GS

NEM HÉTKÖZNAPI SZEDÁN

A lenyűgöző megjelenésű, fantasztikus vezetési élményt nyújtó luxusszedán a Lexustól elvárható teljesítményt és kifinomultságot kínálja.

ISMERJE MEG A GS MODELLT

Mérnökeink a fejlesztési folyamat során az Egyenlítő hosszának huszonhatszorosát tették meg a GS szedánnal, hogy tökéletesre csiszolják az autó vezethetőségét. Minden egyes kilométer értékes eredményt hozott: fokozott merevségű futóművével és új fejlesztésű, sportos hangolású lengéscsillapítóival, valamint vadonatúj, többlengőkaros hátsó felfüggesztésével a GS az eddigieknél is tökéletesebben vezethető. Mérnökeink a karosszéria közegellenállását is tökéletesítették, és a szélzaj szintjét mérsékelve olyan luxusautót teremtettek, amely magával ragadó, sportos teljesítménnyel kombinálja a Lexusra jellemző, legendás fényűzést.


 

 
  2017 lexus gs 300 key features
 • Tágas csomagtartó

  A GS csomagterének maximális kapacitása 450 liter. Ez elég akár négy bőrönd vagy három golftáska elhelyezésére.

 • Váltófülek

  Habár a GS teljesen automatikus üzemben is vezethető, a kormánykeréknél elhelyezett váltófülek gyors kézi váltásokat tesznek lehetővé, és ezzel még élvezetesebbé varázsolják az autózást.

 • Mark Levinson® audiorendszer

  Mérnökeink több mint 2000 órán át tökéletesítették a Mark Levinson® Surround audiorendszer hangszóróinak kialakítását és elhelyezését, így gondoskodva a magával ragadó zenei élményről.

 • Kiváló ülések

  Mindkét első ülés állítható fejtámaszt és medencetámaszt, valamint fokozott váll- és oldaltartást kínál.

 • Digitális kapcsolatok

  Az okostelefonok és egyéb multimédiás készülékek különböző képernyőrendszereken keresztül kezelhetők, így Ön menet közben is kompromisszumoktól mentes digitális kapcsolatot élvezhet.

 • Egyedi ülésfűtés/-szellőzés

  A vezető és az első utas ülése egymástól függetlenül fűthető vagy szellőztethető, így minden évszakban kifejezetten komfortosak.

FEDEZZE FEL AZ ELÉRHETŐ SZÍNEKET!

Kezdje meg a GS személyre szabását, kísérletezzen az elérhető színekkel, vagy fedezze fel a jármű jellemzőit és tekintse meg a galériánkat!

ISMERJE MEG A LEXUS GS MODELLT

A GS izmos, sportos karosszériája különösen csendes utasteret rejt, amit csordultig töltöttünk első osztályú fényűzéssel és technológiával. Az autó látványa lenyűgöző, de vezetése is fantasztikus élmény: a nyolcfokozatú sebességváltót például a kormánykerékre szerelt váltófülekkel is kapcsolhatja, így elég egyetlen ujjmozdulat, hogy átélhesse a sportos autózás lélegzetelállító élményét.

ISMERJE MEG A LEXUS GS MODELLT

Az itt ábrázolt modell nem a teljes kínálatot reprezentálja.

MODELLKÍNÁLATUNK EGYÉB TAGJAI