2021 nx overview class leading hybrid

A VADONATÚJ NX

KATEGÓRIAELSŐ HIBRID ÉS PLUG-IN HIBRID HAJTÁSLÁNCOK

Az új Lexus NX plug-in és öntöltő hibrid hajtása mögött a Lexus 15 évnyi kutatásával és fejlesztésével megszerzett műszaki tudása és tapasztalata áll. Kiváló teljesítményjellemzők és gyorsulás, kategóriaelső fogyasztás és környezetbarát működés. A hajtáslánc egyáltalán nem vesz el hasznos helyet az utastértől vagy a csomagtartóból, így a kifinomult NX volánja mögött a nagysebességű autópályás utazás vagy a vidéki szerpentin-kanyargás is különleges élvezet. Az NX 450h+ új mércét állít a plug-in hibridek világában. Nem csupán a több, mint 64 kilométeres tisztán elektromos városi hatótáv, hanem a 306 lóerős teljesítmény és a kiváló gyorsulás is kiemeli a tömegből.

    2021 nx overview lexus safety system

A VADONATÚJ NX

LEXUS SAFETY SYSTEM +

A legújabb Lexus Safety System + rendszer olyan, mintha saját másodpilótája lenne, aki minden körülmények között vigyáz Önre – legyen szó városi, vagy autópályás közlekedésről, nappali vagy éjszakai körülményekről, kereszteződésekről, kanyarokról vagy éppen sávváltásról. A balesetmegelőzés terén új korszakot nyitó technológiákkal dolgozó ütközést megelőző biztonsági rendszerrel bármerre is indul, biztos lehet benne, hogy a legmodernebb technológiák segítik és vigyáznak Önre.

    2021 nx overview tazuna cockpit

A VADONATÚJ NX

TAZUNA VEZETŐTÉR

Az elsőként az LF-30 tanulmányban leleplezett lenyűgöző Tazuna koncepció az új NX utasterében is bemutatkozott. Az NX új vezetőterét úgy alkották meg, hogy fokozza a vezetési élményt azzal, hogy az Ön számára a lehető legközvetlenebb kapcsolatot biztosítja az úttal a kormánykeréken keresztül. Hasonlóan ahhoz, ahogyan a lovas kapcsolódik lovához a vezetőszáron keresztül - ezt jelenti a japán Tazuna kifejezés. Érzékeit a Takumi kézművességgel megalkotott részletek kényeztetik, az ajtókárpitok finom részleteitől kezdve egészen a bőrülések illatáig.

    2021 nx overview lexus link connected services

A VADONATÚJ NX

LEXUS LINK CSATLAKOZTATOTT SZOLGÁLTATÁSOK

A Lexus Link alkalmazás a csatlakoztatott szolgáltatások új világát nyitja meg, melyek hozzájárulnak az egyedi ‘Omotenashi’ élmény megtapasztalásához. Ezek a szolgáltatások a következők:

• Távirányítású klíma: Az NX modellekben felszereltségtől függően elérhetők a a légkondícionáló beállításai, a kormányfűtés, az ülésfűtés és a kabin hőmérsékletének beállítása távirányítással.
• Távirányítású zárás: Zárhatja, vagy nyithatja autóját az alkalmazáson keresztül.
• Vezetési információk: nyomon követi az utazásait és a vezetési stílusát, illetve rögzíti üzleti útjait.
• Hibrid vezetési tréner: Segít, hogy még hatékonyabban tudja vezetni hibrid autóját.
• Saját autó keresése: megállapítja Lexusának helyzetét és elvezeti hozzá.
• eCare: lehetővé teszi, hogy megszervezze NX modelljének szervizalkalmait és karbantartását.
• Hibajelzések: segít beazonosítani és értelmezni minden hibajelzést, és hogy mit kell tennie ezekben az esetekben.
• Jármű állapota: értesíti Önt, ha nyitva hagyta autójának ablakait, vagy elfelejtette lekapcsolni a fényszórókat. Ellenőrizheti azt is, hogy autója zárva van-e.
• Baleseti asszisztens: A baleset súlyosságától függően értesíti a hatóságokat.
• Akkumulátor őr: nyomon követi autója 12 Voltos akkumulátorának töltöttségi szintjét.

MÁRKAKERESKEDÉSEK ÉS SZERVIZEK

    2021 nx overview owner benefits

PRÉMIUM HIBRID GARANCIA

Célunk, hogy ügyfeleink várakozásait minden területen felülmúljuk, legyen szó modelljeink látványos formavilágáról, a luxus új szintjét képviselő prémium kidolgozottságáról, a jövőbemutató technológiákról, vagy épp autóink legendás megbízhatóságáról és az azokhoz kínált szolgáltatásokról.
E szellemiség jegyében dolgoztuk ki Ön számára Prémium Hibrid Garancia programunkat, mely nem csak öntöltő hibrid modelljeinkre, hanem a plug-in hibrid modellekre is érvényes.