereltség esetén SPORT S+ üzemmódba

ISMERJE MEG AZ RC MODELLT

Céltudatos vezetői környezetével, erőtől duzzadó formavilágával és gyönyörűen megformált belső terével a Lexus RC a nagy teljesítmény és a színtiszta kifinomultság ellenállhatatlan harmóniáját kínálja. Az RC sportkupéba lehetetlen nem beleszeretni.

ISMERJE MEG AZ RC MODELLT

Az itt ábrázolt modell nem a teljes kínálatot reprezentálja.

Next steps


 

 
  2017 lexus rc 300h next steps personalise

ÁLLÍTSA ÖSSZE SAJÁT RC MODELLJÉT!

MODELLKÍNÁLATUNK EGYÉB TAGJAI