concept cars

TANULMÁNY-
AUTÓK

A Lexus tanulmányautói izgalmas bepillantást engednek a jövő formatervezési irányzataiba.

main menu lexus brand

FORMATERVEZÉSI
INNOVÁCIÓ

Ebben a szekcióban bemutatjuk leglátványosabb formai tanulmányainkat.

hybrid cars

HIBRID
AUTÓK

Sokféle hibrid autó létezik, egy dolog azonban mindegyikben azonos.

lexus service

LEXUS
MÁRKASZERVIZEK

Az Önhöz legközelebbi Lexus Központok vagy márkaszervizek egyszerű keresése.

jarmutartozekok thumb

ALKATRÉSZEK ÉS
TARTOZÉKOK

Az eredeti Lexus alkatrészek és járműtartozékok használatával hosszú távra biztosíthatja autója megbízható működését.

lexus today

A LEXUS MA

Lexus gondolkodásmód: egyedülálló betekintés abba, milyen innovatív módon közelítjük meg a tervezés folyamatát.

IS 200t

AZ ÚJ IS 200t REMEK BENZINES TURBÓMOTORJÁNAK TELJESÍTMÉNYE 245 LÓERŐ


Legnagyobb teljesítmény (LE) 245
Kombinált CO2-kibocsátás (g/km) 162
Kombinált üzemanyag-fogyasztás (l/100 km) 7,0
Gyorsítás 0-100 km/órára (s) 7,0
Végsebesség (km/óra) 230

ÁR 10 520 000 Ft

Jegyzet

*A konfigurátor eredményei tájékoztató jellegűek. Aktuális felszereltségért kérjük töltse le árlistánkat.

AZ ÚJ IS 200t

A VOLÁN MÖGÖTT ÜLVE ADJA ÁT MAGÁT A DINAMIKUS VEZETÉSI ÉLMÉNYNEK ÉS A LEXUS VILÁGSZÍNVONALÚ KÉNYELMÉNEK!

Az autó merész, 'orsó formájú' hűtőrácsa szinte mágnesként vonzza a tekinteteket, s a látványt hatásosan egészítik ki a LED fényszórók és az L-alakú nappali menetfények. Oldalnézetből az autó atlétikus kiállása, meredeken emelkedő övvonala és kupés tetőkialakítása nyűgözi le a szemlélőt.

Az IS hihetetlenül harmonikus autó, ami nemcsak menettulajdonságaival, hanem kiemelkedő komfortjával is elkényezteti utasait. A lehető legtökéletesebb vezetési élmény érdekében versenypályán teszteltük és finomhangoltuk ezt a hátsókerékhajtású szedánt, és a szó szoros értelmében meg sem álltunk addig, míg tökéletesre nem csiszoltuk az új modellt.

ÁRAK & MŰSZAKI ADATOK

ISMERJE MEG A RÉSZLETEKET, ÉS HASONLÍTSA ÖSSZE A KÜLÖNFÉLE VÁLTOZATOKAT!

IS 200t Entry

ÁR 10 520 000 Ft

AZ ÖSSZEHASONLÍTÁSHOZ VÁLASSZON MÁSIK VÁLTOZATOT

JÁRMŰ JELLEMZŐI

ISMERJE MEG KÖZELEBBRŐL AZ IS 200t MODELLT!

Az IS 200t volánja mögött - Röviden

RÖVIDEN

Az új IS megalkotása során különös figyelmet fordítottunk a részletekre: a még közvetlenebb vezetési élmény érdekében 20 mm-rel lejjebb helyeztük a vezető csípőpontját, és 3 fokkal megváltozattuk a kormánykerék állásszögét. A precíz irányíthatóságot érezhetően növeli az újszerű ragasztási és lézeres csavarhegesztési eljárással készült, merevebb karosszéria. Az új multilink hátsó futóműnek köszönhetően javult az autó tapadása és irányíthatósága. Az innovatív aerodinamikára is kiemelt figyelmet fordítottunk, így az új modell nemcsak rendkívül gyorsan reagál a vezető parancsaira, hanem hihetetlenül csendes is.

Az IS 200t utastere - Röviden

RÖVIDEN

Helyezkedjen el kényelmesen a tágas bőrülésekben, és élvezze a Lexus különleges luxusát, például a valódi fából készült betéteket vagy a gyönyörű kidolgozású analóg órát! Az IS ugyanazon a gyártósoron készül, mint zászlóshajónk, az LS limuzin, és minden elkészült autó minőségét a Lexus 'Takumi' mesteremberei ellenőrzik.

A hátsó üléssor nagyobb lábtere és a sima gördülés érdekében 70 mm-rel nyújtottuk meg az autó tengelytávolságát. A hátsó üléssor 60:40 arányban osztva dönthető, ami ideális megoldás a terjedelmesebb tárgyak szállításához.

Biztonságban az IS 200t utasterében- Röviden

BIZTONSÁG

A legújabb integrált járműdinamikai vezérlőrendszerünkkel és hatékony, hűtött tárcsafékekkel felszerelt új IS modern technológiákkal segíti Önt, hogy elkerülhesse a vészhelyzeteket. Az Euro NCAP töréstesztjén 'maximális pontszámot' és 5 csillagos értékelés elért autó egy baleset során hihetetlenül erős utascellával óvja meg Önt, s a szerkezet merevségét a nagy mennyiségben felhasznált nagy szilárdságú acél garantálja.

Az új IS biztonságát nyolc légzsák és ostorcsapás jellegű sérüléseket csökkentő első ülések fokozzák. Emellett az első lökhárítóba épített szenzorok érzékelik az esetleges gyalogosgázolást, s ilyenkor a motorháztető azonnal megemelkedik, hogy segítsen elnyelni az ütközés erejét.

Turbótöltésű benzinmotor

TURBÓTÖLTÉSŰ BENZINMOTOR

Vadonatúj 2,0 literes turbótöltésű benzinmotorunkkal - amelynek üzemanyag-fogyasztását és gyors nyomatékleadását D-4ST befecskendezés javítja - az IS 200t sportszedán 245 lóerős teljesítményt nyújt. A 230 km/órás végsebességig (ahol megengedett) tartó erőteljes gyorsulást az IS 200t 8 fokozatú sebességváltója garantálja, ami közvetlen váltásokat és többféle vezetési stílust kínál.

A motor sima működését a teljesen pormentes gyártósor szavatolja, s az IS 200t izgalmas motorhangját dupla kipufogó közvetíti.

8 fokozatú sebességváltó

8 FOKOZATÚ SEBESSÉGVÁLTÓ

A 8 fokozatú sebességváltóval és a kormány mögötti váltófülekkel felszerelt, hátsókerékhajtású IS 200t és IS 200t F SPORT modellek a Lexus első olyan szedánjai, amelyekben a fokozatváltás a G-erőktől függően változik. Amikor a rendszer érzékeli, hogy az IS behajt egy kanyarba, a váltó alacsonyabb sebességfokozatban marad, hogy az autó lendületes gyorsíthasson ki az ív végén.

Turbótöltő

TURBÓTÖLTŐ

A rendkívül hatékony, kettős megfúvású turbófeltöltő kifejezetten arra készült, hogy a teljes fordulatszám-tartományban magas forgatónyomatékot biztosítson. A Lexus mérnökei a turbinalapátok alakjának tökéletesítésével és a csapágyazás súrlódásának csökkentésével kompakt, hatékony és hihetetlenül gyorsan felpörgő szerkezetet alkottak.

Dupla kipufogó-végződés

DUPLA KIPUFOGÓ-VÉGZŐDÉS

Az egyedi kialakítású rozsdamentes acél kipufogó-végződések stílusosan adják vissza az IS 200t nagy teljesítményű turbós erőforrásának kifinomult hangját.

Sportos vezetői üléspozíció

SPORTOS VEZETŐI ÜLÉSPOZÍCIÓ

Az alacsonyabb és sportosabb vezetői üléspozíciónak köszönhetően Ön nemcsak az utat 'érzi' jobban, hanem azt is, ahogy az autó a legkisebb kormánymozdulatra is készségesen reagál.

Fejlett aerodinamikai megoldások

FEJLETT AERODINAMIKAI MEGOLDÁSOK

Szinte teljesen sík padlóburkolatának, valamint az első ajtóoszlopokon és a hátsó lámpákon elhelyezett apró légterelő lapoknak köszönhetően az új IS légellenállása kiváló. Az eredetileg az F1-es versenyautókon alkalmazott szárnyak olyan légörvényeket keltenek, amelyek 'behúzzák' a légáramlatokat a karosszériához, így az IS könnyedén szeli a levegőt. Mindez nemcsak a stabilitást és az irányíthatóságot javítja, hanem az üzemanyag-fogyasztást és a szélzajt is csökkenti.

Menetkomfort

MENETKOMFORT

Az IS tágas utasterében mindenütt megtapasztalhatja a Lexus legendás kifinomultságát és minőségét. A vezető üléshelyzete sportosabb, az új tervezésű első ülések pedig még magasabb szintű kényelmet és még jobb oldaltartást nyújtanak.

Továbbfejlesztett vezérlés

TOVÁBBFEJLESZTETT VEZÉRLÉS

Az IS új generációs multimédia-rendszerén keresztül olyan szolgáltatásokhoz csatlakozhat, mint a Google Street View®, kiszámíthatja a leggazdaságosabb útvonalat, és élvezheti a 15 hangszórós Mark Levinson® Premium Surround hangrendszer hibátlan hangzását. A klímaberendezést az innovatív elektrosztatikus kezelőszervek könnyed érintésével szabályozhatja.

Takumi kézművesség

TAKUMI KÉZMŰVESSÉG

A díjnyertes Tahara üzemben az új IS-t ugyanaz a Lexus-csapat készíti, amelyik az LS zászlóshajó összeszerelésén is dolgozik - így új luxusautónk teljes egészében újraírja saját szegmensében a gyártási minőség fogalmát. Erről Ön is meggyőződhet, amikor először érinti meg a Mark Levinson® audiorendszer precíziós kidolgozású alumínium kapcsolóit, vagy megérzi a gyönyörűen kidolgozott kormánykerék tapintását.

A fényezés kifogástalan, mert minden fedőréteg felhordása előtt kézzel, nedves homokkal polírozzuk át a karosszériát (ezt az időigényes eljárást másutt csak az egyedi építésű autóknál alkalmazzák), s a kész, makulátlan felületeket nemcsak digitális műszerekkel, hanem szemmértékkel is ellenőrizzük.

15 hangszórós Mark Levinson® audiorendszer

15 HANGSZÓRÓS MARK LEVINSON® AUDIORENDSZER

Az IS modellt megrendelheti a páratlan minőségű Mark Levinson® Prémium Audiorendszerrel, amely egy élő koncert élményét nyújtja, akár zenét hallgat vagy DVD-t néz. Az autóhoz tervezett, egyenként hangolt tizenöt hangszóró hihetetlen 5.1-csatornás, digitális surround hangélményt kínál.

Mindegyik hangszóró különlegessége az innovatív GreenEdge™ technológia, ami azt jelenti, hogy azonos áramfogyasztás mellett kétszeres hangerőt produkálnak. Az új 'Auto Volume' rendszer automatikusan beállítja a lejátszás hangerejét, amikor Ön átvált az egyik előadóról vagy felvételről egy másikra. A gyönyörűen kidolgozott, precíziós megmunkálású alumínium kapcsolók és a fekete zongoralakk fényezés a Mark Levinson® világszínvonalú otthoni audiorendszereinek dizájnját idézi.

Kényelmesen Kezelhető

KÉNYELMESEN KEZELHETŐ

Az egy kattintással vezérelhető, új generációs Remote Touch segítségével egyszerűen és ösztönösen kezelhető a központi multimédia kijelző. Az ergonomikus kialakítású szerkezet kézre esik, és ugyanolyan könnyen használható, mint egy számítógép egere.

Hátsó keresztirányú forgalomfigyelő

HÁTSÓ KERESZTIRÁNYÚ FORGALOMFIGYELŐ

Tolatáskor (például egy zsúfolt parkolóból való kiállásnál) a hátsó keresztirányú forgalomfigyelő (RCTA) a holttérfigyelő radarjának használatával érzékeli az Ön által nem látható területről közelítő járműveket. Ilyenkor az RCTA a külső tükrökben látható jellel és hangjelzéssel figyelmeztet a veszélyhelyzetre.

Euro NCAP: 5 csillagos értékelés

EURO NCAP: 5 CSILLAGOS ÉRTÉKELÉS

Az IS ötcsillagos értékelést kapott a független Euro NCAP szervezet töréstesztjén. A különféle vizsgálatok során szerzett pontszámok jóval meghaladták az ötcsillagos besoroláshoz szükséges küszöbértéket, így az IS a prémium szegmens nagyon biztonságos járművei közé tartozik.

Holttérfigyelő rendszer

HOLTTÉRFIGYELŐ RENDSZER

A hátsó lökhárítóba épített radarok érzékelik a szomszédos sávokban közeledő, de a visszapillantó tükörben már nem látható autókat. Ha a vezető sávváltásra készülve indexel, miközben a holttérben egy másik jármű halad, a holttérfigyelő azonnal figyelmeztető jelzést villant fel a megfelelő oldali visszapillantóban.

NINCS EGYEZÉS

Nincs a keresési feltételeknek megfelelő járműjellemző. Kérjük, bővítse a keresés feltételeit!

LEXUS ANY CAQ MOD RGB LIGHT

AZ ÚJ IS MEGALKOTÁSA SORÁN ARRA ÖSSZPONTOSÍTOTTUNK, HOGY A VEZETŐ AZ AUTÓ MINDEN REZDÜLÉSÉT ÉREZZE ÉS ÉLVEZZE.

Junichi Furuyama, az IS főmérnöke

IS Sport

is 200t sport cutout v2

ÉLVEZZE KI KÍVÜL-BELÜL AZ
IS 200t TURBO KÜLÖNLEGES STÍLUSÁT!

Dinamikus stílusával és 18 colos, ötküllős könnyűfém keréktárcsáival az IS Sport szedán mindenütt feltűnést kelt. Az autó merész, feketére fényezett 'orsó formájú' hűtőrácsa szinte mágnesként vonzza a tekinteteket, s a látványt hatásosan egészítik ki

a hasonló stílusú külső tükörházak és az opcionális LED fényszórók. Oldalnézetből az autó atlétikus kiállása, meredeken emelkedő övvonala és kupés tetőkialakítása nyűgözi le a szemlélőt. Az IS Sport kivitel az IS 200t változathoz is megrendelhető, amely 245 lóerőnyi felturbózott életörömmel nyűgözi le vezetőjét.

is 200t black spindle grill

FEKETÉRE FÉNYEZETT 'ORSÓ FORMÁJÚ' HŰTŐRÁCS
ÉS KÜLSŐ TÜKÖRBURKOLATOK

Az új IS Sport dinamikus megjelenését hatásosan hangsúlyozza a fekete hűtőrács és a hozzá passzoló külső visszapillantó tükrök.

is 200t alloy wheels

18" KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSÁK

A fekete krómfelület és a nagy teljesítményt sugalló, öt dupla küllős kialakítás a nagyvárosi kifinomultság jellegzetes hangulatát sugallja.

is 300h first class finish

ELSŐ OSZTÁLYÚ KIDOLGOZÁS

Bármerre pillant, bármit is tapint meg az IS Sport utasterében, a bőrborítású kormánykeréktől a kéttónusú Holdkő kárpitozáson át a kontrasztos varrásokig mindenütt a Lexus hibátlan minőségét tapasztalja.

is 200t climate control

KÉTZÓNÁS
KLÍMABERENDEZÉS

Az elektrosztatikus kezelőszervek segítségével egyetlen ujjmozdulattal beállíthatja az IS Sport kétzónás, elektronikus vezérlésű klímaberendezését.

is 200t premium navigation

LEXUS PRÉMIUM
NAVIGÁCIÓ

Az élénk 3D grafikájú és számos térképnézeti opciót megjelenítő, 7 colos képernyőt kínáló berendezés a Remote Touch rendszerrel vagy hangutasításokkal kezelhető. A rendszer az autó leparkolása után QR-kódot generál az Ön okostelefonjához, s ennek segítségével már gyalog is könnyedén odatalálhat úticéljához

is 300h xenon headlights

LED FÉNYSZÓRÓK

Az új IS Sport modellhez LED fényszórókat is rendelhet. Az energiatakarékos LED technológia remek látási viszonyokat teremt, ráadásul megbízható és hosszú élettartamú.

MI AZ F SPORT?

is 200t fsport

AZ ÚJ IS 200t MÁR DINAMIKUS F SPORT VÁLTOZATBAN IS MEGRENDELHETŐ.

Az LFA szupersportkocsi és az RC F nagy teljesítményű sportkupé finomhangolását végző csapat által kifejlesztett IS 200t F SPORT modellben életre kel e két nagyszerű autó szellemisége.

Az IS 200t F SPORT exkluzív formatervet és sportos futómű hangolást kapott.

Fsport design

F SPORT
DIZÁJN

Az új IS F SPORT hibátlan dinamizmusát tükrözi a látványos és különleges 'L-rácsozású', orsó alakú hűtőrács és az egyedi krómbetétek. Az alsó légterelő beömlői hűtőlevegőt szállítanak az első fékekhez, az aerodinamikai lapok növelik a leszorító erőt, s az első légbeömlő is láthatóan nagyobb. Az F SPORT logo 'F' jelölése a Fuji hegy lábánál elterülő Fuji Speedway versenypályára utal; itt alkotjuk meg és teszteljük nagy teljesítményű F SPORT modelljeinket. Az autóhoz exkluzív LED ködfényszórók is rendelhetők.

Fsport wheels

F SPORT KEREKEK / FUTÓMŰ

A 18 colos könnyűfém keréktárcsák dupla küllős dizájnját az LFA ihlette. Az első és hátsó futómű, valamint az elektromos szervokormány exkluzív tuningja kifejezetten az F SPORT változat sajátossága.

Fsport instruments

F SPORT
MŰSZEREK

E káprázatos műszer innovatív Vékonyfilmes Tranzisztor technológiája és elmozduló középső gyűrűs megoldása az LFA szupersportkocsi öröksége. A műszer háttérvilágítása lehet kék, fehér vagy vörös. A multimédia rendszer használata közben a gyűrű oldalra csúszik, hogy láthatóvá váljon a menü.

Fsport seats

F SPORT
ÜLÉSEK

Az exkluzív F SPORT ülések a Lexusnál elsőként alkalmazott 'integrált habosítás' technológiával készülnek. A versenyport világából származó gyártási módszerrel sokkal aprólékosabban dolgozhatók ki az ülések, amelyek jobban illeszkednek a testhez, és jobban tartanak, mintha hagyományos módon kárpitoztuk volna őket.

Fsport steeringwheels

F SPORT KORMÁNYKERÉK / PEDÁLOK

Ahányszor csak megmarkolja az F SPORT emblémával díszített kormánykereket, szinte eggyé válik majd az autóval. A perforált bőrrel borított F SPORT váltókar jól passzol a kormánykerék dizájnjához, egységes, sportos hangulatot varázsolva az utastérbe. A remekül tapadó, lyuggatott alumínium pedálsor egyértelmű utalás az IS F SPORT modell sportos hagyományaira.

is 200t fsport find out more

TUDJON MEG
TÖBBET AZ F SPORT-RÓL

Az alábbi linkeken keresztül beléphet F SPORT szekciónkba, sőt az online konfigurátor segítségével akár saját IS F SPORT modelljét is összeállíthatja.

A személyi adatok védelméről szóló európai rendelkezések az Ön privát szférájának védelmét szolgálják. A Lexus cookie-nak is nevezett szövegfájlokat használ, amelyek megjegyzik, hogy Ön melyik oldalakra látogatott el honlapunkon, és ott mit csinált. A Lexus kizárólag a saját honlapjára utaló cookie-kat használ, valamint olyanokat, amelyek hasznos információkat gyűjtenek az Ön számára; például megmutatják a lakóhelyéhez legközelebbi márkakereskedést, vagy az Ön által konfigurált autókat. Kérjük, engedélyezze további cookie-k használatát is, amelyek révén honlapunk még élvezhetőbbé válik az Ön számára.

COOKIE-BEÁLLÍTÁSOK