•     Parallax Image 1 Pure Exhilaration

  AZ ÚJ LEXUS NX

  A VEZETÉS ÖRÖME

  Az új Lexus NX plug-in és öntöltő hibrid hajtása mögött a Lexus 15 évnyi kutatásával és fejlesztésével megszerzett műszaki tudása és tapasztalata áll. Kiváló teljesítményjellemzők és gyorsulás, kategóriaelső fogyasztás és környezetbarát működés. A hajtáslánc egyáltalán nem vesz el hasznos helyet az utastértől vagy a csomagtartóból, így a kifinomult NX volánja mögött a nagysebességű autópályás utazás vagy a vidéki szerpentin-kanyargás is különleges élvezet.

      Parallax Image 2 Drive with Confidence

  AZ ÚJ LEXUS NX

  MAGABIZTOS AUTÓZÁS

  Az új Lexus NX-ben az elektromos hajtás közvetlensége és reakciókészsége azonnali, szinte kézzelfogható élmény. Az utastér csendje csak erősíti a vezető és az út közötti kapcsolatot, éppúgy, mint a fejlett aerodinamika és az alacsony tömegközéppont. Kanyarokban vagy gyorsításoknál a hajtáslánc, az új és merev felépítésű váz, a futómű és az ultrapontos kormányzás tökéletes összhangban dolgozik együtt. A dinamikus jellemzők pontossága és kiszámíthatósága egyszerre izgalmas és megnyugtató. Ez az, amit úgy hívunk: Lexus Driving Signature.

      Parallax Image 3 Omotenashi Welcome

  AZ ÚJ LEXUS NX

  OMOTENASHI VENDÉGSZERETET

  A kilincsek körül fények gyúlnak, amikor Ön az autóhoz közelít. Az akár 64 árnyalatban szabályozható hangulatvilágítással még otthonosabbá tehető az utastér, amelynek minden részletéből árad az Omotenashi. Ez az ősi japán vendégszeretet, amelynek alapja, hogy a vendéglátó igyekszik kielégíteni vendége minden igényét már az előtt, hogy azok egyáltalán felmerülnének. A hibátlan és pontos kézműves munkával megalkotott kényelmes és tágas tér egyben koncertteremként is szolgál, amelyben az új, 17 hangszórós Mark Levinson® Prémium Audiorendszer szolgáltatja a zenét. Az NX kabinja egyszerre inspiráló és megnyugtató, és az élményt az S-Flow klímaszabályozó rendszer teszi még élvezetesebbé: a rendszer figyeli, hányan és hol foglalnak helyet az üléseken, és azt is, éppen merről süt a nap, majd így állítja be a lehető legkellemesebb hőmérsékletet.

      Parallax Image 4 Luxurious Control

  AZ ÚJ LEXUS NX

  LUXUS ÉS IRÁNYÍTÁS

  Az egyedi, Tazuna kialakítású beltérben a vezető körüli környezetet úgy alakiítottuk ki, hogy az összes fontos kezelőszerv és információ könnyen elérhető és azonnal értelmezhető legyen. A Szélvédőre kivetített vezetési információ (HUD) a legnagyobb a kategóriában, így a legfontosabb menetinformációk mindig az Ön látóterébe esnek. Érzékeit a Takumi kézművességgel megalkotott részletek kényeztetik, az ajtókárpitok finom részleteitől kezdve egészen a bőrülések illatáig.A kidolgozás mesteri, az érzés pedig pillanatról pillanatra intenzívebb.

 •     Parallax Image 1 Stay Connected

  AZ ÚJ LEXUS NX

  MARADJUNK KAPCSOLATBAN!

  Egyedi, felhőalapú navigáció és új generációs multimédia rendszer a mindig tökéletes konnektivitásért. Az online (Over-The-Air, OTA) frissítés garantálja a mindig friss élményt. A hangvezérléssel is működtethető szolgáltatások listája hosszabb, mint eddig bármikor, és a rendszer nem csak megérti az utasításokat, de válaszolni is képes rájuk, a Lexus Link alkalmazással pedig időzítheti a töltés, rögzítheti a megtett utat, vagy akár előre fel is melegítheti az utasteret egy-egy hideg reggelen.

      Parallax Image 2 Sheer Sophistication

  AZ ÚJ LEXUS NX

  TÖKÉLETES KIFINOMULTSÁG

  A határozott megjelenés és a különleges műszaki tartalom együtt jár az új NX modellben. A látványos megjelenést különösen kihangsúlyozza az orr-rész kialakítása és a jellegzetes hűtőmaszk, amit remekül ellensúlyoz a karosszéria hátsó szélessége. A finoman kidolgozott karaktervonalak kiemelik mindazt a technológiai tudást, ami a lemezek mögött lapul. Az autó megjelenését a keskeny és összeérő hátsó lámpák, valamint a 20" könnyűfém keréktárcsák teszik teljessé. Mindez már nem puszta esztétika, hanem maga a funkcionális szépség.

      Parallax Image 3 Complete Reassurance

  AZ ÚJ LEXUS NX

  TELJES BIZTONSÁGBAN

  A továbbfejlesztetett Lexus Safety System+ 3 csomag új szintre emeli az autó tudását és az Ön biztonságérzetét. Az új Lexus NX-ben debütál az e-Latch nevű műszaki megoldás, amely a biztonságos kiszállást segítő rendszer részeként megakadályozza az ajtók kinyitását, ha hátulról jármű érkezik. Az új NX-hez elérhető a távíránytású parkolási funkció, amellyel az autót okostelefonja segítségével gombnyomásra, távolról leparkolhatja. Bármerre is indul, biztos lehet benne, hogy a legmodernebb technológiák segítik és vigyáznak Önre.

MÁRKAKERESKEDÉSEK ÉS SZERVIZEK

TALÁLJA MEG AZ ÖNHÖZ LEGKÖZELEBBI MÁRKAKERESKEDÉST