concept cars

TANULMÁNY-
AUTÓK

A Lexus tanulmányautói izgalmas bepillantást engednek a jövő formatervezési irányzataiba.

main menu lexus brand

FORMATERVEZÉSI
INNOVÁCIÓ

Ebben a szekcióban bemutatjuk leglátványosabb formai tanulmányainkat.

hybrid cars

HIBRID
AUTÓK

Sokféle hibrid autó létezik, egy dolog azonban mindegyikben azonos.

lexus service

LEXUS
MÁRKASZERVIZEK

Az Önhöz legközelebbi Lexus Központok vagy márkaszervizek egyszerű keresése.

jarmutartozekok thumb

ALKATRÉSZEK ÉS
TARTOZÉKOK

Az eredeti Lexus alkatrészek és járműtartozékok használatával hosszú távra biztosíthatja autója megbízható működését.

lexus today

A LEXUS MA

Lexus gondolkodásmód: egyedülálló betekintés abba, milyen innovatív módon közelítjük meg a tervezés folyamatát.

IS 300h


Legnagyobb teljesítmény (LE) 223 (kombinált teljesítmény)
Vegyes CO2-kibocsátás (g/km) 97
Kombinált fogyasztás (l/100 km) 4,2
Gyorsulás 100 km/órára (s) 8,3
Végsebesség (km/óra) 200

ÁR 10 430 000 Ft

Jegyzet

*A konfigurátor eredményei tájékoztató jellegűek. Aktuális felszereltségért kérjük töltse le árlistánkat.

LENYŰGÖZŐT ALKOTNI

AZ ÚJ IS 300h 223 LÓERŐNYI FULL HYBRID TELJESÍTMÉNYT KÍNÁL, MIKÖZBEN CO2 KIBOCSÁTÁSA CSUPÁN 97 g/km.*

Kívülről nézve azonnal szemet szúr az új IS 300h látványos dizájnja, LED-világítása és feltűnő, 'orsó formájú' Lexus hűtőmaszkja. A luxuskivitelű, vezetőközpontú utastérben a legmodernebb multimédia és biztonsági rendszereket találjuk. Kanyarodás közben az új, alacsonyabb vezetőülésben igazi élvezetet jelent majd a precíz kormányzás és az autó uralhatósága.

A kifinomult motorhangot produkáló Aktív Hangvezérléssel kiegészített, második generációs Lexus Hybrid Drive rendszerrel hajtott IS 300h vezetése igazi élvezet, miközben az autó CO2 kibocsátása mindössze 97* g/km, üzemanyag-fogyasztása pedig csupán 4,2 l/100km*. A csomagtartó tágas teret kínál a poggyász számára, mivel a raktérpadló alatt elhelyezett hibrid akkumulátor minimális helyet foglal.

* Az Eco modellváltozat adatai.

ÁRAK ÉS MŰSZAKI ADATOK

ISMERJE MEG A RÉSZLETEKET, ÉS HASONLÍTSA ÖSSZE A KÜLÖNFÉLE VÁLTOZATOKAT!

IS 300h Eco

ÁR 10 430 000 Ft

AZ ÖSSZEHASONLÍTÁSHOZ VÁLASSZON MÁSIK VÁLTOZATOT

A JÁRMŰ JELLEMZŐI

ISMERJE MEG JOBBAN AZ IS 300h MODELLT!

Az IS 300h menet közben - Röviden

RÖVIDEN

Az IS-sorozatban első ízben alkalmazzuk a Full Hybrid technológiát; az új IS 300h modellt a Lexus Hybrid Drive rendszer legújabb változata hajtja. Az autó teljesítménye 223 LE, CO2-kibocsátása azonban csupán 99 g/km.

A még izgalmasabb vezetési élmény érdekében 20 mm-rel mélyebbre helyeztük a vezetőülés csípőpontját, és 3 fokkal módosítottuk a kormánykerék szögét. Az autó precíz irányíthatóságát fokozza a forradalmian új ragasztási és lézeres csavarhegesztési technológiával készített, jóval merevebb karosszéria.

Az új multilink hátsó futóműnek köszönhetően javult az autó tapadása és irányíthatósága. Az innovatív aerodinamikára is kiemelt figyelmet fordítottunk, így az új modell nemcsak rendkívül gyorsan reagál a vezető parancsaira, hanem hihetetlenül csendes is.

Az IS 300h utastere - Röviden

RÖVIDEN

Menet közben megérzi majd, hogy az új IS 300h milyen csodálatosan kiegyensúlyozott limuzin, amely nemcsak a vezető, hanem az utasok számára is kiemelkedő kényelmet kínál. Helyezkedjen el kényelmesen a tágas bőrülésekben, és élvezze a Lexus különleges luxusát, például a valódi fából készült betéteket vagy a gyönyörű kidolgozású analóg órát! Az IS ugyanazon a gyártósoron készül, mint zászlóshajónk, az LS limuzin, és minden elkészült autó minőségét a Lexus 'Takumi' mesteremberei ellenőrzik.

A hátsó üléssor nagyobb lábtere és a sima gördülés érdekében 70 mm-rel nyújtottuk meg az autó tengelytávolságát. A hátsó üléssor 60:40 arányban osztva dönthető, ami ideális megoldás a terjedelmesebb tárgyak szállításához.

A Remote Touch használatával olyan szolgáltatásokhoz csatlakozhat, mint a Google Street View®, kiszámíthatja a leggazdaságosabb útvonalat, és élvezheti a 15 hangszórós Mark Levinson® Premium Surround hangrendszer hibátlan hangzását. A klímaberendezést az innovatív elektrosztatikus kezelőszervek könnyed érintésével szabályozhatja.

Biztonságban az IS 300h utasterében - Röviden

RÖVIDEN

A legújabb Integrált Járműdinamikai Vezérlőrendszerünkkel és hatékony, hűtött tárcsafékekkel felszerelt új IS modern technológiákkal segíti Önt vezetés közben. Az autóban Sávelhagyásra Figyelmeztető Rendszer és Holttérfigyelő működik, a takarásból érkező autókra a Hátsó Keresztirányú Forgalomra Figyelmeztető Rendszer ügyel, az Ütközés Előtti Biztonsági Rendszer pedig radar segítségével azonosítja az Ön előtt felbukkanó veszélyforrásokat, sőt szükség esetén fékez is.

Egy baleset során megóvja Önt a hihetetlenül erős utascella, aminek merevségét a nagy mennyiségben felhasznált nagy szilárdságú acél garantálja. Az új IS biztonságát nyolc légzsák és Ostorcsapás Jellegű Sérüléseket Csökkentő első ülések fokozzák. Emellett az első lökhárítóba épített szenzorok érzékelik az esetleges gyalogosgázolást, s ilyenkor a motorháztető azonnal megemelkedik, hogy segítsen elnyelni az ütközés erejét.

5 csillagos Euro NCAP eredmény

5 CSILLAGOS EURO NCAP EREDMÉNY

Az Euro NCAP ‘A Kategória Legjobb Autója 2013’ címmel jutalmazta az IS 300h modellt a ‘Nagy Családi Autók’ osztályában. Az autó 91 százalékot ért el a felnőtt utasok, 85 százalékot a bent ülő gyermekek, és 80 százalékot a gyalogosok védelmének vizsgálatán, emellett pedig 66 százalékot teljesített a biztonsági segédrendszerek pontozásán. Mindegyik érték magasan meghaladja az ötcsillagos eredményhez szükséges minimális pontszámot, így az IS 300h a legmagasabb összesített pontszámot kapta.

A töréstesztek megtekintéséhez és részletesebb információkért látogasson el az Euro NCAP honlapjára (http://www.euroncap.com/bestinclasscars2013.aspx), és ismerje meg az IS 300h által nyújtott teljesítményt a Nagy Családi Autók kategóriájában.

Fejlett aerodinamikai megoldások

FEJLETT AERODINAMIKAI MEGOLDÁSOK

Szinte teljesen sík padlóburkolatának, valamint az első ajtóoszlopokon és a hátsó lámpákon elhelyezett apró légterelő lapoknak köszönhetően az új IS légellenállása kiváló. Az eredetileg az F1-es versenyautókon alkalmazott szárnyak olyan légörvényeket keltenek, amelyek 'behúzzák' a légáramlatokat a karosszériához, így az IS könnyedén szeli a levegőt. Mindez nemcsak a stabilitást és az irányíthatóságot javítja, hanem az üzemanyag-fogyasztást és a szélzajt is csökkenti.

F SPORT műszerek

F SPORT MŰSZEREK

Az új IS F SPORT dinamikus sugárirányú grafikával díszített, kombinált műszeregysége az LFA szupersportkocsi öröksége. A műszerben az a digitális technológia működik, amit eredetileg arra fejlesztettünk ki, hogy követni tudja a V10-es gép villámgyors fordulatszám-változásait. A különleges indítási hátteret követően a műszer megjelenése a kiválasztott üzemmód szerint változik.

Biztonsági utascella, 8 légzsák

BIZTONSÁGI UTASCELLA, 8 LÉGZSÁK

A rendkívül szilárd biztonsági utascella mellett az autóban ülők testi épségét nyolc légzsák is óvja. A vezetőt és az első utast két fokozatban felfúvódó első légzsákok, valamint térd- és oldallégzsákok védik.

A mindkét oldalon megtalálható függönylégzsák az utastér teljes hosszúságában felfúvódik. A hátsó középső öv kivételével minden biztonsági övhöz előfeszítő tartozik. E kimagasló biztonsági szintet alapáron kínáljuk az új IS modellhez.

Üzemmódválasztó

ÜZEMMÓDVÁLASZTÓ

Az Üzemmódválasztóval mindig pillanatnyi igényeihez igazíthatja autója teljesítményét. ECO üzemmódban csökken az emisszió és a fogyasztás, a NORMAL üzemmódot pedig a mindennapi vezetéshez hangoltuk - ez a beállítás ideális egyensúlyt teremt a teljesítmény, a kis fogyasztás és a rugózási kényelem közt. Ha gyorsabb gázreakciókra vágyik, nem kell mást tennie, csak átkapcsolni a SPORT üzemmódba.

Mark Levinson® Prémium Audiorendszer

MARK LEVINSON® PRÉMIUM AUDIORENDSZER

Az új IS 300h modellt megrendelheti a páratlan minőségű Mark Levinson® Prémium Audiorendszerrel, amely egy élő koncert élményét nyújtja, akár zenét hallgat vagy DVD-t néz. Az autóhoz tervezett, egyenként hangolt tizenöt hangszóró hihetetlen 5.1-csatornás, digitális surround hangélményt kínál.

Mindegyik hangszóró különlegessége az innovatív GreenEdge™ technológia, ami azt jelenti, hogy azonos áramfogyasztás mellett kétszeres hangerőt produkálnak. Az új 'Auto Volume' rendszer automatikusan beállítja a lejátszás hangerejét, amikor Ön átvált az egyik előadóról vagy felvételről egy másikra. A gyönyörűen kidolgozott, precíziós megmunkálású alumínium kapcsolók és a fekete zongoralakk fényezés a Mark Levinson® világszínvonalú otthoni audiorendszereinek dizájnját idézi.

Sávelhagyásra Figyelmeztető Rendszer / Automatikus Távfény

SÁVELHAGYÁSRA FIGYELMEZTETŐ RENDSZER / AUTOMATIKUS TÁVFÉNY

A belső visszapillantó tükör mögé épített kamerával működő Sávelhagyásra Figyelmeztető Rendszer jelzi Önnek, ha az autó kisodródik a forgalmi sávból. Ugyanezt a kamerát használja az Automatikus Távfény is, amely éjszaka tompított világításra vált, ha szembejövő vagy elöl haladó járművet észlel.

LED fényszórók

LED FÉNYSZÓRÓK

Az új IS LED fényszórókkal is megrendelhető; ugyanakkor az első lökhárítóba épített jellegzetes, L alakú nappali világítás minden modell alaptartozéka. Az energiatakarékos, megbízható és hosszú élettartamú LED-technológia kiemelkedő fényerőt biztosít.

Felemelkedő motorháztető

FELEMELKEDŐ MOTORHÁZTETŐ

Az új IS felemelkedő motorházteteje elnyeli az ütések energiáját. Az első lökhárítóba épített szenzorok érzékelik az esetleges gyalogosgázolást, s a rendszer kissé megemeli a motorháztetőt, hogy az távolabb kerüljön az alatta lévő kemény motorblokktól. Ez a megoldás csökkenti a gyalogosok fejsérülésének veszélyét.

Ütközés előtti biztonsági rendszer / Adaptív Sebességtartó Automatika

ÜTKÖZÉS ELŐTTI BIZTONSÁGI RENDSZER / ADAPTÍV SEBESSÉGTARTÓ AUTOMATIKA

Az ütközésveszélyt egy milliméteres hullámhosszú radar és a fedélzeti számítógép méri fel. Ha a rendszer nagynak ítéli a kockázatot, hang- és fényjelzéssel figyelmezteti a vezetőt, és megnöveli a féknyomást; ha pedig elkerülhetetlen az ütközés, automatikusan működésbe hozza a fékeket, és megfeszíti az első biztonsági öveket. Az Adaptív Sebességtartó Automatika ugyanezt a radar-technológiát használja az előre beállított követési távolság tartásához.

Hátsó Keresztirányú Forgalomra Figyelmeztető Rendszer

HÁTSÓ KERESZTIRÁNYÚ FORGALOMRA FIGYELMEZTETŐ RENDSZER

Tolatáskor (például egy zsúfolt parkolóból való kiállásnál) a Hátsó Keresztirányú Forgalomra Figyelmeztető Rendszer (RCTA) a Holttérfigyelő radarjának használatával érzékeli az autós által nem látható területről közelítő járműveket. Ilyenkor az RCTA a külső tükrökben látható jellel és hangjelzéssel figyelmeztet a veszélyhelyzetre.

Multimédiás navigáció

MULTIMÉDIÁS NAVIGÁCIÓ

A 7 colos képernyő a Remote Touch rendszerrel és hangutasításokkal egyaránt kezelhető. A tűéles 3D grafikákat és számos térképopciót kínáló rendszer a parkolás befejeztével QR kódot generál az Ön okostelefonján, jelezve, hogy merre sétáljon tovább az eredetileg megadott cím eléréséhez.

Lexus kézművesség

LEXUS KÉZMŰVESSÉG

A díjnyertes Tahara üzemben az új IS-t ugyanaz a Lexus-csapat készíti, amelyik az LS zászlóshajó összeszerelésén is dolgozik - így új luxusautónk teljes egészében újraírja saját szegmensében a gyártási minőség fogalmát. Erről Ön is meggyőződhet, amikor először érinti meg a Mark Levinson® audiorendszer precíziós kidolgozású alumínium kapcsolóit, vagy megérzi a gyönyörűen kidolgozott kormánykerék tapintását.

A fényezés kifogástalan, mert minden fedőréteg felhordása előtt kézzel, nedves homokkal polírozzuk át a karosszériát (ezt az időigényes eljárást másutt csak az egyedi építésű autóknál alkalmazzák), s a kész, makulátlan felületeket nemcsak digitális műszerekkel, hanem szemmértékkel is ellenőrizzük.

Sportos vezetői üléspozíció

SPORTOS VEZETŐI ÜLÉSPOZÍCIÓ

Az alacsonyabb és sportosabb vezetői üléspozíciónak köszönhetően Ön nemcsak az utat 'érzi' jobban, hanem azt is, ahogy az autó a legkisebb kormánymozdulatra is készségesen reagál. Az LFA által ihletett új, háromküllős kormánykerekével - amelyen ergonomikus ujjrészt is kialakítottunk - az IS hihetetlen precizitással irányítható. Manuális sebességváltásra kapcsolva a gyorsan reagáló váltófülek még élvezetesebbé teszik a vezetést.

A kormánykerék elengedése nélkül is biztonságosan kezelheti az audiorendszert, a telefont, a hangvezérlést, a multi-információs kijelzőt, valamint az opcionális Adaptív Sebességtartó Automatikát és Sávelhagyásra Figyelmeztető Rendszert.

NINCS EGYEZÉS

Nincs a keresési feltételeknek megfelelő járműjellemző. Kérjük, bővítse a keresés feltételeit!

IS Sport

is300h sport cutout

ÉLVEZZE KI KÍVÜL-BELÜL AZ
IS 300h FULL HYBRID KÜLÖNLEGES STÍLUSÁT!

Dinamikus stílusával és 18 colos, ötküllős könnyűfém keréktárcsáival az IS Sport szedán mindenütt feltűnést kelt. Az autó merész, feketére fényezett 'orsó formájú' hűtőrácsa szinte mágnesként vonzza a tekinteteket, s a látványt hatásosan egészítik ki

a hasonló stílusú külső tükörházak és az opcionális LED fényszórók. Oldalnézetből az autó atlétikus kiállása, meredeken emelkedő övvonala és kupés tetőkialakítása nyűgözi le a szemlélőt. Az IS Sport kivitel a szupersima járású IS 300h Full Hybrid szedánhoz is megrendelhető, amelynek CO2-kibocsátása csupán 107 g/km.

is 300h black spindle grill

FEKETÉRE FÉNYEZETT 'ORSÓ FORMÁJÚ' HŰTŐRÁCS
ÉS KÜLSŐ TÜKÖRBURKOLATOK

Az új IS Sport dinamikus megjelenését hatásosan hangsúlyozza a fekete hűtőrács és a hozzá passzoló külső visszapillantó tükrök.

is 300h alloy wheels

18" KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSÁK

A fekete krómfelület és a nagy teljesítményt sugalló, öt dupla küllős kialakítás a nagyvárosi kifinomultság jellegzetes hangulatát sugallja.

is 300h first class finish

ELSŐ OSZTÁLYÚ KIDOLGOZÁS

Bármerre pillant, bármit is tapint meg az IS Sport utasterében, a bőrborítású kormánykeréktől a kéttónusú Holdkő kárpitozáson át a kontrasztos varrásokig mindenütt a Lexus hibátlan minőségét tapasztalja.

is 300h climate control

2-ZONE CLIMATE
CONTROL

Az elektrosztatikus kezelőszervek segítségével egyetlen ujjmozdulattal beállíthatja az IS Sport kétzónás, elektronikus vezérlésű klímaberendezését.

is 300h premium navigation

LEXUS PRÉMIUM
NAVIGÁCIÓ

Az élénk 3D grafikájú és számos térképnézeti opciót megjelenítő, 7 colos képernyőt kínáló berendezés a Remote Touch rendszerrel vagy hangutasításokkal kezelhető. A rendszer az autó leparkolása után QR-kódot generál az Ön okostelefonjához, s ennek segítségével már gyalog is könnyedén odatalálhat úticéljához

is 300h xenon headlights

LED FÉNYSZÓRÓK

Az új IS Sport modellhez LED fényszórókat is rendelhet. Az energiatakarékos LED technológia remek látási viszonyokat teremt, ráadásul megbízható és hosszú élettartamú.

MI AZ F SPORT?

is 300h fsport

AZ IS 300h F SPORT

Az IS 300h F SPORT modellt ugyanaz a csapat fejlesztette ki, amely az LFA szupersportkocsi és a nagy teljesítményű IS F hangolását végezte, így az új limuzin is megörökölte e két káprázatos autó szellemiségét. A 18 colos könnyűfém keréktárcsák, az F SPORT hűtőrács és a LED ködfényszórók hihetetlenül látványossá varázsolják az autó megjelenését, a volán mögött ülve pedig különleges, LFA-stílusú műszerekben gyönyörködhet. Az utastér egyedi hangulatát különleges F SPORT kormánykerék, exkluzív 'Sötét Rózsa' bőrkárpitozású sportülések, alumínium pedálok és fémbetétek teszik teljessé.

Extra gyors reakciókra tervezett kormányzásával és futóművével ez az autó új szintre emeli az irányíthatóság és a vezetési élmény fogalmát. Az IS 300h F SPORT változathoz opcióként megrendelhető a vezetést még élvezetesebbé varázsoló Adaptív Változó Futómű és a SPORT S+ üzemmód is.

Fsport design

F SPORT DIZÁJN

Az új IS F SPORT hibátlan dinamizmusát tükrözi a látványos és különleges 'L-rácsozású', orsó alakú hűtőrács és az egyedi krómbetétek. Az alsó légterelő beömlői hűtőlevegőt szállítanak az első fékekhez, az aerodinamikai lapok növelik a leszorító erőt, s az első légbeömlő is láthatóan nagyobb. Az F SPORT logo 'F' jelölése a Fuji hegy lábánál elterülő Fuji Speedway versenypályára utal; itt alkotjuk meg és teszteljük nagy teljesítményű F SPORT modelljeinket. Az autóhoz exkluzív LED ködfényszórók is rendelhetők.

Fsport wheels

F SPORT KERÉKTÁRCSÁK / FUTÓMŰ

A 18 colos könnyűfém keréktárcsák dupla küllős dizájnját az LFA ihlette. Az első és hátsó futómű, valamint az Elektromos Szervokormány exkluzív tuningjának köszönhetően az F SPORT változat még határozottabban uralható - ugyanakkor rugózása is kényelmes maradt.

Fsport instrumental 300h

ADAPTÍV VÁLTOZÓ FUTÓMŰ

Az IS 300h F SPORT változathoz opcióként rendelhető Adaptív Változó Futómű még dinamikusabb menettulajdonságokkal ruházza fel az autót, intelligensen vezérelve mind a négy kerék lengéscsillapítását. Ez nemcsak a rugózási komfortot, hanem a menetstabilitást is javítja - különösen a gyors kanyarokban.

Fsport seats

F SPORT ÜLÉSEK

Az exkluzív, új F SPORT ülések a Lexusnál elsőként alkalmazott 'integrált habosítás' technológiával készülnek. A versenyport világából származó gyártási módszerrel sokkal aprólékosabban dolgozhatók ki az ülések, amelyek jobban illeszkednek a testhez, és jobban tartanak, mintha hagyományos módon kárpitoztuk volna őket.

Fsport steering wheel 300h

F SPORT KORMÁNYKERÉK / PEDÁLOK

Ahányszor csak megmarkolja az F SPORT emblémával díszített kormánykereket, szinte eggyé válik majd az autóval. A perforált bőrrel borított F SPORT váltókar jól passzol a kormánykerék dizájnjához, egységes, sportos hangulatot varázsolva az utastérbe. A jól tapadó, lyuggatott alumínium pedálsor egyértelmű utalás az új IS F SPORT modellek sportos hagyományaira.

Fsport suspention

F SPORT MŰSZER

E káprázatos műszer innovatív Vékonyfilmes Tranzisztor technológiája és elmozduló középső gyűrűs megoldása az LFA szupersportkocsi öröksége. A műszer háttérvilágítása lehet kék, fehér vagy vörös. A multimédia rendszer használata közben a gyűrű oldalra csúszik, hogy láthatóvá váljon a menü.

LEXUS ANY CAQ MOD RGB LIGHT

A FÉNYEZÉSI FOLYAMAT UTÁN AZ AUTÓ TELJES FELÜLETÉT RGB LÁMPÁVAL VIZSGÁLJUK ÁT, HOGY LÁTHATÓVÁ VÁLJANAK AZ ESETLEGES MEGFOLYÁSOK VAGY HIBÁK, AMELYEK NORMÁLIS VILÁGÍTÁS MELLETT ÉSZREVEHETETLENEK.

A személyi adatok védelméről szóló európai rendelkezések az Ön privát szférájának védelmét szolgálják. A Lexus cookie-nak is nevezett szövegfájlokat használ, amelyek megjegyzik, hogy Ön melyik oldalakra látogatott el honlapunkon, és ott mit csinált. A Lexus kizárólag a saját honlapjára utaló cookie-kat használ, valamint olyanokat, amelyek hasznos információkat gyűjtenek az Ön számára; például megmutatják a lakóhelyéhez legközelebbi márkakereskedést, vagy az Ön által konfigurált autókat. Kérjük, engedélyezze további cookie-k használatát is, amelyek révén honlapunk még élvezhetőbbé válik az Ön számára.

COOKIE-BEÁLLÍTÁSOK