ISMERJE MEG AZ RC F MODELLT

Az RC F kupé aszfalthoz lapuló, erőtől duzzadó kiállása és versenypályán nemesített vonalai senkit sem hagynak hidegen. De miért is akarná bárki is figyelmen kívül hagyni ezt a lenyűgöző 2+2 üléses sportautót? Az RC F látványa azonnal megdobogtatja azok szívét, akik értékelni tudják a kompromisszumoktól mentes teljesítményt és a korlátokat nem ismerő kifinomultságot.


 

 
  RC F Key Features
 • Kézzel összeszerelt V8-as motor

  A Lexus Tahara üzemében kézzel összeszerelt, sztetoszkóppal hangolt, felfoghatatlanul tökéletes 5.0 V8 benzinmotor legnagyobb teljesítménye 477 lóerő, maximális forgatónyomatéka több mint 520 Nm. A hengerfejet és a mozgó alkatrészeket úgy terveztük meg, hogy a motor magasabb fordulatszámokon még nagyobb csúcsteljesítményt tudjon nyújtani.

 • Sport VDIM

  A sportos hangolású integrált járműdinamikai szabályozó rendszer (VDIM) gondoskodik arról, hogy Ön minden helyzetben, akár nagy sebességgel kanyarodva is harmonikusan és biztonságosan élvezhesse ki a RC F lenyűgöző teljesítményét.

 • Carbon csomag

  A Lexus LFA szupersportkocsihoz és az IS F CCS-R versenyautóhoz kifejlesztett szénszál-öntéses technológiát alkalmazva az RC F 'Carbon' kiadása 9,5 kilogrammal könnyebb lett az alapkivitelű modellnél.

 • Nyolcfokozatú Sport Direct Shift automata sebességváltó

  A V8-as motor ereje kézzel is kapcsolható, nyolcfokozatú Sport Direct Shift szekvenciális sebességváltón keresztül jut a hajtott kerekekre. A váltómű kapcsolásvezérlését továbbfejlesztettük, így az már a legkisebb gázadásra vagy gázelvételre is megfelelően reagál.

 • 19" kovácsolt könnyűfém keréktárcsák

  Az RC F opcionális keréktárcsái a szokásos öntési eljárás helyett kovácsolással készülnek: ennek során - akárcsak a kovács kalapácsa alatt - megváltozik az anyag szerkezete, és különlegesen erős, ugyanakkor könnyű keréktárcsa születik.

 • Bőr sportülések

  A magas háttámlájú ülések a Lexus 'integrált habosítás' technológiáját alkalmazva egyszerre kínálnak kényeztető komfortot és stabil megtámasztást. Az ülőlap különleges kialakítása és optimalizált keménysége mérsékli a testre nehezedő nyomást.

FEDEZZE FEL AZ ELÉRHETŐ SZÍNEKET!

Kezdje meg a RC F személyre szabását, kísérletezzen az elérhető színekkel, vagy fedezze fel a jármű jellemzőit és tekintse meg a galériánkat!

Érintse meg az autót forgatni

undefined / undefined

ISMERJE MEG AZ RC F MODELLT

A motorházfedél alatt a Lexus történetének legerősebb V8-as motorja dolgozik - és e blokk egyetlen célja, hogy magával ragadó teljesítményt nyújtson. Gyönyörködjön el a váltások közötti gázfröccs ellenállhatatlan hangjában, és akár a legnagyobb sebességeknél is bízza rá magát a nyomatékvektor szabályozású differenciálműre! Az RC F a valódi versenyautók szellemiségét hordozza.

EXPERIENCE THE RC F

Az itt ábrázolt modell nem a teljes kínálatot reprezentálja.

MODELLKÍNÁLATUNK EGYÉB TAGJAI