2021 lexus nx technology hero

A VADONATÚJ NX

TECHNOLÓGIA AZ ÖN SZOLGÁLATÁBAN

Akár a "Hey Lexus" parancsra ébredő, valódi párbeszédre emlékeztető hangvezérlésről, akár a kategóriaelső érintőképernyőről legyen szó, a Lexus NX fejlett, semmi máshoz nem hasonlítható, emberközpontú technológiákkal fokozza a vezetési élményt. Mindez magában foglalja a teljesen új multimédiás platform bemutatkozását, amely képes átalakítani a teljesítmény, és kielégíteni a gyors, intuitív fedélzeti csatlakozás igényét.

A KÉPESSÉGEK ÚJ GENERÁCIÓJA

Az új Lexus NX platform intelligens szolgáltatások sorát hozta el, beleértve a fejlett, felhő alapú navigációt, amely az autó adatkommunikációs modulján keresztül működik. Ez valós idejű utazási információkkal és közlekedési eseményekkel képes szolgálni okostelefon használata nélkül, köszönhetően az autóhoz járó négyéves adatcsomagnak, amelyet tartalmaz az ár. A működés pontosan olyan egyszerű és gördülékeny, mint egy táblagép esetében.

    Parallax Image 1 Media Display

TECHNOLÓGIA AZ ÖN SZOLGÁLATÁBAN

MÉG NAGYOBB KÖZPONTI KIJEZLŐ

A multimédia rendszer alapfelszereltségének részeként 9,8"-os, tükröződésmentes érintőképernyőt és kiegészítő gombokat kínálunk a gyakran használt funkciókhoz való intuitív hozzáférés érdekében. A Special Edition felszereltségtől elérhető 14" kijelző az egyik legnagyobb a kategóriában. A nagyfelbontású képernyő kristálytiszta megjelenítést biztosít minden környezetben, miközben CPU-jának (központi feldolgozó egységének) teljesítménye 3,6-szor gyorsabb, mint a jelenlegi rendszeré. A zökkenőmentes használat érdekében tökéletesen elhelyezett érintőképernyő az osztott képernyő funkcióval olyan menüpontokhoz biztosít hozzáférést, mint az audio, a navigáció vagy a klímabeállítások.

    Parallax Image 2 Lexus Link

TECHNOLÓGIA AZ ÖN SZOLGÁLATÁBAN

LEXUS LINK ALKALMAZÁS

Minden eddiginél több funkció érhető el távirányítással a Lexus Link alkalmazáson keresztül: a csatlakoztatott szolgáltatások új világát teremtettük meg a különleges ‘Omotenashi’ élmény érdekében. Intelligens és személyre szabható funkciók segítik Önt egy helyi töltőpont vagy egy parkolóhely megtalálásában, a szervizalkalmak szervezésében, az autó távirányítású nyitásában vagy zárásában, az utastér hőmérsékletének beállításában vagy akár a vezetési stílusának javításában.

    Parallax Image 3 Stay Updated

TECHNOLÓGIA AZ ÖN SZOLGÁLATÁBAN

MINDIG NAPRAKÉSZEN

Az új Lexus NX minden eddiginél széleskörűbb csatlakozási lehetőségeket kínál. Felhőalapú navigáció, újgenerációs, gyorsabb, valamint könnyebben használható multimédia rendszer biztosítják, hogy mindig "csatlakozva" érezhesse magát.

    Parallax Image 4 Eyes on the Road

TECHNOLÓGIA AZ ÖN SZOLGÁLATÁBAN

FOLYAMATOS FIGYELEM

A NX modell magasabb felszereltségeiben lehetősége van járművének adatait közvetlenül a szélvédőre vetíteni. A 10" szélvédőre kivetített vezetési információknak köszönhetően anélkül ellenőrizheti a navigáció, a biztonsági rendszerek, az audiorendszer vagy éppen az utazás adatait, hogy le kéne vennie szemét az útról. A műszeregységbe épített 7" TFT (vékonyfilmes-tranzisztor) minden fontos információ megjelenését biztosítja, beleértve az utazási adatokat vagy a navigáció utasításait is.

    Parallax Image 5 Voice Control

TECHNOLÓGIA AZ ÖN SZOLGÁLATÁBAN

HANGVEZÉRLÉS

A kéz nélküli irányítás még sosem volt ennél egyszerűbb, köszönhetően a Lexus NX "Hey Lexus" hangvezérlésének. A mesterséges intelligencia és a felhő alapú információk összjátékával a Lexus hangvezérlés megkíméli Önt a gombok keresgélésétől, és lehetővé teszi, hogy teljes mértékben az útra koncentráljon. Az újonnan kifejlesztett "Hey Lexus" hangvezérlés képes megérteni a köznyelvet és az olyan kijelentések kontextusát, mint az "Éhes vagyok" vagy a "Fázom". A Lexus hangvezérléssel több mint 100 különböző módon tud kommunikálni, beleértve a navigáció, a telefon vagy a jármű beállításait - mindezt anélkül, hogy le kéne vennie a kezét a kormányról.

ÉLJEN ÁT TÖBBET MINDEN PILLANATBAN!

IRATKOZZON FEL A VADONATÚJ NX HÍRLEVÉLRE!

    Parallax Image 1 Charging Schedule

TECHNOLÓGIA AZ ÖN SZOLGÁLATÁBAN

TÖLTÉS ÜTEMEZÉSE

Az NX 450h+ plug-in hibrid felhasználói a Lexus Link alkalmazáson keresztül ellenőrizhetik az akkumulátor állapotát, vagy időzíthetik és állíthatják be a töltést. Ez egy ideális funkció annak érdekében, hogy olyan napszakban tölthesse autóját, amikor az a leggazdaságosabb.

    Parallax Image 2 Full Battery

TECHNOLÓGIA AZ ÖN SZOLGÁLATÁBAN

AKKUMULÁTOR FELTÖLTVE

A vezeték nélküli mobiltöltő 50 százalékkal gyorsabb, mint korábban. Az új NX-ben az Android Auto elérhető vezetékes összeköttetéssel, míg az Apple CarPlay funkció immár vezetékes kapcsolat nélkül is rendelhető.

    Parallax Image 3 Remote Simplicity

TECHNOLÓGIA AZ ÖN SZOLGÁLATÁBAN

TÁVOLRÓL, EGYSZERŰEN

A Lexus Link alkalmazás segítségével okostelefonjáról nyithatja vagy zárhatja autóját. Emellett, akár az utastér hőmérsékletét is beállíthatja már az utazás előtt, hogy az NX felfűtve vagy lehűtve, teljes kényelemet kínálva álljon az Ön rendelkezésére.