concept cars

TANULMÁNY-
AUTÓK

A Lexus tanulmányautói izgalmas bepillantást engednek a jövő formatervezési irányzataiba.

main menu lexus brand

FORMATERVEZÉSI
INNOVÁCIÓ

Ebben a szekcióban bemutatjuk leglátványosabb formai tanulmányainkat.

hybrid cars

HIBRID
AUTÓK

Sokféle hibrid autó létezik, egy dolog azonban mindegyikben azonos.

lexus service

LEXUS
MÁRKASZERVIZEK

Az Önhöz legközelebbi Lexus Központok vagy márkaszervizek egyszerű keresése.

jarmutartozekok thumb

ALKATRÉSZEK ÉS
TARTOZÉKOK

Az eredeti Lexus alkatrészek és járműtartozékok használatával hosszú távra biztosíthatja autója megbízható működését.

lexus today

A LEXUS MA

Lexus gondolkodásmód: egyedülálló betekintés abba, milyen innovatív módon közelítjük meg a tervezés folyamatát.

CT 200h


Legnagyobb teljesítmény (LE) 136 (kombinált teljesítmény)
Vegyes CO2-kibocsátás (g/km) 82
Kombinált fogyasztás (l/100 km) 3,6
Gyorsulás 100 km/h-ra (s) 10,3
Végsebesség (km/óra) 180

ÁR 7 990 000 Ft

Jegyzet

*A konfigurátor eredményei tájékoztató jellegűek. Aktuális felszereltségért kérjük töltse le árlistánkat.

MAGÁTÓL ÉRTETŐDŐ LUXUS

VEZESSE A VILÁG ELSŐ FULL HYBRID LUXUS KOMPAKT AUTÓJÁT, AMI AKÁR A DINAMIKUS F SPORT VÁLTOZATBAN IS MEGRENDELHETŐ!

Különleges, új orrkialakításával és atlétikus formavilágú hátsó részével a CT 200h igazán szemet gyönyörködtető látvány. A vezetőülésen körülöleli Önt a Lexus utánozhatatlan stílusa: nyújtózzon el a finom varrású bőrülésen*, és élvezze az utastér kiváló minőségű anyagait! Ráadásul a CT 200h nemcsak a vezetés élvezetével kényezteti Önt, hanem olyan fejlett technológiákkal is, mint a Remote Touch, a 13 hangszórós Mark Levinson® audiorendszer*, vagy a Lexus prémium navigáció*. Ha pedig lendületesebb stílusra vágyik, válassza a látványos CT 200h F SPORT változatot a 'Sötét Rózsa' bőrkárpitozással, sportosabb futóművel és 17 colos F SPORT könnyűfém keréktárcsákkal.

A Full Hybrid technológiával hajtott CT 200h vezetése közben egy kompakt autóban is megtapasztalhatja a Lexus nyújtotta luxust, valamint a tekintélyes, mégis lágyan áradó erőt, amihez extrém alacsony, mindössze 82 g/km CO2-kibocsátás társul*. Az elektromos hajtás (EV) üzemmódban szinte teljes csendben, benzinfogyasztás és károsanyag-kibocsátás nélkül autózhat. A kabin kényelmét a legfejlettebb audiorendszerek és multimédia-szolgáltatások fokozzák, nem beszélve a díjnyertes kidolgozási minőségről, amit Takumi kézműves mesterembereink ellenőriznek. Próbálja ki a káprázatos CT 200h modellt, és fedezze fel a komfort és a kifinomultság új szintjét!

*A különböző tartozékok és műszaki adatok felszereltségi szinttől függően eltérőek lehetnek

ÁRAK ÉS MŰSZAKI ADATOK

ISMERJE MEG A RÉSZLETEKET, ÉS HASONLÍTSA ÖSSZE A KÜLÖNFÉLE VÁLTOZATOKAT!

CT 200h
Comfort Plus

  • Parkolássegítő szenzorok elöl-hátul
  • Lexus Navigáció (most ajándék)
  • Tolatókamera monitor
  • Fényre sötétedő, elektrokromatikus belső tükör
  • Ülésfűtés az első üléseknél

ÁR 9 270 000 Ft

AZ ÖSSZEHASONLÍTÁSHOZ VÁLASSZON MÁSIK VÁLTOZATOT

A JÁRMŰ JELLEMZŐI

ISMERJE MEG JOBBAN A CT 200h MODELLT!

A CT 200h menet közben - Röviden

RÖVIDEN

ÉLVEZZE E KIFINOMULT KOMPAKT NYUGALMÁT, ÉS AZ ÜZEMMÓDVÁLASZTÓ SEGÍTSÉGÉVEL IGAZÍTSA PILLANATNYI HANGULATÁHOZ AZ AUTÓ MŰKÖDÉSÉT!

A CT 200h volánja mögött megtapasztalja majd, micsoda élmény tökéletesen egybeforrni egy ilyen harmonikusan és finoman irányítható autóval. A forradalmian új, ragasztásos technológiának köszönhetően a karosszéria rendkívül merev, így az Elektromos Szervokormánnyal mindig precízen uralhatja járművét, ami különösen a kanyarokban jelent majd igazi élvezetet. A kettős keresztlengőkaros hátsó futómű kiváló úttartást és kényelmes rugózást kínál. A középkonzolon kényelmesen elérhető Üzemmódválasztóval beállíthatja a lehető legtakarékosabb ECO, a mindennapi autózáshoz ideális NORMAL, vagy a dinamikus vezetési élményt nyújtó SPORT üzemmódok bármelyikét - az EV gomb megnyomása után pedig az új CT 200h elektromos hajtással folytatja az útját.

Tudjon meg többet a Lexus Hibrid Autók hajtásról: Hibrid Autók.

A CT 200h utastere - Röviden

RÖVIDEN

A PAZAR BŐRÜLÉSEKKEL IS MEGRENDELHETŐ CT 200h MINDEN UTASA SZÁMÁRA KIMAGASLÓ KÉNYELMET BIZTOSÍT.

A díjnyertes Kyushu üzemben készülő CT 200h újraértelmezi a gyártási minőség fogalmát a luxus kompakt autók kategóriájában. A hibátlanul kidolgozott első ülések a kanyarokban remek oldaltartást nyújtanak, a hosszú utak során pedig pihentetően támasztják meg a testet. Az utastér minden részlete az autó minőségéről árulkodik, legyen szó akár a bőrborítású kormánykerékről, akár a gondosan megmunkált fém elemekről. A CT feltűnően halk működése részben a gondosan elhelyezett hangszigetelő anyagoknak köszönhető, amelyek túlnyomórész bio-eredetűek. Az automatikus klímaberendezés precízen tartja a beállított hőmérsékletet, kiszűrve az utastér levegőjéből a polleneket és port.

Tudjon meg többet a Lexus Mesteri Kézművességről itt

Biztonságban a CT 200h utasterében - Röviden

RÖVIDEN

A Járműstabilitás-vezérlővel, Kipörgésgátlóval és Vészfékasszisztenssel felszerelt CT 200h arra készült, hogy elkerülje a vészhelyzeteket. Az opcionális Ütközés Előtti Biztonsági rendszer milliméteres hullámhosszú radarral azonosítja az útakadályokat, és szükség esetén akár le is fékezi az autót. Ám ha a baleset mégis bekövetkezne, a hihetetlenül erős, nagy szilárdságú acélból készült biztonsági utascella megvédi Önt és utasait. A CT 200h biztonságát tovább fokozza, hogy az autóhoz alapfelszereltségként jár a két ostorcsapás-jellegű sérüléseket mérséklő első ülés és a nyolc légzsák.

Műszerfal és középkonzol

MŰSZERFAL ÉS KÖZÉPKONZOL

Az első középkonzol ergonomikus formájának köszönhetően a vezető ösztönösen kezelheti a sebességváltó kart és az Üzemmódválasztót, míg az audio- és klímarendszer mindkét első ülésről könnyen elérhető.

SPORT KORMÁNYKERÉK

Az LFA által ihletett háromküllős kormánykerékkel - amelyen ergonomikus ujjtámaszt is kialakítottunk - a CT hihetetlen precizitással irányítható. Az audiorendszert, a telefont, a hangvezérlést, a multi-információs kijelzőt, valamint az opcionális Adaptív Sebességtartó Automatikát a kormánykerék elengedése nélkül is biztonságosan kezelheti.

DINAMIKUS MŰSZEREGYSÉG

A vakításmentes Optitron technológiának köszönhetően a tiszta rajzú, fehér skálázású műszerek könnyen leolvashatók; ha pedig Ön a SPORT üzemmódba kapcsol, háttérvilágításuk kékről vörösre vált. A multi-információs kijelző 4,2 colos, színes TFT-változatra is cserélhető. A kijelző a jármű adatai mellett multimédia-tartalmakat is megjelenít, például az éppen lejátszott zeneszám címét, a navigáció útmutatását, vagy - ha okostelefonját a rendszerhez csatlakoztatta - a hívott személy nevét, fényképét és telefonszámát is.

Lexus Hybrid Drive

LEXUS HYBRID DRIVE

2004-ban a Lexus volt az első prémium márka, amely tökéletes Full Hybrid hajtást kínált. Azóta több mint 500.000 hybrid Lexus-modell talált gazdára. A legújabb CT 200h hihetetlenül simán adja le teljesítményét, miközben legalacsonyabb CO2-kibocsátása mindössze 82 g/km. Ez a szuperhatékony, 1,8 literes benzinmotor és a nagy teljesítményű elektromotor, valamint a kompakt méretű akkumulátor, a hybrid váltómű és a teljesítményszabályozó egység összehangolt működésének köszönhető.

ELINDULÁS

Elinduláskor az elektromotor körülbelül 45 km/órás tempóig gyorsítja a CT 200h-t; az ehhez szükséges áramot a hybrid akkumulátor szolgáltatja. Ilyenkor az autó szinte teljes csendben, üzemanyag-fogyasztás és emisszió nélkül halad.

GYORSÍTÁS PADLÓGÁZZAL

Erőteljes gyorsításkor a 82 lóerős elektromotor késedelem nélkül bekapcsol, kiegészítve az 1,8 literes benzinmotor teljesítményét. A két erőforrás közös nyomatéka sima, erőteljes és egyenletes gyorsulást eredményez – pontosan akkor és úgy, ahogyan Ön szeretné.

NORMÁL HALADÁS

45 km/órás sebesség fölött észrevétlenül beindul a benzinmotor, de szükség esetén még az elektromotor is bekapcsolódik a hajtásba. A benzines és elektromos erőforrások szinte tökéletes összhangjának köszönhetően a CT 200h különleges vezetési élményt kínál – alacsony károsanyag-kibocsátás és csekély fogyasztás mellett.

LASSÍTÁS, MEGÁLLÁS, FÉKEZÉS

Amikor az autó lassít vagy megáll, a benzinmotor kikapcsol, nullára csökkentve az emissziót. Ha Ön fékez, vagy leveszi lábát a gázpedálról, az energia-visszanyerő fékrendszer hasznosítja, és villamos energia formájában tárolja a hybrid akkumulátorban azt a mozgási energiát, ami más autókban ilyenkor kárba vész. Ez az egyik oka annak, hogy egy Lexus Full Hybridet sosem kell feltölteni.

Tekintse meg a CT 200h modell Hibrid Autók rendszerét!

Utas- és gyalogosvédelem

UTAS- ÉS GYALOGOSVÉDELEM

A szilárd utascella kiemelkedő biztonságot garantál. Az autó oszlopai különleges megerősítést kaptak, és a vázszerkezet legfontosabb részei nagy szilárdságú acélból készültek. Az első és hátsó gyűrődő zónák elnyelik az ütközés energiáját, akárcsak az ütés hatására összecsukló kormányoszlop.

NYOLC LÉGZSÁK

A CT 200h utasainak testi épségét nyolc légzsák óvja, a két első üléshez pedig övelőfeszítő is tartozik. Egy ütközés során a becsapódás erejét mérő szenzorok aktiválják a kétfázisú vezető/utasoldali első légzsákokat, illetve szükség esetén az oldallégzsákokat is. Az első utasülés előtt térdlégzsák is található, a függönylégzsákok pedig az utastér oldalüvegezésének teljes hosszában nyílnak.

KÉTKAMRÁS UTASOLDALI LÉGZSÁK

A töréstesztek tapasztalatai szerint egy ütközés során az első utas teste hosszabb utat tesz meg a légzsákig, mint a vezetőé. Hogy a légzsák biztonságosan 'elkaphassa' őt, az első utas elé egy innovatív, kétkamrás légzsákot építettünk be.

OSTORCSAPÁS JELLEGŰ SÉRÜLÉSEKET MÉRSÉKLŐ ÜLÉSEK

Egy ráfutásos baleset során az első ülések és fejtámlák különleges kialakítása minimumra csökkenti a nyak ostorcsapás-jellegű mozgását. A megerősített oldalkereteknek köszönhetően a test besüppedhet a háttámlába, miközben a fejtámla előre mozdul, stabilan megtámasztva az utas fejét.

GYALOGOSVÉDELEM

A CT 200h motorháztetejét úgy terveztük meg, hogy egy gyalogosgázolás során hatékonyan nyelje el a testre ható erőket. Emellett az ablaktörlő környékének kialakítása is azt a célt szolgálja, hogy csökkentse a gyalogos sérülésének esélyét.

Remote Touch

REMOTE TOUCH

A díjnyertes Remote Touch technológia forradalmasítja az autó számos modern szolgáltatásának vezérlését. A két első ülés közé, kényelmesen elérhető helyre épített berendezés olyan könnyedén használható, mintha egy számítógép egerével irányítaná a színes multiinformációs kijelzőn megjelenített rendszereket. Ez a gyakorlatban annyit jelent, hogy csupán minimális mértékben kell elfordítania a szemét az útról, így zavartalanul koncentrálhat a forgalomra.

A Remote Touch segítségével ellenőrizheti az autó szórakoztató rendszereit, beállíthatja a légkondicionálást, és még a műholdas navigációt is vezérelheti. Könnyedén irányíthatja a kurzort, anélkül, hogy különféle almenükben kellene navigálnia - s a képernyő használatát megkönnyíti, hogy az egyes ikonok gyengén 'magukhoz húzzák' a kurzort. A rendszer használata közben Ön is érzi ezt a húzást, amelynek ereje személyre szabható. Egyszerűen, ösztönösen és könnyen használható technológia.

A CT 200h hétcolos, színes multiinformációs kijelzőjét a műszerfal közepén helyeztük el, a vezető látóterében; ez a kialakítás a Remote Touch kényelmesen elérhető 'egerével' együtt azt eredményezi, hogy a CT 200h modern rendszereinek kezelése alig vonja el a vezető figyelmét az útról.

Menetdinamikai rendszerek

MENETDINAMIKAI RENDSZEREK

KIPÖRGÉSGÁTLÓ

A Kipörgésgátló magabiztosabb útfogást biztosít, különösen olyankor, amikor a CT 200h egyenetlen vagy csúszós útfelületen indul el, illetve gyorsít. Ha a rendszer valamelyik kerék kipörgésének veszélyét észleli, azonnal közbelép, fenntartva a megfelelő tapadást.

JÁRMŰSTABILITÁS-VEZÉRLŐ

A Járműstabilitás-vezérlő különösen a gyors kanyarokban vagy az autó megcsúszása során segít a vezetőnek, hogy megőrizze uralmát a jármű felett. A rendszer a fékek külön-külön működtetésével, illetve a teljesítmény csökkentésével mérsékli az autó sebességét, és javítja a menetstabilitást.

ELEKTRONIKUS FÉKERŐELOSZTÓ / VÉSZFÉKASSZISZTENS

Az Elektronikus Fékerőszabályozó az ABS rendszerrel együttműködve optimális fékerőt garantál mindegyik keréken, a mindenkori útviszonyoknak megfelelően. A Vészfékasszisztens szükség esetén automatikusan megnöveli a fékerőt.

HEGYMENETI ELINDULÁSSEGÍTŐ

A Hegymeneti Elindulássegítő fenntartja a féknyomást, megakadályozva, hogy a CT 200h hátraguruljon, amikor Ön egy meredek emelkedőn indul el. Amellett, hogy megkönnyíti a vezető munkáját, a Hegymeneti Elindulássegítő a kerekek kipörgését is minimumra csökkenti a csúszós emelkedőkön.

Ütközés előtti biztonsági rendszer

ÜTKÖZÉS ELŐTTI BIZTONSÁGI RENDSZER

Az Ütközés Előtti Biztonsági rendszer egy milliméteres hullámhosszú radar és egy fedélzeti számítógép segítségével méri fel az ütközésveszélyt. Ha a veszély nagy, a berendezés hang- és fényjelekkel figyelmezteti a vezetőt, és megnöveli a féknyomást. Ha az ütközés elkerülhetetlen, az Ütközés Előtti Biztonsági rendszer önállóan fékez, miközben szorosra húzza az első biztonsági öveket.

Mark Levinson® audiorendszer

MARK LEVINSON® AUDIORENDSZER

Az új CT 200h a lenyűgöző, 13 hangszórós Mark Levinson® Premium Surround rendszerrel is felszerelhető. A kizárólag a Lexus modelljeihez megrendelhető Mark Levinson neve egyet jelent a legmagasabb szintű zenei technológiával. A tökéletes akusztikai hatás érdekében a kifejezetten az autóhoz kialakított rendszer minden egyes hangszórója gondosan meghatározott helyre került. A 7.1-es digitális surround rendszer valódi koncerttermi élményt varázsol a utasterébe, és amikor az autó áll, az utasok DVD-filmeket is nézhetnek, vagy a VTR kábelen keresztül lejátszhatják videofelvételeiket.

A Mark Levinson egyike a világ legkeresettebb high-end audioberendezés-gyártóinak. A márka 1972 óta legendának számít azok közt, akiknek fontos a zenelejátszás minősége; készülékeik egyedülálló képességgel bírnak a legfinomabb hangkülönbségek visszaadására, így e hangrendszerek semmilyen módon nem változtatják meg a zene eredeti minőségét. Az 1968-as Woodstock Fesztivál keverőpultját Mark Levinson építette, s e munkája rendkívül megbecsültté tette őt a high-end készülékek gyártói közt.

A Lexus a világ egyetlen autógyártója, amelynek modelljeiben a Mark Levinson ultra-magas minőségű hangrendszerei működnek. A Lexusokat tudományos módszerekkel tervezzük annak érdekében, hogy rendkívül finoman és csendesen suhanjanak, tökéletes környezetet teremtve a 'koncertterem az autóban' élményhez. Mindegy egyes Lexus-modell utasterét úgy alakítjuk ki, hogy a hangszórók gondos elhelyezése és az aprólékos hangolás után különleges akusztikai hatást biztosítsanak a zene élvezetéhez.

Üzemmódválasztó

ÜZEMMÓDVÁLASZTÓ

A CT 200h négyféle üzemmódot kínál - vagyis négy különféle vezetési élményt, amelyek a vezetés körülményeihez vagy az Ön pillanatnyi hangulatához igazodnak, így az autó viselkedése ugyanúgy lehet kellemes és nyugodt, mint dinamikus és sportos. Az Elektromos Hajtás üzemmódban a CT-t kizárólag elektromotorja mozgatja, s az autó ilyenkor benzinfogyasztás nélkül, nulla CO2- és NOx-kibocsátással, szinte teljes csendben halad. Ha az Eco beállítást választja, a rendszer a kedvező fogyasztás szempontjai szerint szabályozza a motor teljesítmény-leadását és a fokozatválasztást, és intelligensen vezérli a klímaberendezést és az ülésfűtést. A Normal beállítás tökéletes a kényelmes, mindennapi használathoz.

A Sport üzemmódban a lendületes autózás érdekében a rendszer áthangolja a gázreakciókat, valamint a változó áttételű kormánymű és a tapadás- és stabilitásvezérlő rendszerek beállításait. A műszerfal megvilágítása a megnyugtató kékről sportos vörösre vált, s az ecometer fordulatszámmérővé változik, hogy Ön ellenőrizhesse a motor teljesítményét.

Adaptív sebességtartó automatika

ADAPTÍV SEBESSÉGTARTÓ AUTOMATIKA

Az Adaptív Sebességtartó Automatika (ACC) az Ütközés Előtti Biztonsági Rendszer radarjával tartja a követési távolságot CT 200h és az előtte haladó autó között - még akkor is, ha az elöl haladó jármű sebessége változik. Ha az út újra szabaddá válik, az ACC megint a beállított utazósebességre gyorsít.

Az utastér kényelme

AZ UTASTÉR KÉNYELME

Tágas, új kialakítású utastér, kifinomult, kiváló minőségű kidolgozás - a CT 200h pontosan azt nyújtja, ami a Lexus legendává avatta. A vezetői üléspozíció határozottan sportosabb lett, s az első ülések nemcsak kényelmesek, hanem kiváló oldaltámasztást is adnak.

Az új CT 200h minden részlete minőséget sugall: a bőrkárpitok tökéletes megmunkálása, a fenntartható ültetvényekről származó fabetétek gyönyörű felülete, vagy a minden más kompakt autónál szebben ragyogó fényezés makulátlansága (a karosszériára ugyanazt az öngyógyító festékréteget fújjuk, mint zászlóshajónk, az LS szedán esetében). A gyártósorokon magasan képzett szakembereink dolgoznak, akiknek munkáját 'Takumi' kézműves mestereink felügyelik, hogy minden CT megfeleljen szigorú elvárásainknak. Az elkészült autók tökéletes működésének és csendes futásának ellenőrzése után 30 kilométeres tesztvezetés következik.

Nézze végig, hogyan készül a CT 200h

Karosszéria / Aerodinamika

KAROSSZÉRIA / AERODINAMIKA

Az új CT 200h-t a világ legmodernebb vezetési szimulátorán teszteltük és finomítottuk - majd pedig a versenypályán folytattuk a munkát. A legújabb modellváltozatnál alkalmazott újszerű ragasztási technológia révén a karosszéria érezhetően merevebb. Ennek, és az autó építéséhez használt kis tömegű, könnyű anyagoknak köszönhetően az új CT 200h élvezetesen vezethető, kezes és precízen irányítható jármű lett.

Mélyre húzott motorházának, hosszan elnyúló tetővonalának és hátsó légterelőjének/diffúzorának/légterelő lapjainak köszönhetően az új CT 200h légellenállása kiváló. Ha pedig bepillant e forradalmian újszerű kompakt autó alá, láthatja a motor és az üzemanyagtartály áramvonalas burkolatát és a szörfdeszka-szerű uszonyokat, amelyek tovább növelik az autó menetstabilitását. Mindez nemcsak a dinamikus teljesítményt és az irányíthatóságot javítja, hanem az üzemanyag-fogyasztást és a szélzajt is csökkenti.

L-Finesse

L-FINESSE

Formatervezőink az L-finesse dizájn-filozófia legújabb értelmezésével alkották meg a CT 200h modellt. Az autó látványának központi eleme a látványosabb, szélesebb és mélyebbre húzott 'orsó formájú hűtőrács', amit drágakő-hatású LED fényszórók és nappali menetfények fognak közre. A még jobb irányíthatóság és a szélzaj csökkentése érdekében átterveztük az autó hosszan elnyúló, aerodinamikus vonalait lezáró hátsó lökhárítót, és ugyanezt a célt szolgálja a cápauszony-antenna is. A menetstabilitást tovább fokozza néhány aerodinamikai megoldás, például a szörfdeszka-szerű uszonyok az autó alatt, vagy a hátsó lámpatestekre és az ajtóoszlopokra épített légterelő lapok.

A raktér praktikumát számos tartozékkal fokozhatja: csomagrögzítő hálókkal, csomagtéri tálcával és szőnyeggel, vagy éppen kutyaráccsal, de a CT 200h szállító kapacitását kerékpártartóval, tetőcsomagtartóval, tetődobozzal és luxus síléctartóval is bővítheti. További részletekért tekintse át tartozékaink kínálatát!

Kettős keresztlengőkaros hátsó futómű

KETTŐS KERESZTLENGŐKAROS HÁTSÓ FUTÓMŰ

A kifejezetten a CT 200h modellhez kifejlesztett kettős keresztlengőkaros hátsó futómű kényelmes rugózást, magabiztos kanyarstabilitást és remek egyenesfutást biztosít. A csatolt lengőkaros szerkezeteknél bonyolultabb és drágább megoldás előnye, hogy kompakt felépítésének köszönhetően kevesebb helyet vesz el a csomagtérből. A nagy teljesítményű első-hátsó lengéscsillapítók a finom rezgéseket is elnyelik, így a rugózás finomabb, a kormányérzet pedig precízebb.

Kárpitok és dekorációs betétek

KÁRPITOK ÉS DEKORÁCIÓS BETÉTEK

A CT 200h finoman kidolgozott utasterét könnyen személyes ízléséhez formálhatja. Öt különféle színvilágú, modern és tartós kárpit közül választhat. Az Eco és a Comfort modellváltozatok alapfelszereltsége a Viharfekete dekorációs betétekkel párosított szövetkárpitozás.

Az F SPORT változatokhoz alapáron jár az új és exkluzív Szövet/Tahara kárpitozás (3 színárnyalatban) és az Ezüstszínű dekorációs betét. Ha az F SPORT bőrkárpitozást rendeli meg, választhat a Galaxy Fekete és az új Sötét Rózsa árnyaltok közül, opcióként pedig Szénszálas dekorációs betétet is kérhet.

Az Executive modellváltozat alapáras, elegáns bőrkárpitozása és Techno Fekete dekorációs betétei kifinomult hangulatot teremtenek.

Ha kedveli a gyönyörűen erezett fabetéteket, választhat a hagyományos kőris, a kézzel kidolgozott shimamoku és a természetes hatású trópusi bambusz között. Minden fabetétünk anyaga fenntartható gazdálkodású ültetvényekről származik.

Élvonalbeli multimédia

ÉLVONALBELI MULTIMÉDIA

Az új CT 200h modellhez most a legmodernebb multimédiás megoldásokat is megrendelheti. Ilyen a Lexus Prémium Navigáció és a Lexus Kapcsolódó Szolgáltatások, amelyek közt a Google Street View® is szerepel. A rendszer a legtakarékosabb útvonal meghatározásában is segítséget nyújt.

LEXUS PRÉMIUM NAVIGÁCIÓ

Az új CT 200h modellhez megrendelheti a legfrissebb Lexus Prémium Navigációt is, aminek elegáns, 7 colos kijelzőjét a Remote Touch rendszerrel vagy hangvezérléssel is kezelheti. Az élénk, 3D grafikát és számos térképnézeti opciót kínáló rendszer az autó leparkolása után QR-kódot generál, amit Ön beszkennelhet az okostelefonjával, s ennek segítségével már gyalog is könnyedén odatalálhat úticéljához. A multimédia-rendszer szolgáltatásai közt szerepel többek közt az Online Search, a Google Street View®, a Panoramio®, sőt a berendezés akár hangosan fel is olvassa a beérkezett szöveges üzeneteket. És hogy élete még kényelmesebb legyen, az útvonaltervet mobil eszközéről könnyedén továbbíthatja a CT 200h navigációs rendszerébe.

LEXUS NAVIGÁCIÓ

A CT 200h felszerelhető a Lexus Navigációval, ami ilyenkor a középen elhelyezett Lexus Media Display kijelzőjén keresztül működik. A rendszer gyors, felhasználóbarát, és nagyon sokféle térképnézetet kínál.

LEXUS MEDIA DISPLAY

Az új CT 200h modellhez megrendelhető a forgókapcsolóval vezérelhető, 7 colos Lexus Media Display, amin nemcsak az audiorendszer vagy a klímaberendezés beállításait kezelheti, hanem az energiaáramlást is figyelemmel követheti. A rendszer 'mirror link' funkcióján keresztül még kompatibilis okostelefonjának bizonyos elemeit is megtekintheti és vezérelheti.

TOLATÓKAMERA RENDSZER

Kapcsoljon hátramenetbe, és az autó mögötti terület képe máris megjelenik a Lexus Media Display kijelzőjén. A fejlettebb Lexus Prémium Navigációval felszerelt modellek kijelzőjén a manőverezést segítő parkolási segédvonalak is láthatók.

NINCS EGYEZÉS

Nincs a keresési feltételeknek megfelelő járműjellemző. Kérjük, bővítse a keresés feltételeit!

A fent megjelenített tulajdonságok nem feltétlenül képezik az összes felszereltségű autó részét. Pontos adatokért kérjük, keresse hivatakos márkakereskedésünket!

ct 200h takumi

A GYÁRTÁST 'TAKUMI' KÉZMŰVES MESTEREK ELLENŐRZIK, AKIK MINDEN EGYES CT 200h MODELLT LETESZTELNEK AZ ÜZEM 'SÜKETSZOBÁJÁBAN'.

CT Sport

ct sports edition hero

MERÉSZ, ÚJSZERŰ, KOMPAKT STÍLUS - A VILÁG LEGNÉPSZERŰBB FULL HYBRID TECHNOLÓGIÁJÁVAL.

A díjnyertes Kyushu üzemben készülő CT 200h újraértelmezi a gyártási minőség fogalmát a luxus kompakt autók kategóriájában. A hibátlanul kidolgozott (Szövet / Tahara kárpitozással rendelhető) első ülések a kanyarokban remek oldaltartást nyújtanak, a hosszú utak során pedig pihentetően támasztják meg a testet. Az utastér minden részlete az autó minőségéről árulkodik, legyen szó akár a bőrborítású kormánykerékről, akár a lágy tapintású burkolatokról. Az automatikus klímaberendezés precízen tartja a beállított hőmérsékletet, a biztonságos vezetést pedig olyan megoldások is segítik, mint a fényre sötétedő visszapillantó tükrök*.

A LED fényszórókkal* és exkluzív könnyűfém keréktárcsákkal* is megrendelhető CT 200h Sport olyan fejlett technológiákat kínál, mint például a Lexus navigáció* vagy az Üzemmódválasztó*.

*A különböző tartozékok és műszaki adatok felszereltségi szinttől függően eltérőek lehetnek

CT200h SportEdition Features 001

17" KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSÁK

Dinamikus formavilágú könnyűfém keréktárcsák sötétített/fényes felülettel - kizárólag a CT 200h Sport változathoz - és látványos, 5 dupla küllős kialakítással. Az alacsony oldalfalú gumiabroncsokkal az autó remekül irányítható.

ct sports edition 002

FEKETE STÍLUSELEMEK

Fekete betétek az ajtók alatt, a középső ajtóoszlopokon és a hűtőrács körül: a CT 200h Sport egyedi megjelenését a különleges, fekete fényezésű tető mellett további mutatós stíluselemekkel is fokozhatja.

ct200 accessories 003

SEBESSÉGTARTÓ AUTOMATIKA

Csak válassza ki a kívánt utazósebességet, és a CT 200h Sport megbízhatóan tartja a tempót. Ha a fékre vagy a gázra lép, a sebességtartó funkció azonnal kikapcsol, de elég egy gombnyomás, és máris újra aktiválhatja a rendszert.

ct sports edition 004

LED FÉNYSZÓRÓK

Az opcionális LED tompított fényszórók kevesebb energiát fogyasztanak, hosszabb élettartamúak és gyorsabban kapcsolnak, mint a hagyományos izzók. A fényszórókat nagy nyomású mosóberendezés, automata szintszabályozás és LED ködlámpa egészíti ki.

ct sports edition 005

LEXUS NAVIGÁCIÓ

A CT 200h Sport felszerelhető a Lexus navigációval, ami a középen elhelyezett Lexus Media Display-en keresztül működik. A gyors és felhasználóbarát rendszer számos hasznos tájékozódási opciót kínál.

ct sports edition 006

BILLENTHETŐ ÉS HÁTRACSÚSZTATHATÓ NAPFÉNYTETŐ

Még több fény, még több tér: az elektromos mozgatású, billenthető és hátracsúsztatható napfénytető ragyogással tölti meg az új CT Sport utasterét, ám a sötétített oldalüvegezés és hátsó szélvédő diszkréten óvja az utasteret a kíváncsi tekintetek elől.

MI AZ F SPORT?

ct 200h fsport

EGYEDI F SPORT STÍLUS, SÖTÉT RÓZSA ÁRNYALATÚ BŐRÜLÉSEKKEL ÉS 17 COLOS KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSÁKKAL.

A Lexus vezetéstechnikai szakértői egy versenypályán végezték az új CT 200h F SPORT változat hangolását, hogy az autó az új futómű-beállításokkal és a sportosabb lengéscsillapítókkal még lelkesítőbb vezetési élményt nyújtson. A dinamikus F SPORT stílusnak megfelelően a hatásos megjelenésű, hálómintázatú hűtőrács nagyobb lett

Az első lökhárító atlétikus karakterét még inkább kihangsúlyozzák az oldalsó légterelő szoknyák, a menetstabilitást pedig különleges hátsó légterelők javítják. A kocsibelső jellegzetes elemei a 'Sötét Rózsa' árnyalatú bőr üléskárpitozás, a perforált bőrrel borított F SPORT kormánykerék, az alumínium pedálsor és a fém dekorációs betétek.

A személyi adatok védelméről szóló európai rendelkezések az Ön privát szférájának védelmét szolgálják. A Lexus cookie-nak is nevezett szövegfájlokat használ, amelyek megjegyzik, hogy Ön melyik oldalakra látogatott el honlapunkon, és ott mit csinált. A Lexus kizárólag a saját honlapjára utaló cookie-kat használ, valamint olyanokat, amelyek hasznos információkat gyűjtenek az Ön számára; például megmutatják a lakóhelyéhez legközelebbi márkakereskedést, vagy az Ön által konfigurált autókat. Kérjük, engedélyezze további cookie-k használatát is, amelyek révén honlapunk még élvezhetőbbé válik az Ön számára.

COOKIE-BEÁLLÍTÁSOK