A VADONATÚJ RC F

TOVÁBB CSISZOLT TELJESÍTMÉNY ÉS STÍLUS

TOVÁBB CSISZOLT TELJESÍTMÉNY ÉS STÍLUS

Idén jelenik meg az RC F kupé új változata, amelyben rengeteg fejlesztés szolgálja a teljesítmény fokozását és az autó egyedi stílusának tökéletesítését. Az RC F kínálatában a ‘Track Edition’ változat is feltűnik, kifogástalan luxust kínálva az utakon, és lenyűgöző teljesítményt nyújtva a versenypályákon. A lélegzetelállító sportkupé gyártása 2019 márciusában kezdődik. Az autók árát az értékesítés kezdetéhez közelebbi időpontban hozza majd nyilvánosságra a Lexus.

 • 2019 lexus rcf article12

  LEXUS RC F

  FRISSEBB STÍLUS

  A nappali menetvilágítással egybeépített LED fényszórók, a karosszéria színére fényezett hátsó diffúzor, a megújult hűtőrács és az új hátsó lámpatestek letisztultabb, harmonikusabb megjelenéssel ruházzák fel az RC F modellt.

 • 2019 lexus rcf article09

  LEXUS RC F

  MÉG NAGYOBB TELJESÍTMÉNY

  A kupé tömegét sikerült úgy csökkenteni, hogy közben nem csorbult a masszivitás és a kifinomultság érzete. Az RC F alapfelszereltségének része az elektronikus rajtautomatika is, amivel az autó 4,5 másodperc alatt gyorsul 100 km/órás sebességre.

  A speciális tervezésű Michelin Pilot Sport 4S gumiabroncsok mérséklik az alulkormányzottságot, javítják az oldalirányú tapadást, és extrém használat közben is kisebb mértékben kopnak.

  Az alumínium felfogatási pontok, az üreges féltengelyek, az új szívócsonk és a kisebb klímakompresszor alkalmazása is a tömegcsökkentést szolgálja.

 • 2019 lexus rcf article04

  LEXUS RC F

  TRACK EDITION

  A ‘Track Edition’ változat aerodinamikai fejlesztései révén tovább javult a tapadás és még precízebbé vált a kormányzás. A könnyebb kerekek karbon-kerámia féktárcsákat és féknyergeket rejtenek. Ezzel a rugózatlan tömeg 25 kilogrammos csökkenését sikerült elérni csak az autó elején. A vörös utastéri bőrkárpitozás alapáron jár az Alcantara ülésekkel és a vörös karbonbetétekkel. Az autóhoz négyféle fényezés rendelhető: az F Fehér, a Titánium, a Grafitfekete és az exkluzív Matt Szürke árnyalat.