ÜDVÖZÖLJÜK!

LEXUS BUSINESS PLUS

Az öntöltő hibrid luxusautók piacán globális vezetőnek számító Lexus eddig több mint 1,45 millió hibrid autó értékesítésével biztosította a vállalkozások fenntartható mobilitását. Mindegy, hogy cége egyetlen autót lízingel vagy egy egész flottát üzemeltet, mi olyan költséghatékony, egyedi megoldást kínálunk, ami biztosan megfelel majd Önnek és cégének.

LEXUS ÉRTÉKE

A művészi szintű kidolgozás nem csupán látszat hanem a kifogástalan minőségre törekvésünk alapelve. Ugyanilyen fontos számunkra az Omotenashi vendégszeretet is, ami nem más mint, hogy megpróbálunk eleget tenni az Ön igényeinek és gondtalan, kellemes autózást biztosítunk. Ide tartozik a biztonság is, ezért vásárlóink nyugalma érdekében innovatív baleset-megelőző technológiákat fejlesztettünk ki.

OMOTENASHI

OMOTENASHI

A Lexus márkakereskedésekben megtapasztalhatja az Omotenashi vendégszeretetet. Autóját olyan szakemberek szervizelik, akik kiválóan ismerik a hibrid technológiát. Az Omotenashi azt jelenti, hogy igyekszünk felülmúlni várakozásait és mindent megteszünk annak érdekében, hogy Ön otthon érezze magát nálunk.

TAKUMI KÉZMŰVES KIDOLGOZÁS

TAKUMI KÉZMŰVES KIDOLGOZÁS

Takumi kézműves mestereink a gyártás minden szakaszában ötvözik a tradicionális és a legmodernebb technológiát. Legyen szó akár a karcsú, erőt sugalló karosszéria megformálásáról vagy az utastér kézzel varrott kárpitozásáról, munkájuk minden egyes mozzanatának célja a végtermék tökéletessége.

ÚTTÖRŐ BIZTONSÁGI TECHNOLÓGIA

ÚTTÖRŐ BIZTONSÁGI TECHNOLÓGIA

A Lexus Safety System + a legújabb mérföldkő az autók biztonságában. Vállalatunk több évtizednyi innováció és a közúti balesetek okainak részletes vizsgálata alapján alkotta meg ezt a technológiai csomagot, amely a balesetmegelőzés három legfontosabb területét: a ráfutásos baleseteket, a sávból kisodródást és az éjszaka bekövetkezett baleseteket célozza a következő innovatív rendszerek segítségével.