concept cars

TANULMÁNY-
AUTÓK

A Lexus tanulmányautói izgalmas bepillantást engednek a jövő formatervezési irányzataiba.

main menu lexus brand

FORMATERVEZÉSI
INNOVÁCIÓ

Ebben a szekcióban bemutatjuk leglátványosabb formai tanulmányainkat.

hybrid cars

HIBRID
AUTÓK

Sokféle hibrid autó létezik, egy dolog azonban mindegyikben azonos.

lexus service

LEXUS
MÁRKASZERVIZEK

Az Önhöz legközelebbi Lexus Központok vagy márkaszervizek egyszerű keresése.

jarmutartozekok thumb

ALKATRÉSZEK ÉS
TARTOZÉKOK

Az eredeti Lexus alkatrészek és járműtartozékok használatával hosszú távra biztosíthatja autója megbízható működését.

lexus today

A LEXUS MA

Lexus gondolkodásmód: egyedülálló betekintés abba, milyen innovatív módon közelítjük meg a tervezés folyamatát.

NX 200t

AZ ÚJ NX LENYŰGÖZŐ NAGYVÁROSI DIZÁJNJA


Legnagyobb teljesítmény (LE) 238
Kombinált fogyasztás (l/100 km) 7,7
Gyorsulás 100 km/h-ra (s) 7,3
Végsebesség (km/óra) 200

ÁR 12 190 000 Ft

Jegyzet

*A konfigurátor eredményei tájékoztató jellegűek. Aktuális felszereltségért kérjük töltse le árlistánkat.

AZ ÚJ NX - MEGLEPŐ SZÖGLETEK

FEDEZZE FEL A TURBÓMOTOR ÉS A VÁLTÓFÜLES FOKOZATVÁLTÁS ÖRÖMÉT!

A vadonatúj, 2,0 literes benzinmotorral hajtott, 238 lóerőnyi felturbózott életörömöt kínáló NX 200t új dimenzióba emeli a városi terepjárózás élményét. A nagy teljesítményű motorkerékpárok világát idéző dupla, alumínium kipufogóvégek érzékletesen fejezik ki az új NX 200t késlekedés nélküli gyorsulását és élvezetes menetdinamikáját, amiről az elektronikus vezérlésű összkerékhajtás, a rendkívül gyorsan kapcsoló, 6 fokozatú automatikus váltó és a kormány mögötti váltófülek gondoskodnak.

ÁRAK ÉS MŰSZAKI ADATOK

ISMERJE MEG A RÉSZLETEKET, ÉS HASONLÍTSA ÖSSZE A KÜLÖNFÉLE VÁLTOZATOKAT!

NX 200t Comfort 2WD

  • Esőérzékelős ablaktörlő
  • Üzemmódválasztó - ECO / NORMAL / SPORT S
  • Motorindító gomb

ÁR 12 190 000 Ft

AZ ÖSSZEHASONLÍTÁSHOZ VÁLASSZON MÁSIK VÁLTOZATOT

A JÁRMŰ JELLEMZŐI

ISMERJE MEG JOBBAN AZ NX 200t MODELLT!

Az NX 200t menet közben - Röviden

RÖVIDEN

Stabil kiállásával, merész, orsó alakú Lexus hűtőmaszkjával és rendkívüli LED első-hátsó világításával az új NX 200t kitűnik a tömegből. Ezt a modern műalkotásra emlékeztető autót egyszerűen lehetetlen nem észrevenni. A karosszéria éles, mégis lendületesen nyújtózó vonalait az olvadó fém bonyolult szépsége ihlette. Ha közel lép az NX-hez, a kilincsek világítása életre kel; így üdvözli Önt ez a dinamikusan felhúzott oldalvonallal és kupés sziluettel megformált autó. Elölnézetből a három vetítőlencsés LED-fényszórók és a nyílhegy alakú nappali fények teremtenek utánozhatatlan Lexus-kisugárzást, hátul pedig drágakőhatású lámpatestek jelenítik meg az 'L' emblémát, hatásosan hangsúlyozva a városi terepjáró erőteljes formavilágát.

A vadonatúj, 2,0 literes benzinmotorral hajtott, 238 lóerőnyi felturbózott életörömöt kínáló NX 200t új dimenzióba emeli a városi terepjárózás élményét. A nagy teljesítményű motorkerékpárok világát idéző dupla, alumínium kipufogóvégek érzékletesen fejezik ki az új NX 200t késlekedés nélküli gyorsulását és élvezetes menetdinamikáját, amiről az elektronikus vezérlésű összkerékhajtás, a rendkívül gyorsan kapcsoló, 6 fokozatú automatikus váltó és a kormány mögötti váltófülek gondoskodnak.

Az NX 200t utastere - Röviden

RÖVIDEN

Gyönyörködjön a város látványában, kényelmesen elnyújtózva az NX 200t szépen kimunkált bőrülésében, magasan a forgalom fölött! Az utastérben mindig kellemes közérzetet biztosít az S-Flow klímaberendezés, ami csak azokat az üléseket hűti, amelyeken ül valaki; ECO üzemmódban pedig az elektromos ülésfűtés teremt barátságos meleget a hűvös reggeleken. A manőverezés gyerekjáték a négy rejtett kamera képét kivetítő Panoráma Monitor segítségével. A kamerák a hűtőrácsban, a csomagtérajtóban és a külső visszapillantó tükrökben kaptak helyet (utóbbiak a tükrök behajtása után is működnek), s az általuk közvetített képre rajzolt segédvonalakkal még a zsúfolt városi környezetben is gond nélkül irányíthatja az autót.

Biztonságban az NX 200t utasterében- Röviden

RÖVIDEN

Az új NX 200t modellt arra terveztük, hogy vezetője a lehető legkevésbé fáradjon el, s hogy minden megoldása (például az ergonómiai szempontok szerint tökéletesített vezetőülés) arra szolgáljon, hogy az autós a forgalomra koncentrálhasson. Menetdinamikai rendszerei (többek közt a Kipörgésgátló vagy a Menetstabilizáló Rendszer) napjaink egyik legbiztonságosabb városi terepjárójává avatják az NX-et. Ugyanakkor megnyugtató a tudat, hogy az autóban ülők testi épségét nyolc légzsák (köztük az utastér teljes hosszában kinyíló függönylégzsák) óvja.

Lexus Kézművesség

LEXUS KÉZMŰVESSÉG

Kézi munkával készült 'shimamoku' fabetéteivel és gyönyörűen kidolgozott bőrkárpitozásával az NX 200t új mércét állít a városi terepjárók világában. Az autó a Kyushu gyárban készül, ahol a pormentes fényezőüzem dolgozói két elszívó kamrán keresztül haladnak át, hogy speciális munkaruhájukról és hajukról minden szennyeződést eltávolítsanak. Egy vízfüggöny (a beceneve Niagara) tovább csökkenti a levegőben lebegő por mennyiségét. A különleges fényezési folyamat során minden alapréteget kézi homokcsiszolás követ (ezt az időigényes eljárást másutt csak az egyedi építésű autóknál alkalmazzák). Végezetül minden NX átesik egy 30 kilométeres tesztvezetésen.

Egy városi terepjáró teljesítménye

EGY VÁROSI TEREPJÁRÓ TELJESÍTMÉNYE

Annak érdekében, hogy az NX 200t bármilyen úton precízen és élvezetesen uralható legyen, először a világ legfejlettebb vezetési szimulátorán teszteltük, majd pedig kilométerek százezrein át vezettük a legkeményebb sarkköri és sivatagi utakon.

Vadonatúj karosszériájával, futóművével és kormányszerkezetével az új NX 200t vezetése igazi élvezet. A modern lézeres csavarhegesztési és ragasztási technológiák extrém merev karosszériát eredményeznek, így az autós rendkívül pontosan irányíthatja e városi terepjárót. A kompakt MacPherson első rugóstaggal és kifinomult, kettős keresztlengőkaros hátsó futóművel felszerelt NX úttartása kiemelkedő, kanyarmeneti tulajdonságai személyautósak, egyenesfutása pedig kiváló.

Kipörgésgátló / Menetstabilizáló Rendszer

KIPÖRGÉSGÁTLÓ / MENETSTABILIZÁLÓ RENDSZER

A Kipörgésgátló magabiztosabb útfogást biztosít, különösen olyankor, amikor az NX 200t egyenetlen vagy csúszós útfelületen indul el, illetve gyorsít. Ha a rendszer valamelyik kerék kipörgésének veszélyét észleli, azonnal közbelép, fenntartva a megfelelő tapadást.

A Menetstabilizáló Rendszer különösen a gyors kanyarokban vagy az autó megcsúszása során segít a vezetőnek, hogy megőrizze uralmát a jármű felett. A rendszer a fékek külön-külön működtetésével, illetve a teljesítmény csökkentésével mérsékli az autó sebességét, és javítja a menetstabilitást.

Biztonsági utascella / 8 légzsák

BIZTONSÁGI UTASCELLA / 8 LÉGZSÁK

A rendkívül szilárd biztonsági utascella mellett az autóban ülők testi épségét nyolc légzsák is óvja. A vezetőt és az első utast két fokozatban felfúvódó első légzsákok, valamint térd- és oldallégzsákok védik. A függönylégzsák az utastér teljes hosszúságában felfúvódik. A hátsó középső öv kivételével minden biztonsági övhöz előfeszítő tartozik. E kimagasló biztonsági szintet alapáron kínáljuk az új NX 200t modellhez.

Egy ráfutásos baleset során az első ülések és fejtámlák különleges kialakítása minimumra csökkenti a nyak mozgását. A megerősített ülésváznak köszönhetően a test besüppedhet a háttámlába, miközben a fejtámla előre mozdul, stabilan megtámasztva az utas fejét.

Vezeték nélküli töltő

VEZETÉK NÉLKÜLI TÖLTŐ

A kompatibilis okostelefonok és egyéb elektronikus eszközök egyszerűen tölthetők fel a kényelmes helyen, az NX 200t középső konzoldobozában elhelyezett, vezeték nélküli induktív töltővel.

Holttérfigyelő / Hátsó Keresztirányú Forgalomfigyelő

HOLTTÉRFIGYELŐ / HÁTSÓ KERESZTIRÁNYÚ FORGALOMFIGYELŐ

A hátsó lökhárítóba épített radarok érzékelik a szomszédos sávokban közeledő, de a visszapillantó tükörben már nem látható autókat. Ha a vezető sávváltásra készülve indexel, miközben a holttérben egy másik jármű halad, a Holttérfigyelő Rendszer azonnal figyelmeztető jelzést villant fel a megfelelő oldali visszapillantóban.

Tolatáskor (például egy zsúfolt parkolóból való kiállásnál) a Hátsó Keresztirányú Forgalomfigyelő (RCTA) a Holttérfigyelő radarjának használatával érzékeli a nehezen belátható területről közelítő járműveket. Ilyenkor az RCTA a külső tükrökben látható jellel és hangjelzéssel figyelmeztet a veszélyhelyzetre.

Üzemmódválasztó

ÜZEMMÓDVÁLASZTÓ

Ebben az élvezetesen vezethető városi terepjáróban az Üzemmódválasztó segítségével Ön mindig pillanatnyi hangulatához igazíthatja a teljesítményt, hiszen számos beállítás közül választhat – az ECO-tól egészen a SPORT S+ üzemmódokig.

2,0 literes benzines turbómotor

2,0 LITERES BENZINES TURBÓMOTOR

A vízhűtésű hengerfej, az integrált kipufogó-leömlő és a kettős megfúvású turbófeltöltő újszerű kombinációjával a vadonatúj Lexus 2,0 literes benzines turbómotorja gyors gázreakciókat és lélegzetelállító gyorsulást kínál. A fogyasztást jelentősen csökkenti, hogy az innovatív szelepvezérlésnek köszönhetően a motor Otto- és Atkinson-ciklusban egyaránt képes működni. A 175 kW (238 LE) teljesítményű és 350 Nm forgatónyomatékú erőforrást extrém kemény körülmények között teszteltük: heteken át gyötörtük 3000 méternél is magasabb hegyi hágókon és 50 fokos hőségben.

Intuitív Lexus technológia

INTUITÍV LEXUS TECHNOLÓGIA

Ha kulccsal a zsebében közelít az NX 200t-hez, az autó a négy kilincs diszkrét megvilágításával üdvözli Önt, majd egy érintésre oldja a zárakat. A szépen formázott, kulcslyuk nélkül kialakított kilincsek a maguk nemében egyedülállóak.

Az NX 200t fedélzetén ösztönösen kezelhető technológiák végzik el Ön helyett a mindennapos rutinfeladatokat: az intelligens mennyezeti világítás érzékeli, ha felé nyúl, így a sötétben nem kell keresgélnie a kapcsolót, a csomagtérajtó pedig emlékszik, hogy milyen magasra szokták felnyitni. A 'Takumi' mesteremberek által gyönyörűen kidolgozott utastér egyik meghatározó eleme az orsó formájú hűtőrács alakját idéző középkonzol, s az utastérben az analóg időmérő óra és hangulatvilágítás teremt különleges hangulatot. A rendkívül kényelmes, 8 irányban motorosan állítható ülések fűthetők, és a 60:40 arányban osztott hátsó üléssor elegendő helyet biztosít a sílécek vagy a szörfdeszkák számára.

6 fokozatú automata sebességváltó

6 FOKOZATÚ AUTOMATA SEBESSÉGVÁLTÓ

Az NX 200t új, 6 fokozatú automata sebességváltóját arra terveztük, hogy Ön maximálisan kiaknázhassa vele a turbómotor erejét. Új, nyomatékfüggő vezérlési rendszerének köszönhetően a rendszer minden pillanatban optimalizálja a szükséges forgatónyomatékot, ami gyors gázreakciókat és csekély üzemanyag-fogyasztást eredményez.

Drágakő-hatású, tripla 'L' LED fényszórók

DRÁGAKŐ-HATÁSÚ, TRIPLA 'L' LED FÉNYSZÓRÓK

A drágakő-hatású, tripla 'L' LED fényszórókban ugyanaz a fényforrás adja a tompított és a távfényt. Az F SPORT és Luxury modellek exkluzív felszereltségeként kínált, teljes fényerejű LED nappali világítás még hatásosabbá teszi az NX 200t megjelenését.

A hátsó világítótest elegáns LED-sorai a Lexus jellegzetes L alakú jelét formázzák, látható rés nélkül keresztezve a csomagtérajtót. A burkolatok kristályfénnyel csillognak, így akkor is lenyűgöző látványt nyújtanak, amikor a világítás nincs felkapcsolva.

Az innovatív kanyarvilágítási funkcióval kiegészített LED ködfényszórók szépen harmonizálnak az orsó formájú hűtőrács és a LED nappali világítás vonalaival, emellett pedig segítenek az autó energiafogyasztásának mérséklésében.

Mark Levinson® audiorendszer

MARK LEVINSON® AUDIORENDSZER

A GreenEdge™ technológiával párosított, 14 hangszórós Mark Levinson® Premium Surround hangrendszert kifejezetten az NX akusztikájához hangoltuk. A hibátlan 7.1 csatornás digitális házimozi-élményt még magasabb szintre emeli a Clari-Fi™ technológia, ami újraalkotja az MP3 digitális tömörítés során elveszett hangokat.

Lexus Kapcsolódó Szolgáltatások

LEXUS KAPCSOLÓDÓ SZOLGÁLTATÁSOK

Az új NX 200t olyan szolgáltatásokat kínál, mint az Online Search, a Google Street View®, a Panoramio® vagy Connected Traffic. Kényelmes megoldás, hogy a laptopján vagy táblagépén összeállított útvonaltervet átküldheti az NX navigációs rendszerébe.

Összkerékhajtás

ÖSSZKERÉKHAJTÁS

Az NX 200t összkerékhajtása optimális mértékben, 100:0 és 50:50 közti arányban osztja el a forgatónyomatékot az első és a hátsó tengelyek között, mindig a pillanatnyi út- és közlekedési viszonyoknak megfelelően. Amikor az autó síkos útfelületen indul vagy gyorsít, a maximális tapadás érdekében minden kerékre jut hajtás. Szokványos autózás közben vagy nagy sebességnél a rendszer nem küld nyomatékot a hátsó kerekekre, ezzel is csökkentve az autó fogyasztását.

S-FLOW klímavezérlés

S-FLOW KLÍMAVEZÉRLÉS

A nagy teljesítményű, kétzónás klímaberendezés rendkívül energiatakarékos, mivel az intelligens S-Flow vezérlés csak a foglalt üléseket klimatizálja.

A hideg napokon jól jöhet, hogy a magasabb felszereltségű modellek kormánykereke fűthető. A fűtés egy gombnyomással aktiválható, és egy előre beállított időtartam után automatikusan kikapcsol.

Panoráma monitor

PANORÁMA MONITOR

A négy kamera majdnem 360 fokos szögben mutatja meg az autó környezetét, ami nagy segítség a szűk helyeken. Ez az első Lexus, amelyben a Panoráma Monitor virtuális 3D nézetben ábrázolja az NX-et, és segédvonalakkal segíti a manőverezést a zsúfolt városi környezetben.

Lexus Prémium Navigáció / Érintőpad

LEXUS PRÉMIUM NAVIGÁCIÓ / ÉRINTŐPAD

Az élénk 3D grafikájú és számos térképnézeti opciót megjelenítő, 8 colos képernyőt kínáló berendezés az Érintőpaddal vagy hangutasításokkal kezelhető. A rendszer az autó leparkolása után QR-kódot generál az Ön okostelefonjához, s ennek segítségével már gyalog is könnyedén odatalálhat úticéljához.

Ugyancsak a Lexus újdonsága az Érintőpaddal kiegészített Remote Touch Interface, amelynek segítségével az elöl utazók könnyedén vezérelhetik a központi 8 colos multimédia kijelzőt. Az ergonomikus kialakítású felület ugyanolyan könnyedén kezelhető, mint egy okostelefon vagy egy táblagép.

Turbófeltöltő

TURBÓFELTÖLTŐ

A rendkívül hatékony, twin scroll turbófeltöltő kifejezetten úgy lett tervezve, hogy a teljes fordulatszám-tartományban magas forgatónyomatékot biztosítson. A Lexus mérnökei a turbinalapátok alakjának tökéletesítésével és a csapágyazás súrlódásának csökkentésével kompakt, hatékony és hihetetlenül gyorsan felpörgő szerkezetet alkottak.

LED hátsó világítás

LED HÁTSÓ VILÁGÍTÁS

A hátsó világítótest elegáns LED-sorai a Lexus jellegzetes L alakú jelét formázzák, látható rés nélkül keresztezve a csomagtérajtót. A burkolatok kristályfénnyel csillognak, így akkor is lenyűgöző látványt nyújtanak, amikor a világítás nincs felkapcsolva.

18" könnyűfém keréktárcsák

18" KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSÁK

A Comfort és Executive modellváltozatokhoz széria keréktárcsa összetett, U alakú küllőkialakítása egyedi és erőteljes dizájnt alkot, és a látványosan sportos megjelenést 225/60 R18 méretű abroncsok teszik teljessé.

Hátsó keresztirányú forgalomra figyelmeztető rendszer

HÁTSÓ, KERESZTIRÁNYÚ FORGALOMRA FIGYELMEZTETŐ RENDSZER

Tolatáskor (például egy zsúfolt parkolóból való kiállásnál) a hátsó, keresztirányú forgalomra figyelmeztető rendszer (RCTA) a holttérfigyelő radarjának használatával érzékeli a nehezen belátható területről közelítő járműveket. Ilyenkor az RCTA a külső tükrökben látható jellel és hangjelzéssel figyelmeztet a veszélyhelyzetre.

Üdvözlő fény

ÜDVÖZLŐ FÉNY

Amikor a kulccsal a zsebében vagy táskájában az NX közelébe lép, az autó a négy kilincs és a talaj diszkrét megvilágításával üdvözli Önt, így segítve a sötétben nem látható akadályok kikerülését.

NINCS EGYEZÉS

Nincs a keresési feltételeknek megfelelő járműjellemző. Kérjük, bővítse a keresés feltételeit!

A fent megjelenített tulajdonságok nem feltétlenül képezik az összes felszereltségű autó részét. Pontos adatokért kérjük, keresse hivatakos márkakereskedésünket!

MI AZ F SPORT?

nx 200t f sport

AZ ÚJ NX 200t F SPORT MODELL HANGOLÁSÁT UGYANAZ A CSAPAT VÉGEZTE, AMELY AZ LFA SZUPERSPORTKOCSIT ÉS A NAGY TELJESÍTMÉNYŰ RC F KUPÉT IS KIFEJLESZTETTE, ÍGY AZ ÚJ VÁROSI TEREPJÁRÓ IS MAGÁBON HORDOZZA E KÉT LENYŰGÖZŐ AUTÓ SZELLEMISÉGÉT.

A merészen megformált NX 200t F SPORT exkluzív teljesítménye és agresszíven sportos stílusa még élvezetesebb autózást kínál, miközben a 18 colos könnyűfém keréktárcsák, az F SPORT hűtőrács és az első légterelő idom szinte vonzza a tekinteteket. A vezetés szerelmesei igazán élvezik majd a perforált bőrrel borított F SPORT kormánykereket és a kiváló tartású, 'integrált habosítással' készült bőrüléseket.

Az utastér sportos hangulatát alumínium pedálok és karbonszálas hatású betétek erősítik. Az Adaptív Változó Felfüggesztésnek köszönhetően az NX 200t F SPORT lágyan rugózik, mégis rendkívül dinamikusan irányítható.

nx 300h fsport thumb 300x220 tcm862 1305950

F SPORT DIZÁJN

A különleges, 'L-mintázatú' hálóval borított, látványos hűtőrács egyértelmű utalás az új NX 200t F SPORT utánozhatatlan menetdinamikájára. A mélyebbre húzott első légterelő leszorító erejét egy aerodinamikai elem növeli, és az alsó légbeömlő nyílás is nagyobb.

A látványos megjelenésű NX 200t F SPORT változatra fekete tükörburkolatokat szerelünk. Ez izgalmas kontrasztot alkot az F SPORT stílussal, érzékletesen kihangsúlyozva e lenyűgöző városi terepjáró dinamizmusát.

nx300h fsportfeatures steeringwheel

F SPORT MŰSZEREK

A még élvezetesebb vezetési élmény érdekében a multi-információs képernyőn az új Gyorsulásmérő jelzi az NX F SPORT modellre ható oldal- és hosszirányú gyorsulási erőket. A kijelzőn a kormányzási szög, a gázpedál állása és a hidraulikus féknyomás is megjelenik.

Seats 01 tcm862 1305954

F SPORT UTASTÉR

Az NX 200t F SPORT jellegzetes belső színvilágát az élénk 'Sötét Rózsa' bőrkárpitozás és a fekete tetőburkolat teremti meg. Az 'integrált habosítással' készült exkluzív F SPORT ülések jobb megtámasztást biztosítanak a kanyarokban. Az ezüstszínű, szénszálas hatású betétek tökéletesen passzolnak a lyuggatott sportpedálokhoz, a küszöbdíszlécekhez és a többi F SPORT belső kiegészítőhöz. A precíz 'dupla vörös' varrások dinamikus külsőt kölcsönöznek az üléseknek, a műszerfalnak és a váltókarnak.

nx300h fsportfeatures instruments

F SPORT KORMÁNYKERÉK

Az F SPORT emblémával díszített kormánykerékhez a legendás LFA szupersportkocsi adta az ihletet. A perforált bőrrel borított F SPORT váltókar jól passzol a kormánykerék dizájnjához, izgalmas, sportos hangulatot varázsolva az utastérbe.

Suspension 01 tcm862 1305953

F SPORT FUTÓMŰ

Az új NX 200t F SPORT modellt ugyanaz a csapat finomhangolta, amely az LFA szupersportkocsi és a nagy teljesítményű RC F kupé fejlesztését végezte, így az új városi terepjáró is magában hordozza e két lenyűgöző autó szellemiségét. A még közvetlenebb vezetési élmény érdekében az autó alapfelszereltségének része a sportos hangolású futómű és a nagy teljesítményű lengéscsillapítók, emellett pedig Adaptív Változó Felfüggesztés és SPORT S+ üzemmód is rendelhető.

nx fsport thumb wheel

F SPORT KERÉKTÁRCSÁK

Az F SPORT modellek exkluzív tartozéka ez a sötét metálfényezésű, rendkívül látványos, 5 dupla küllős könnyűfém keréktárcsa, ami hatásosan hangsúlyozza ki a jármű dinamikus karakterét.

A személyi adatok védelméről szóló európai rendelkezések az Ön privát szférájának védelmét szolgálják. A Lexus cookie-nak is nevezett szövegfájlokat használ, amelyek megjegyzik, hogy Ön melyik oldalakra látogatott el honlapunkon, és ott mit csinált. A Lexus kizárólag a saját honlapjára utaló cookie-kat használ, valamint olyanokat, amelyek hasznos információkat gyűjtenek az Ön számára; például megmutatják a lakóhelyéhez legközelebbi márkakereskedést, vagy az Ön által konfigurált autókat. Kérjük, engedélyezze további cookie-k használatát is, amelyek révén honlapunk még élvezhetőbbé válik az Ön számára.

COOKIE-BEÁLLÍTÁSOK